Scholarship: Skrivning Stipendier Tips

Scholastic Kunst & Writing Awards omfatter mange Creative Writing Stipendier

De årlige Scholastic Kunst & Skrivning Awards, der administreres årligt af Alliancen for unge kunstnere & Writers, give anerkendelse for talentfulde teenagere, der omfatter kreativ skrivning stipendier til high school seniorer. Indlæg gennemgås af et panel af forfattere, kunstnere, pædagoger, kuratorer, og andre kreative fagfolk, nogle af er tidligere modtagere af Scholastic Skrivning Awards.

De øverste fem skrivning porteføljer indsendt af eksamen seniorer indregnes med Portefølje Gold Awards på $ 10.000 hver. Derudover er mange poster indregnes med Portefølje Silver Awards og bemærkelsesværdigt resultat stipendier tildeles. Derudover er mange regionale og nationale Scholastic Kunst & Skrivning Awards præsenteret for amerikanske og canadiske studerende i lønklasse 7-12, der udviser stort talent inden for skrivning og kunst.

Indsendelse instruktioner til de Scholastic Kunst & skrive programmer annonceres hvert år i september.

Tips til at undgå fup Scholarship Skrivning Konkurrencer

Mens der er mange legitime stipendium skriftligt konkurrencer, er der også en række svindel forklædt som stipendium konkurrencer. Scholarship svindel er blevet så almindeligt, at Federal Trade Commission har udsendt oplysninger om advarselstegn på påvisning scam stipendieprogrammer.

Her er nogle tegn til at holde øje med for at være sikker på, at du ikke falder for nogen af ​​de svigagtige stipendium skriftligt konkurrencer.

  • Garantier for at vinde en pris
  • Anmodning om forskud gebyr betaling
  • Du er opkaldt en "finalist" i en konkurrence, du aldrig trådt
  • Du bliver bedt om at betale penge eller købe noget til at blive en finalist
  • Anmodning om et kreditkortnummer eller bankkontonummer

Ingen legitim stipendium konkurrence kræver en up-front betaling eller køb af nogen art. Derudover kan ingen garantere, at alle andre vil vinde et stipendium.

Hvis du bliver opmærksom på en svigagtig program forklædt som et stipendium konkurrence, kan du rapportere det til National Fraud Information Center på 800-876-7060 eller til The Federal Trade Commission på 877-FTC-HELP.

Lev Poets Society of New Jersey Præmier National High School Poetry Stipendier

De levende Poets Society of New Jersey sponsorer en national stipendium poesi contest for amerikanske gymnasieelever. Konkurrencen er åben for alle amerikanske gymnasieelever, som måske indsende bidrag til slutningen af ​​maj i løbet af deres senior år.

Indlæg skal være originale, upublicerede digte består af 20 linjer tekst eller færre. Bidrag skal skrives på engelsk. Arbejdet må ikke samtidig er optaget i en anden konkurrence. Studerende kan ikke indgive mere end én digt under en 90-dages tidsramme. Der er ingen adgangsgebyr. Flere stipendier uddeles hvert år med værdier fra $ 100 - $ 1000 hver.

Ansøgere bør indeholde følgende oplysninger sammen med deres digt: navn, adresse, gymnasium, årgang eksamen, seneste engelsk eller skrive instruktør navn og e-mail-adresse, og skolens hjemmeside URL. Bemærk, at vedhæftede filer ikke vil blive accepteret.

Indlæg kan også indsendes via mail, i en standard # 10 business konvolut, til:

Lev Poets Society

PO Box 8841 Turnersville, NJ 08012

Mystery Writers of America Præmier Stipendier til Skrivning Træning

Mysteriet Writers of America (MWA) organisation sponsorer Helen McCloy / MWA Scholarship for mystik skriver hvert år. Op til to $ 500 er givet stipendier hvert år. Awards omfatter manuskript, play scripts, romaner, faglitteratur, og korte historie stipendier. Modtagere kan anvende legat midler mod kollegiale skrive programmer eller til at betale for at skrive seminarer og workshops i USA.

Ansøgningen pakning skal omfattede fem mysterium skrivning prøver, en beskrivelse af træningen eller klasse, hvortil der skal bruges midler, to skrivelser af anbefalinger fra personer, der kan tage sig af kandidatens skriftligt evne, en kort essay om interesse i mysterium skriftligt, og fem kopier af et mysterium skriftlig prøve. Ansøgerne behøver ikke at holde medlemskaber i Mystery Writers of America. Alle borgere i USA og fastboende er berettiget til at komme ind i stipendium konkurrence.

American Bar Association Sponsorer Talrige Skrivning Stipendier Årligt

American Bar Association sponsorerer flere stipendium skriftligt konkurrencer og essay konkurrencer hvert år. Muligheder inkluderer:

ABA-forum om billige boliger og udvikling af lokalsamfundet Law skriftligt konkurrence er åben for alle nuværende lov skoleelever. Hvis du vil anvende, skal kandidaterne indsende og essay, der henvender sig til en juridisk problem forbundet med udvikling af lokalsamfund lovgivning eller billige boliger. Forfatteren af ​​det vindende essay vil modtage et stipendium til at deltage i forummets årlige konference (herunder logi og flybillet) og en $ 1.000 præmie. Derudover kan den vindende essay blive offentliggjort i Journal af billige boliger og udvikling af lokalsamfundet Law.

