Scholarship: Academic Achievement Stipendier Tips

Akademisk ekspertise stipendieprogrammer Er School Specific

Mange gymnasier og universiteter tilbyder akademiske stipendieprogrammer. Hver institution fastsætter sine egne kriterier for tildeling af institutionelle akademiske stipendier. Typisk er disse typer af stipendier tildeles på et konkurrencemæssigt grundlag til de studerende, der udviser ekstraordinær akademisk præstation, som udvises af en kombination af kvotient, standardiserede prøveresultater, og fritidsaktiviteter.

Den bedste måde at lære om akademisk ekspertise stipendieprogrammer på skolerne, du er interesseret i at deltage, er at spørge din indlæggelser repræsentant eller støtte officer finansielle at give oplysninger om de typer af stipendier til rådighed, ansøgningsfrister, og støttekriterier.

Tag PSAT / NMSQT at kvalificere sig til National Merit Scholarship

Hvert år mere end 10.000 gymnasieelever får prestigefyldte National Merit akademiske stipendier. Den almennyttige nationale fortjeneste legat Corporation er blevet anerkende fremragende gymnasieelever med kollegium stipendier siden 1955. I øjeblikket organisationen uddeler mere end $ 50 millioner i kollegium stipendier til høj opnå gymnasieelever hvert år.

For at komme i betragtning til den nationale fortjeneste legat program, skal eleverne tage det foreløbige SAT / nationale fortjeneste legat Qualifying Test (PSAT / NMSQT) af deres tredje år i high school og planlægger at tilmelde dig på universitetet i løbet af efterårssemestret efter high school eksamen . Studerende med de 50.000 højeste prøveresultater indregnes som roste studerende eller semi-finalister. Feltet indsnævret til finalisterne, der er udvalgt til monetære legat awards. Finalisterne kan modtage stipendier direkte fra National Merit Scholarship Corporation, corporate-sponsoreret Merit stipendier, eller college-sponsorerede præmier.

Forbedre SAT og ACT Scores for Scholarship Berettigelse

Kvotient er ikke det eneste kriterium for akademisk stipendium berettigelse. De fleste akademiske kollegium stipendier have et minimum SAT eller ACT score krav, der er lige så vigtigt som kvotient. For at forbedre dine chancer for at få en akademisk ekspertise stipendium, er det en god ide at tage skridt mod at sikre, at dine testresultater er så høje som de kan være.

Der er mange forskellige strategier for at forberede standardiserede tests såsom SAT og ACT. Din lokale boghandlere og biblioteker er tilbøjelige til at have test forberedelse bøger på hylderne, som du kan købe eller anmeldelse. Der er også en række online forberedelse ressourcer test. Du kan endda være i stand til at finde lokale klasser designet til at hjælpe eleverne blive klar til kollegium indgangen eksamener.

Konkurrencedygtige Military Academy Stipendier dække alle omkostninger

De fire amerikanske militær akademier tilbyder kollegium stipendier til de højeste opnår gymnasieelever hvert år. Awards dækker fuld undervisning, bøger, værelse, nævn, et månedligt stipendium, og medicinsk og dental forsikring for fire års uddannelse på West Point, Annapolis, The Air Force Academy, eller Coast Guard Academy.

Disse akademiske stipendier er meget konkurrencedygtige, og tildeles på grundlag af high school kvaliteter, SAT eller ACT scoringer, atletik, somme aktiviteter, inddragelse af lokalsamfundet, demonstreret lederevner og beskæftigelse oplevelse. Optagelse til de militære akademier er begrænset til legatmodtagere.

Kandidater skal tjene mindst fem år i militæret. Efter eksamen, hver kadet modtager en bachelorgrad og udnævnes til en førerposition i den gren af ​​service, der svarer til det særlige akademi deltog.