Scholarship: Ansøgning om Stipendier Tips

Toot din egen Horn i din Scholarship Application Essays

Før du faktisk begynde at udfylde din legat programmer, du har brug for at bruge lidt tid på at tænke over, hvordan man skriver et stipendium essay, der vil få de resultater, du ønsker. For mange mennesker, er den sværeste del af at skrive et stipendium essay blive fortrolig synge deres egne roser. For at overbevise dommerne, at du skal modtage stipendiet i stedet for de andre ansøgere, er du nødt til at fortælle dommerne, hvad der gør dig til en bedre kandidat.

Derfor er en af ​​de vigtigste ting, du skal gøre, når at blive klar til at skrive din college stipendium essays er at bruge lidt tid at reflektere over, hvor vidunderligt du virkelig er. Når du skriver ned alle de fantastiske ting, du har udrettet, vil det være meget lettere for dig at skabe et essay, der formidler dine stærke sider til dommerne.

Tips for at få klar til at dytte din egen Horn:

1. Lav en liste over alle dine resultater.

2. Udvikle en liste over dine fritidsaktiviteter.

3. Skriv de tre resultater, som du er mest stolt.

4. Tænk på et problem, som du har stået over for, og skrive ned, hvordan du var i stand til at overvinde den.

5. Sæt skriftligt dine karrieremål eller din grund til at ville deltage i college.

6. foregive, at du skulle skrive en anbefaling til dig selv. Skriv de tre vigtigste ting, du ville sige.

Bevæbnet med denne liste af dine bedste træk, resultater og mål, er du på vej til at skrive en vindende essay. Selvfølgelig er du nødt til at sørge for, at dit essay er velskrevet, on-topic, lyde oprigtig, og er uden trykfejl. Uanset hvad du ender med at sige om dig selv, skal du sørge for at læse korrektur det meget nøje. Det er altid en god idé at have en anden dobbelttjekke for stavning, grammatik og mekaniske fejl.

Fælles Scholarship Essay Spørgsmål

Hvis du planlægger at ansøge om flere stipendier, være parat til at skrive svar på stipendium skriftlige spørgsmål, der dækker en bred vifte af emner. Scholarship udbydere, der kræver, at ansøgerne skrive essays gør det af flere grunde. En af de vigtigste grunde til at kræve et essay som en del af et stipendium ansøgning pakke er at kontrollere, at den studerende er villig til at forpligte den tid og energi til at at sammensætte en tankevækkende og velskrevet essay.

En anden almindelig årsag til at kræve en original skriftlig prøve er, at dommerne har en chance for at få en bedre fornemmelse af, hvem ansøgerne virkelig er fra et essay end fra en standard stipendium ansøgningsskema. Scholarship essay emner, der fokuserer på ansøgerens baggrund og karrieremål har ofte dette mål.

Stipendieprogrammer der tildele midler efter relateret til særlige interessegrupper eller for folk med visse store selskaber eller karrieremål ofte kræver, at ansøgerne til at skrive essays, der viser deres engagement i organisationens årsag eller grunde til at ville få beskæftigelse inden for studiet. På en måde kan essays giver disse typer et legat udbydere, hvorvidt en ansøger er en "god investering."

Eksempler på Real-life Scholarship Essay Spørgsmål inkluderer:

  • Beskriv et konkret eksempel på din lederevner.
  • Beskriv, hvorfor du ønsker at få en college uddannelse, og hvorfor du fortjener et stipendium.
  • Beskriv hvad påvirket din beslutning om at forfølge sygepleje som en karriere.
  • Hvilke personlige oplysninger, du ønsker at dele med legat udvælgelse udvalg?

Retningslinjer for skrive en god Essay

Mange programmer kræver legat essays som en del af ansøgningsprocessen. Ved håndteringen af ​​et essay, er der flere trin, som vil hjælpe med at sikre en vindende essay:

1. Brainstorm idéer-se på emnet og skrive ned nogle ideer om det.
2. Outline-dette hjælper sætte ideer i en sammenhængende rækkefølge.
3. Skriv en god introduktion, du ønsker at fange læserens opmærksomhed fra starten.
4. Skriv sammenhængende, stærk indhold i hele dit essay.
5. Sørg for konklusionen bringer det hele sammen.
6. Skriv hvad du ved. Din stemme vil komme igennem, hvis essay handler om noget, du kender, kærlighed eller bekymrer sig om.

Fuld V. Delvis

College stipendier kommer i to grundlæggende typer:

• Fuld Stipendier: et fuldt legat dækker alle baser: undervisning, bøger, beboelse, og kan omfatte et stipendium for udgifter.

