Scholarship: Athletic Stipendier Tips

Kvindes Sport stipendier.

Mia Hamm. Anika Sörenstam. Gabriella Reese. Disse kvinder er med til at bringe kvindens atletik i populærkulturen. I erkendelse af den stigende kvalitet og popularitet af kvindens sport, bliver legater bliver mere og mere tilgængelig for kvinden atlet.

College atletisk afdelinger har separate kvinders stipendier og nationale organisationer som NCAA har kvinders divisioner nu. Kvindernes sports stipendier spænder fra Bueskydning til volleyball og omfatte nogle sportsgrene, der plejede at kun mandlige, såsom ishockey.

NCAA Stipendier

Kan jeg få et stipendium udgør NCAA? En fælles spørgsmål stillet af studerende atleter. Svaret på spørgsmålene er ja ... og nej. NCAA anslår det giver tæt på $ 1 mia i stipendium penge årligt. Men stipendierne forvaltes af de akademiske institutioner.

NCAA har retningslinjer for administrationen af ​​stipendier, men de endelige beslutninger er overladt til institutionerne. Kontakt den atletiske afdeling i hver enkelt skole at finde ud af, hvordan det stipendium program virker.

Athletic Stipendier

Fra bueskydning til kapsejlads, er der hundredvis af sportsgrene til at deltage i. Og mange skoler tilbyder stipendier baseret på det niveau, som sporten konkurrerer i.

Højere niveau sport (som fodbold og baseball) vil have flere penge til rådighed, men vil også have flere ansøgere. Sport såsom bordtennis og bueskydning vil have færre ansøgere, men er muligvis ikke tilgængelig på alle skoler.

Ansøgning om en Athletic Scholarship

Der er mere end 29 sportsgrene, der tilbyder stipendier i atletik Men at få en af ​​disse er en tricky spørgsmål. Anvendelse er ikke så nemt. Alle stipendier kræver en vis faglig standard (denne standard kan variere fra skole og deling af konkurrencen). Vær sikker på at kende standarden før anvendelse.

Præstationer evalueringer er også en del af atletisk stipendier. Forskellige afdelinger af spil kræver forskellige niveauer af atletiske evner. Spejdere rejse rundt i landet tjekker gymnasieelever til at finde atleter, der har evnen til at spille på bestemt niveau. Nogle af de højere divisioner tilbyde stipendier er baseret på disse undersøgt forestillinger, er der ingen "ansøgning" til at udfylde. Andre afdelinger har ansøgningsprocesser ligner andre typer af stipendier.

Sport Journalistik Stipendier

Elsker sport? Elsker at skrive? Der er stipendier til rådighed for dig. Den spirende sportsjournalist kan få hjælp fra en række forskellige kilder.

Individuelle colleges tilbyder skrive stipendier og NCAA tilbyder en sports journalistik legat kaldet Freedom Forum.

Big Fish i en lille dam

Ved ansøgning om atletisk stipendier, være på vagt over for den store fisk i en lille dam syndrom. Bare fordi du (eller dit barn) er den bedste spiller på hans eller hendes team, ikke automatisk sikrer et fuldt stipendium til et førende top division skole.

Når uddele stipendier, skole atletisk direktører ser på de studerendes akademikere, konkurrencen står i gymnasiet, samt størrelsen af ​​den studerendes modenhed. Nogle meget gode high school atleter ikke forfølges af Top Division skoler, fordi den studerende manglede den komplette make-up er nødvendig for at spille i en top division. Vær realistisk om din (eller dit barns) evne og anvendelse.