Scholarship Skrivning Tools

Scholarship Skrivning Tools
Skriv din bedste stipendium essay.

Scholarship skriveredskaber lette din søgen efter et stipendium. Konkurrencen om stipendier stiger hvert år. Hvert stipendium kommer med sine egne krav til ansøgningen - din evne til at skrive opsigtsvækkende essay kan betyde forskellen mellem at vinde og tabe.

College Entré: Scholarship Skrivning Tools

Studerede er en enorm præstation. Desværre kan ikke alle har råd til at betale for de videregående uddannelser. Lån er en fantastisk måde at dække udgifter, men selv lån, der er udskudt i flere år skal betales tilbage. Et legat er penge du vinder mod din uddannelse, og den eneste måde, du er nødt til at betale det tilbage, er ved at få en god uddannelse og bidrage til samfundet.

Scholarship skriveredskaber er ikke et kit du kan købe eller et program, du kan indlæse på din computer. De begynder og slutter i dig. De indebærer din evne til forskning, til at analysere, at forudsige og skrive. Mens skriftligt er vigtig for din legat ansøgning, er det ikke det eneste værktøj, du har brug for.

Begynd med forskning

Forskningen vil give dig vigtige oplysninger om potentielle stipendier. Tilgang dit stipendium ansøgning på samme måde som du ville gøre en jobansøgning. Du er usandsynligt at ansøge om en kundeservice stilling og en teknisk ingeniør position med samme CV og liste over færdigheder.

Stipendier udbydes af organisationer, virksomheder og offentlige myndigheder. Enhver organisation, der tilbyder et legat byder på en til et formål, såsom støtte dets vigtigste mål. For eksempel stipendier til rådighed ved at undervise organisationer er designet til at understøtte kommende lærere. Hvis du har ingen intentioner om at blive lærer, så skal du ikke være at ansøge om disse stipendier.

Forskningspotentiale stipendier, identificere de organisationer, der deler dine mål og studere deres mission statements. Hvis du tror på at opbygge et forhold med din skrivning, du har brug for det godt fundament forskning vil give.

Skrive dit essay

De fleste stipendium programmer kræver et essay af en slags. Essayet er kun en del af din ansøgning, men en stærk essay kan styrke dine chancer for at vinde, at stipendium. Din forskning skal have identificeret mange kendsgerninger, som du har brug for at vide:

  • Fristen for indgivelse af ansøgninger
  • Retningslinjerne for anvendelse og essay
  • Emnet og format af essay

Uden disse tre komponenter, vil du ikke være i stand til at bruge de rigtige værktøjer til at skabe et legat-vindende essay. Hvis organisationen ønsker at kende dine mål i livet og alt hvad du diskuterer er dine resultater, så du ikke har mødt retningslinjerne eller skrives til den ønskede genstand. Hvis essay er åben for ethvert emne med hensyn til dine fremtidige planer, så kan du drage fordel af denne kreative frihed til at lade dig skinne.

Udvikle dit essay

Vide, hvad du vil skrive, før du skriver det. Du skal muligvis skrive flere udkast til essay, før du perfektionere dit emne. Husk, essays har en endelig begyndelse, midte og slutning.

I begyndelsen af ​​dit essay bør give en introduktion til, hvad du kommer til at diskutere. Det bør også åbnes med en afhandling erklæring. Denne erklæring er den mest magtfulde del af dit essay. Det indfører læseren til en centralt begreb i din tro, at dit essay understøtter.

For eksempel, hvis du ansøger om en skabende kunst stipendium, kan du åbner essay med, "Kunst er en fundamental del af hverdagen, fra de arkitektoniske bygninger, vi konstruerer til landskabspleje vi designer for vores hjem." Denne ene sætning identificerer et bredt spektrum af kunstnerisk præstation at trin uden for den generelle opfattelse af kunst. Du er ved at indføre en grundlæggende tro på, at du har. Du kan bruge resten af ​​essay at støtte denne tro, samt forklare, hvorfor kunsten er så vigtigt for dig.

Redigering dit essay

  • Hver gang du skriver et udkast til dit essay, give dig selv 24 timer før gennemgå det igen. Denne nedetid vil give et nyt perspektiv for redigeringer. Læs din essay højt; hvis du snubler over ordene, chancerne er din læser vil så godt.
  • Giv dig selv masser af tid til at forske, udvikle, skrive og redigere den ideelle essay til at hjælpe dig med at nå dine stipendium-vindende mål.
  • For flere gode tips til skrivning, besøg LoveToKnow s Freelance Writing kanal.