Scholarship: Sygepleje Stipendier Tips

Stipendier til sygepleje Majors

Der er mangel på sygeplejersker i dette land og, for de studerende, der er interesseret i at komme ind i sygepleje feltet, er der mange stipendier til rådighed.

• Instituttet for National Student Nurses Association har et stipendium til studerende, der opretholder et vist GPA.
• Præsidium Health Professionals tilbyder stipendier til sygepleje.
• Acorn Foundation tilbyder også stipendier til studerende interesseret i at forfølge sygepleje.

Minority Sygepleje Stipendier

Ud over de almindelige stipendier udbydes til sygeplejestuderende, der er mange stipendier udbydes til minoritetselever.

• Chi Eta Phi Sorority Inc, tilbyder stipendier på alle niveauer til mindretal sygeplejestuderende.

• Det nationale Alaska Native American Indian Nurses Association har stipendier til 10 studerende, der ønsker at studere sygepleje.

• National Black Nurses Association tilbyder en "Sygeplejerske of the Year" stipendium til et medlem i forfølgelsen af ​​en grad.

Koncentration Stipendier

De studerende, som er organiseret nok til at vide, hvad inden for sygepleje de ønsker at udøve har en ekstra fordel. Mange organisationer tilbyder fulde stipendier til studerende til at indtaste deres felt.

Fra ER til Pediatrics, Labor og Levering til Oncology, der er stipendier derude. Kontakt til det organ, der fører tilsyn hvert felt er et godt sted at starte, når de søger et stipendium.

Tilbagebetaling programmer

En tilbagebetaling program er ikke et legat eller anden økonomisk hjælpepakke for studerende, det er et program designet til at hjælpe sygeplejersker efter endt uddannelse. Disse programmer har licens til at hjælpe enkeltpersoner betale deres lån.

Programmerne betale tilbage en del af elevernes udestående lån til gengæld for arbejde i underbemandede anlæg eller på områder af med dårlig sundhedspleje. Den procentdel af lån betalt tilbage, og mængden af ​​tid, sygeplejersken er forpligtet til at bo i området eller på anlægget varierer meget. Nogle organisationer, der tilbyder tilbagebetaling programmer er:

• Sygeplejersken Lån Tilbagebetaling & Scholarship Program
• Den offentlige sygesikring Corps
• sygeplejerskeuddannelsen Loan Tilbagebetaling Program (sponsoreret af Bureau of Health Professions).

ROTC Sygepleje Stipendier

Hvis du ved, at du ønsker at være en sygeplejerske, hæren ROTC tilbyder en fremragende program, der vil give dig undervisning hjælp. Det ROTC programmet tilbyder 2, 3 og 4 år bachelor stipendier til sygeplejestuderende.

Kontakt din vejledning konsulær eller ROTC repræsentant for at få flere detaljer om de mange fordele ved dette program.