William W. Greenhalgh Student skriftligt konkurrence er åben for alle jurastuderende, der har medlemskaber i American Bar Association og deltage i en amerikansk ABA-akkrediteret jurastudiet. Vinderen får en rejse til Criminal Justice afdeling årsmøde (herunder rejser og indkvartering) og en kontant præmie på $ 2.000. Det vindende indsendelse kan offentliggøres i Criminal Justice Magazine.

American Bar Association Kommissionen om vold i hjemmet sponsorerer en årlig skriftlig konkurrence for jurastuderende. Du kan indtaste, studerende indsende originale artikler om emnet vold i hjemmet og loven. Første, anden, er og tredje sted Awards givet. Det første sted artikel vil blive offentliggjort i Women Lawyers Journal, og forfatteren vil modtage en $ 750 pris. Det andet sted Prisen er $ 500, og tredje sted er 250 dollar. Alle tre dokumenter vil blive offentliggjort på ABA-Kommissionen om vold hjemmeside, og vinderne vil hver modtage resolutioner fra kommissionen.

Random House Creative Writing Stipendier for New York City High School seniorer

Random House, Inc. Creative Writing Konkurrence anerkender de litterære færdigheder New Yorks unge med kreativ skrivning stipendier til en værdi af mere end $ 100,000 om året. Konkurrencen er åben for alle seniorer indskrevet i offentlige gymnasier i New York City. Ansøgere skal indsende en original engelsk arbejde af poesi, fiktion, personligt essay eller erindringsbog, eller en grafisk roman (tegneserier format).

Fire første sted vindere vil modtage $ 10.000 legat awards. Fire andet sted prismodtagere vil hver modtage $ 5000 stipendier, og fire tredje sted vindere vil få $ 2500 stipendier. Derudover inden for hver købstad, vil en elev modtage en $ 1.000 stipendium og tre andre vil blive tildelt $ 500 hver. Scholarship midler skal bruges til de videregående uddannelser, og vil blive udbetalt direkte til den enkelte studerendes valgte institution.

Gymnasier Seniorer kan ansøge om Ouida Dickey Scholarship til Creative Writing

High school seniorer, der er aktive medlemmer af deres lokale National Creative Society kapitel kan anvendes til Ouida Dickey Scholarship til Creative Writing. Dette stipendium program blev etableret i 2006 for at yde bistand højere uddannelse og anerkendelse for gymnasieelever med løfte i kreativ skrivning.

Stipendier tildeles på et konkurrencemæssigt grundlag. For at komme i betragtning til en af ​​disse årlige kreativ skrivning stipendier, vurderet til $ 1.000, skal de studerende udfylde stipendium ansøgningsprocessen, som er detaljeret på creativesociety.org.

Ansøgerne vil være forpligtet til at indsende et ansøgningsskema, kontrol af medlemskab i National Creative samfund, et essay om et bestemt emne, og dokumentation, der viser ekstraordinær kreativ skrivning talent. Dokumentation skal være original poesi eller prosa. Derudover vil legat vinderne blive forpligtet til at godtgøre bevis for optagelse i og akkrediteret kollegium eller universitet inden udbetaling af midler.

Novelle Konkurrencer

Novelle skrivning tendens til at være en overset speciale. For de studerende, der har taget kunsten novellen, er der stipendium bestrider rundt. Nogle stipendier kommer direkte fra skoler som UC Berkley.

Mange novelle stipendier kommer fra oplagte kilder, såsom "Lad os Get Creative Scholarship" -programmet og "Writer s Nook Konkurrencer". Dog kan nogle gange skrive stipendier findes i uventede steder-The Ansvarligt Spil Rådet giver en årlig novelle stipendium!

Skrivning Essays

Hvis skrive essays er noget, du gør godt, er der mange legat programmer, der tilbyder finansiering af velskrevne essays. Her er et par:

• Den Ayn Rand Institute tilbyder stipendier årligt for de bedste essays skrevet på den filosofiske temaer i en af ​​følgende romaner: Anthem, Fountainhead, og Atlas Shrugged.

• Holocaust Remembrance Project har en årlig essay konkurrence.

• De Veterans of Foreign Wars en årlig essay contest.

Er du en digter og du ved det?

For den spirende Byron, er der mange steder at se at slå din lidenskab til finansiel støtte. John Engman Poetry Scholarship giver årlige legat konkurrencer for poesi.

Mange gymnasier, såsom Berkeley og Indiana, har legat konkurrencer specielt til deres elever. Uanset din poetiske overtalelse (kuplet, Sonet, fri strøm, etc.) er der et legat konkurrence for dig.