Scholarship: International Stipendier Tips

Internationale lån

International undersøgelse har vundet i popularitet. Anerkender behovet for finansielle midler, blev International Student lån Program udviklet.

International Student lån Program tilbyder lån med fleksible muligheder og tillader op til 20 år til at betale dem tilbage. Lånene er til rådighed for studerende fra alle lande, men skal have enten en amerikansk statsborger eller fast bosiddende som en co-signer.

Fulbright Scholarship

Den J. William Fulbright Foreign Scholarship Board blev oprettet af Kongressen med det formål at fremme tværkulturel udvekslingsprogrammer.

Studerende, forskere og lærere er blandt de udvalgte til at deltage i at studere og undervise i udlandet. Kun studerende kan ansøge om Fulbright stipendium.

Benjamin A. Gilman International Scholarship

The Benjamin A. Gilman International Scholarship er en konkurrence åben for amerikanske statsborgere at modtage priser for international undersøgelse. Studerende, der ansøger om disse priser skal kunne modtage en Pell Grant. Prisen er effektiv til at studere på en 2 eller 4 årig college.

Denne pris blev etableret af det internationale akademiske Opportunity Act of 2000 og er sponsoreret af det amerikanske Department of State Bureau of Educational og Kulturudvalget.

Study Abroad

Mange gymnasier tilbyder studier i udlandet programmer giver de studerende mulighed for at opleve andre kulturer. I nogle tilfælde kan nationale stipendier udvides til at omfatte international undersøgelse. At hjælpe med at udfylde de tomme felter der er et begrænset antal stipendier, stipendier og lån til at dække udgifterne.

Online stipendium søgemaskiner tilbyder muligheder for internationale søgninger. Fås også til studerende, der rejser til USA er en søgen efter gymnasier, der tilbyder ESL (engelsk som andetsprog) programmer. I nogle tilfælde søgewebsteder tilbyde rabatter i rejser, telekort og andre rejse fornødenheder til internationale studerende.

Rhodes Scholars

Den ultimative chance for at studere i udlandet er ved at blive en Rhodes Scholar. Hvert år en decentral udvalg udvælger 32 studerende til at modtage en Rhodes Scholarship. Stipendiet er for 2 år på Oxford University i England.

Rhodes Scholars kan ansøge om en 3. år, hvis det er påkrævet. Alle uddannelsesmæssige udgifter, herunder undervisning, bøger lab gebyrer, er inkluderet i stipendium.