• Delvis stipendier: En delvis stipendium, på den anden side, dækker kun nogle udgifter såsom undervisning eller bøger, men resten er overladt til den studerende.

Sørg for at være klar på, hvad der er omfattet af nogen legat tilbydes og derefter tage pengene og løbe. Det kan være nødvendigt at ansøge om flere stipendier til at dække alle dine udgifter.

Hvem at bede om at Skriv en anbefaling

Anbefalinger er ikke popularitet konkurrencer-de er en vigtig del af ansøgningsprocessen. Spørg de mennesker, der vil være i stand til at male dig i det bedste lys til at skrive disse breve. Pick nogen, der kender dig godt og kan skrive intelligent om dig og dine akademiske resultater.

Lærere, vejledere, klub rådgivere, trænere og religiøse ledere er alle gode kilder til henstillinger. Men sørg for, at den person, du spørger har evnen til at skrive en god brev og tid til at få det afsluttet inden for fristen.

Prøve Scholarship Essays kan være en kilde til inspiration

Gennemgang stipendium essay prøver kan være meget nyttigt, når forbereder sig på at skrive stipendium ansøgning essays af din egen. En stor kilde til stipendium essay hjælp kan lære af eksempler på vellykkede essays. Du kan endda få inspiration til, hvad man ikke skal gøre i din egen essays fra dårligt skrevet eksempeldokumenter. Ser man på andre essays kan give dig ideer om den bedste stipendium essay format til brug for dine egne dokumenter. Det kan også betryggende at se bevis for, at andre elever har været i stand til at fuldføre opgaven med at komponere stipendium ansøgning essays!

Typiske Emner for Essays

Der er så mange forskellige emner for essays, som der er stjerner på himlen. Scared? Må ikke være. Mens ansøgningerne kan bede om et essay om noget, er der nogle gamle stand vigespor, der har tendens til at blive brugt mere end andre. Her er et par populære:

• hensigtserklæring essays spørge ansøgerne, hvorfor de ønsker at deltage i X universitet eller større i Y.

• rollemodel essays spørge om en person, der havde betydning for, at studere X eller været med til at forme ansøgeren.

• Personlig vækst er en indadvendt essay, der beder ansøgeren for at diskutere en begivenhed, der var med til at forme ham / hende.

Læs altid essays krav omhyggeligt og sørg for at følge instruktionerne til en T.

Giver en god base for en god Letter

Er du har en anden skrive et kollegium optagelse brev til dig? Efter en person har indvilget i at skrive et brev, skal du sørge for at han eller hun er udstyret med alle de nødvendige oplysninger til at skrive en effektiv én. En kopi af kravene til brevet er vigtigt, så den person ved, hvad de skal skrive om. Her er nogle vigtige krav:

• Udskrifter for at vise generelle akademiske resultater.
• Et CV til hjælpe med at male et fuldstændigt billede af dig og dine resultater.
• En kopi af en af ​​dine kollegium essays giver forfatteren indblik i dine drømme.
• En stilet, at stemplet kuvert mail brevet i.

Når brevet er sendt, så husk at sende en tak note til den person, der skrev brevet til dig.

Senior år Første halvleg

Selv i begyndelsen af ​​din senior år, enden er nær. Tiden vil flyve og graduering dag vil være her, før du ved af det. Det er vigtigt at forblive fokuseret og engageret i din college søgning, så du ikke får efterladt. I den første del af din senior år, skal du:

• Retake SAT / ACT at forsøge at forbedre scoringer.
• Prøv at besøge så mange gymnasier, som du er interesseret i, som du kan.
• Anmodning applikationer og være meget opmærksomme på fristerne (cirkel datoer på en kalender).
• Start indsnævre listen over gymnasier, der interesserer dig.

The Dog spiste min Scholarship

Ingen undskyldninger!

Ikke alene har du absolut nødt til at udfylde og indsende dit stipendium ansøgning til tiden, bør du absolut holde en sikkerhedskopi eller kopi af hver ansøgning du færdig. Vi ved alle, at e-mails og elektroniske indsendelser kan blive suget ind i elektroniske rum tid kontinuum, så beskytte dig selv.

Hold tilbage ups, og derefter, efter at du følger op for at sikre din ansøgning er modtaget, hvis der var et problem, kan du sende din ansøgning i tide.

Det kan også være en stor tidsbesparelse, fordi i mange tilfælde spørgsmålene og applikationer selv vil være meget ens. Skæring og indsætte kan være langt hurtigere end at udfylde hver enkelt ansøgning - forhåbentlig vil de endda bruge en universel stipendium ansøgningsskema og gøre dit liv så meget lettere!

