Scholarship: Minority Stipendier Tips

General Motors Understøtter Talrige Minority stipendieprogrammer

Der er en række af General Motors mindretal stipendieprogrammer.

General Motors Minority Engineering Scholarship og Minority Science stipendieprogrammer belønning fremragende minoritetselever arbejder hen imod grader i visse videnskab og ingeniøruddannelserne.

General Motors Minority Dealers Association (GMMDA), en sammenslutning bestående af mere end halvdelen af ​​mindretal ejere General Motors forhandlere af i USA, prisuddelinger stipendier hvert år til etniske mindretal gymnasieelever og universitetsstuderende.

Chevrolet partnere med Ebony Magazine og Hispanic Magasiner hvert år at producere og distribuere College Guides til African American og Hispanic gymnasieelever, hvor ansøgninger om Chevrolet Excellence in Education program bliver hvervet.

General Motors bidrager finansiering til en række andre mindretal stipendieprogrammer, herunder: American Indian Science and Engineering Society, Hispanic College Fund, National African Råd for mindretal i Engineering, National Black MBA Association, og mange andre.

Hvis du vil vide mere om disse og andre General Motors mindretal stipendier, se den studerende center siden på gm.com.

Kongressens Hispanic Caucus Stipendier for lederskab og Fællesskabets engagement

Kongressens Hispanic Caucus Institute (CHCI), uddeler Hispanic kollegium stipendier hvert år til Latino studerende til Graduate, bachelor eller Associate grad niveau undersøgelse. CHCI stipendier er engangs-awards. Modtagere indskrevet i en associeret uddannelser modtager $ 1500 og en bærbar computer. De tilmeldt bacheloruddannelser modtage $ 2.500 og en bærbar computer. Kandidatstuderende modtagere tildeles $ 5.000.

Der er ingen minimum kvotient krav, og programmet er åbent for latinamerikanske studerende uanset større program af undersøgelsen. Scholarship awards er baseret på ansøgernes dokumenterede i lederskab og samfundstjeneste parret med deres engagement til fortsat at bidrage til Latino samfund i fremtiden.

Derudover har CHCI opfyldt fortegnelser over regionale og nationale Hispanic stipendier, stipendier og praktikophold, som kan downloades på chci.org.

Asian American stipendier til rådighed for Undergraduate og Graduate Study

Der er en række asiatiske amerikanske stipendier hvert år.

Den asiatiske & Pacific Islander amerikansk Scholarship Fund (APIASF) er en den største organisation i USA, der er dedikeret til at give kollegium stipendier til fremragende lav indkomst Asien og Stillehavsområdet Islander amerikanere.

Den amerikanske Pan Asian American Chamber of Commerce (USPAACC) Præmier asiatiske mindretal stipendier værdi op til 5000 dollars hvert år. Stipendiet Programmet er åbent for gymnasieelever med høj akademisk præstation og finansielle behov.

National Asian Pacific American Bar Association (NAPABA) Lov Fonden uddeler en række mindretal lov stipendier hvert år til kvalificerede ansøgere indskrevet i akkrediterede lovskoler der demonstrerer engagement og vilje til at tjene asiatiske Pacific Community.

Den asiatiske amerikanske journalister Association administrerer en række asiatiske mindretal stipendier til dem, der forfølger bachelor-og kandidatniveau studier i journalistik.

Den asiatiske Pacific fonden også uddeler en række asiatiske amerikanske stipendier, herunder et mindretal undervisning stipendium og et mindretal engineering stipendium.

National Black MBA Association Funds 25 eller flere stipendier Årligt

National Black MBA Association (NBMBAA) Præmier mindst 25 mindretal MBA stipendier hvert år til fuld tid graduate business studerende i en USA kollegium eller universitet, der er akkrediteret af foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Disse mindretal MBA stipendier har en monetær værdi på op til $ 15000 hver. Legatmodtagere får også medlemskaber i NMBAA, og en tur til organisationens årlige konference, der inkluderer fly, boligudgifter og konference registrering.

Ansøgere skal skrive et essay om et bestemt emne og indsende CV'er og officielle skole udskrifter. Komplet brugsanvisning findes på nbmbaa.org.

Minority Stipendier

Studerende, der er del af et mindretal (etnicitet, nationalitet, kønsbaseret, etc.) er berettiget til stipendium hjælp fra mange forskellige kilder.

Etniske og nationalitet baserede stipendier ofte har forskellige krav til, hvad der betragtes som en "minoritet". I nogle tilfælde skal den studerende være 100% af en bestemt etnisk oprindelse eller nationalitet for at kvalificere sig. I andre tilfælde kan det være lidt som 5%. Scholarship søgning virksomheder ofte har en kategori for at søge efter mindretal stipendier.

African American stipendier.

