Scholarship: Undervisning Stipendier Tips

Undervisning Stipendier

Lærere er efterspurgte i hver stat. Studerende, der har kaldelsen at blive lærer er normalt tilbydes en overflod af stipendium muligheder.

De fleste stater har et stipendium program, der kræver en forpligtelse til at undervise i denne stat i en vis tid efter endt uddannelse. Undervisning organisationer har stipendier til alle niveauer af interesse fra børnehaveklasse til ungdomsuddannelserne.

Tilgivelse for lærere

Med efterspørgslen efter lærere så høje, de fleste stater tilbyde en form for tilgivelse / annullering af lån. Hver stat har en anden formel, men den generelle retningslinje er, at en vis mængde penge vil blive annulleret årligt brugt undervisning i denne stat.

Federal tilgivelse programmer tilbyder også lettelse for lærere, der arbejder i lav indkomst områder, specialundervisning lærere, og lærere, der koncentrerer i visse "i efterspørgslen" emner som den udenlandske sprog, matematik og naturfag.

Undervisning i North Carolina

North Carolina tilbyder mange legater at lokke i gode lærere. Mens North Carolina ikke tilbyder en aflysning eller tilgivelse program, er der 4 meget imponerende programmer, som de tilbyder:

• Den fremadrettede Lærer Scholarship lånetilbud $ 2500 per akademisk år for fuldtidsstuderende.
• Robert C. Bryd Honors Scholarship awards 160 stipendier på $ 1500 hver baseret på akademiske præstationer.
• Læreren Assistant Scholarship lånetilbud op til $ 3500 for fuld tid assistenter deltager Community College.
• The North Carolina forsamling tilbyder Scholarship Fund Lærer Assistant, som uddeler op til $ 1800.

PROMISE Lærer Scholarship

Promise Lærer Scholarship er en division af Georgiens HOPE Scholarship. Promise giver Eftergivelseslån for lærer, der ønsker at undervise i Georgien. Efter endt uddannelse, studerende er enige om at undervise 1 akademisk år i Georgien for hver $ 1500 uddelt. Hvis når som helst læreren vælger at forlade Georgien, balancen skyldes i sin helhed til Georgien Department of Education.