Forberedelse til College

Forberedelse til college er ikke en weekend begivenhed; det er en proces, der tager omkring to år. Ligesom forberedelse til kamp, ​​at komme ind i kollegiet tager tid, organisation og engagement. Her er nogle tips til at hjælpe dig med at forberede:

• Indstil en tidslinje og holde sig til det.
• Kontrollér altid, og dobbelttjekke hvad der er blevet gjort for at være sikker på alt faktisk blev gjort.
• Du må ikke vente til sidste øjeblik, håber på en vindende lotteriseddel.
• Være organiseret
• være motiveret.
• være dedikeret.

Hvad der skal sættes i en anbefaling

De fleste lærer og trænere skrive så mange anbefalinger, de kunne gøre dem i deres søvn. Men, hvis en person stilles, er usikker på hvad der skal sættes i et brev, der er nogle grundlæggende stykker information der bør være omfattet.

• Baggrunden for foreningen (hvor længe denne person kendt dig og på hvilken måde).
• Hvordan din præstation er nu.
• Hvilke standarder, du har mødt og overgået.
• Beredskab til at opnå og Excel på det næste niveau.
• Det er også altid godt at tilføje et altruistisk element til brevet for at tilføje et personligt præg.

Nogle skoler kan anmode om andre specifikke oplysninger, men disse grundlæggende bør altid være dækket.

Ingen Senior Slump tilladt

Vi har alle været der - enden er nær, og fremtiden ligger i horisonten. Den ledende krise er, at strækning af tid efter nytår, før eksamen, når en studerende fokus begynder at glide.

Selvom du måske allerede har accepteret at din skole valg, det er en vigtig tid til at holde fokus på at vinde stipendier.

I denne tid, bør du anvende for så mange stipendier, som du kan, sammenligne finansielle pakker støtte fra colleges du er blevet accepteret til og færdiggøre dit valg af skole (underrette dem, du har planer om at falde).

Denne sidste strækning er også, når du har brug for at indsende din fafsa formularen (januar til marts). Efter alt dette er færdig, så vil du være i stand til at læne sig tilbage, nyde sommeren, og gør dig klar til at være en universitetsstuderende.

Due dilligence

Det kan synes som et simpelt koncept, men du skal udfylde din legat programmer i tide - og når vi siger komplet, mener vi alle områder skal være fuldstændig og hver støtte, bør være på hånden.

Tror ikke, at en kreativ eller god essay vil overvinde langsommelighed af et program eller den manglende afskrift eller henstilling. Tror ikke, at en stavefejl ikke vil diskvalificere dig og tror ikke, at en hånd skrevet legat ansøgning vil opfylde kravene i programmet.

Husk, der er masser af konkurrence om denne finansiering, og hvis du gør din udelukkelse enkel, vil en evaluator drage fordel af det. Den gode nyhed er, at Scholarship programmer er meget lig den konkurrenceprægede arbejdsmarked, så hvis du kan mestre denne opgave, er du godt på vej til en succesfuld karriere!

Må ikke, hvis du ikke finder anvendelse

Du kan blive fristet til at sende din akademiske CV og kvalifikationer og essays ud til hver stipendium program derude. Skuddet pistol metoden (skyde alt og håber noget falder) kan skabe nogle resultater for dig, men du bør virkelig kun gælde for stipendier, som du virkelig er berettiget.

Hvis du bliver mere selektive, ikke kun du har en bedre chance for at få stipendium, men du virkelig kan fokusere din energi på at skabe topkvalitet essays og legat ansøgninger om stipendium program, du ønsker.

Junior År Opgaver

Junior år er så tæt på eksamen, som du kan begynde at lugte det. Nu er det tid at begynde at tænke over, hvad det betyder i forhold til din fremtid og din uddannelse. Tiden er inde til at begynde at tænke over, hvad gymnasier og hvilke store selskaber er af interesse for dig. Du bør også begynde at forske stipendier og tilskud muligheder og sende væk til for at få oplysninger om de programmer, der synes passende, eller af interesse for dig. Dette er en indsamling fase, og du skal indsamle oplysninger om forskellige muligheder, så du i sidste ende kan søge om stipendier til at finansiere din uddannelse.

Optagelsesprøver som SAT og ACT test bør træffes på dette punkt. Husk at holde kvaliteter op og forsøge at blive involveret i ekstra fritidsaktiviteter (det ser godt ud på et kollegium eller stipendium ansøgning).