Scholarship: Faglig Stipendier Tips

Vocational Stipendier

Er traditionelle akademikere ikke din kop te? Foretrækker du at arbejde med dine hænder og bygge ting? Hvis du er interesseret i faglig uddannelse, der er stipendier til rådighed.

Den lokale Rotary Club er et godt sted at starte, da de tilbyder årlige stipendier til erhvervsuddannelse. Lokale EU kapitler er også gode kilder. Unions kontorer er opført i telefonbogen, så ring til lokale afdeling af murere og se, hvad de har til rådighed. De fleste tilbyder en vis økonomisk støtte til ikke-medlemmer i håb om at fortsætte deres handel.

Washington Trucking Association Scholarship

* Ikke alle Fagforeninger kræver prismodtagere til at forfølge deres valgte handel.

The Washington Trucking Association tilbyder en årlig stipendium til fag. Vinderen behøver ikke at forfølge trucking men skal anvende prisen til enhver erhvervsskole i staten Washington.

The Hope Scholarship

Den HOPE stipendium er en Georgien baseret stipendium, der tilbyder hjælp til studerende i en Georgien teknisk skole. Studerende kan være indskrevet i et program for at tjene et eksamensbevis eller certifikat er støtteberettigede.

For at opretholde en Georgien baseret stipendium, skal de studerende opretholde en B-gennemsnittet og fuld tid tilmelding er ikke nødvendig. Stipendiet er åben for juridiske Georgien beboere og kan fornys hvert år.

Florida Gold Seal Vocational Award

For faglig-minded studerende i Florida, der er finansiel støtte til dig. The Florida Gold Seal Vocational Award gives hvert år til at hjælpe erhvervsskoler studerende finansiere deres uddannelse. Prisen betaler 75% af undervisning og gebyrer per semester på et offentligt faglig institution.

Studerende, der ønsker at deltage i en privat skole vil modtage en flad tildeling af 75% af den gennemsnitlige undervisning til en komparativ offentlig skole. De kvalifikationer i klubben GPA, prøveresultater i CPT, ACT eller SATs og har krav til kurser taget. Florida beboere bør undersøge denne vidunderlige ressource.