African American studerende har mange ressourcer til at finde legater. NAACP og UNCF er begge organisationer dedikeret til at hjælpe afrikanske amerikanske studerende. De legater er både behov baseret og fortjeneste awards.

* Begge organisationer tilbyder også oplysninger om andre stipendier til rådighed for afroamerikanere, der ikke administreres af dem.

Hispanic Sygepleje Scholarship Program Genkender Lederskab og Akademikere

National Association of Hispanic Sygeplejersker (NAHN) awards Hispanic sygepleje stipendier på et konkurrencemæssigt grundlag. Awards er lavet på grundlag af akademiske præstationer og finansielle behov. Ansøgere skal være af Hispanic afstamning eller etnicitet, amerikanske statsborgere eller juridiske beboere, og indskrevet i en akkrediteret sygeplejeskole.

Et karaktergennemsnit på 3,0 eller højere foretrækkes. Desuden skal modtagerne demonstrere potentialet for at bidrage til sygeplejefaget i en ledende kapacitet og udviser egenskaber, der vil give dem mulighed for at fungere som positive rollemodeller for andre spansktalende sygeplejestuderende.

Dette mindretal sygepleje stipendium program genkender spansktalende sygeplejersker, der demonstrerer potentiale for professionelle bidrag til sygepleje og gennem deres handlinger vil tjene som positive rollemodeller for spansktalende sygeplejestuderende. For at kvalificere sig til denne spansktalende arv legat award, skal ansøgeren være i øjeblikket indskrevet i en akkrediteret sygeplejeskolerne, og være en amerikansk statsborger eller juridisk person med bopæl i USA.

American Medical Association Foundation Awards

American Medical Association (AMA) Foundation præsenterer 10 mindretal medicinsk legat priser, værdiansættes til $ 10000 hver, at første og andet år medicinske skoleelever af African American Indian, Native Hawaiian, Alaska Native, og / eller Hispanic eller Latino afstamning.

Ansøgere til disse mindretal graduate stipendier udpeges af deres medicinske skole til overvejelse. Modtagere skal være amerikanske statsborgere eller permanente optegnelser. AMA Foundation Minority Scholars Award præsenteres i samarbejde med konsortiet af Minority Anliggender (MAC), med økonomisk støtte fra Pfizers Medical Humanities Initiative.

Hispanic Student Stipendier

Spansktalende studerende kommer fra en bred vifte af lande og kulturer. Generelt er spansktalende studerende betragtes dem, der er: Mexicansk, Puertoricansk, Cubansk, Den Dominikanske, Central, Sydamerikansk eller andre spanske kulturer (brasilianere er medtaget under Sydamerikansk).

Spansktalende studerende har et voksende netværk af ressourcer til rådighed for at hjælpe fond uddannelse. Ud over de web søgninger og bøger til rådighed på mindretal stipendier, The Hispanic Scholarship Fund årligt lister stipendier til rådighed for spansktalende studerende.

UPS Minority Stipendier

UPS er meget aktiv i at hjælpe mindretal studerende nå deres drømme. UPS tilbyder flere stipendier til mindretal studerende. Et stipendium i samarbejde med De Forenede Negro College Fund, tilbyder både finansiel støtte og praktik erfaring til at hjælpe med at forberede de studerende til den virkelige verden.

Studerende, der ønsker at forfølge en racing karriere kan søge om stipendium midler til NASCAR Technical Institute, er disse stipendier baseret på finansielle behov og erfaringer.

Asien og Stillehavsområdet Islander Stipendier

Asien og Stillehavsområdet Islander studerende kan søge efter legater på en række måder. Der er bøger og databaser, der tilbyder mindretal specifik søgning.

Den Asien og Stillehavsøerne amerikansk Scholarship Fund tilbyder en række stipendier og lån programmer. Pan Asian American Chamber of Commerce tilbyder også mange stipendier til studerende fra Asien eller Stillehavet arv.

Bøsse / Lesbiske / Transgender Stipendier

I et growingly åbent samfund, er studerende, som er Gay, Lesbian and Transgender bliver mere og mere åbne. For disse studerende, har stipendieprogrammer blevet oprettet for at afholde uddannelsesmæssige udgifter.

Organisationer som League Foundation og Out Magazine har skabt stipendieprogrammer. Stater som Minnesota, Texas og Ohio tilbyde finansiel bistand og stipendier også. Lidt søgning kan føre til konstatering af mange muligheder.

Indianske Stipendier

Native amerikanske studerende har mange muligheder for at modtage økonomisk støtte til uddannelse. Mange individuelle stammer tilbyder stipendier for sine medlemmer, der administreres af tribal råd.

Nationale organisationer, såsom American Indian Heritage Foundation, tilbyder stipendier til efterkommere af alle stammer. Andre organisationer, såsom Døtre af den amerikanske revolution (DAR), også tilbyde legat konkurrencer for indianske elever.