Saxon Phonics

Saxon Phonics


Saxon Phonics er en del af en af ​​de mest populære læseplaner linjer anvendes af nutidens Hjemmeundervisning familier. Mens de saksiske programmer ikke var oprindeligt udtænkt til homeschool brug, har de vist som effektiv i en-til-én indstilling, som de er i den traditionelle klasselokale.

The Saxon Phonics Concept

Saxon phonics er en systematisk og struktureret multisensorisk tilgang til læring baseret på konceptet om at lære nye færdigheder på en trinvis grundlag. Hvert trin bygger på den sidste med hyppige anmeldelse sessioner. Denne fremgangsmåde er gearet til at hjælpe eleverne opretholde færdigheder allerede mestrer, da de fortsætter med at bygge nye. Kontinuerlig anmeldelse er en integreret del af dette fonetik program, med tidligere erfaringer forstærket i varierende former, holde anmeldelse frisk og engagerende, snarere end gentagne og kedelige.

Det er let at bruge program leveres komplet med velorganiserede undervisning manualer, anmeldelse materialer, test og regneark til at styrke de enkelte skridt i retning af at gribe nye koncepter. Erfaringer er klare og scriptede, hvilket gør studieordningen let for begyndelsen Hjemmeundervisning familien, selv for forældre, der ikke er blevet undervist i at læse ved hjælp af fonemer.

Fordele ved den saksiske Program

Saxon Phonics

Saxon Phonics

Der er en hel del positive i den saksiske Phonics Program. The Florida Center for læsning siger, at programmet er baseret på principper, der er gentagne gange blevet testet og vist sig effektive i at hjælpe unge læsere.

 • Gentagelsen virkelig hjælper kæmper læsere med afkodning ord.
 • Det er nemt at planlægge lektioner, fordi et script gives for den forælder / lærer at læse.
 • Der er spil og andre aktiviteter at gøre læring sjovt for eleverne.
 • Programmet kan genbruges af andre studerende ved at købe nye projektmapper.
 • The Saxon Phonics Intervention program er designet til at give en omfattende afhjælpende program til at hjælpe børn, der udfører under grade niveau inden for læsning og stavning.
 • Hver ny klassetrin gennemgår de færdigheder lært i det foregående skoleår, holder der tidligere erhvervede viden frisk i hovederne på eleverne selv, da de går på at få mere avancerede færdigheder
 • Ifølge hjem skole anmeldelser og det kodesystem er meget nyttige i at hjælpe børn dissekere større ord
 • Det er et godt program for børn med særlige behov, ifølge National Ret til Læs Foundation.

Ulemper ved den saksiske Program

Hvert program har nogle negative punkter. Her er de ulemper vedrørende saksiske programmet.

 • Gentagelsen kan få kedeligt for avancerede læsere.
 • Siderne i nogle udgaver er lavet af tyndt papir, hvilket gør dem rippe let og svært at genbruge.
 • Nogle af de niveauer er stærkt afhængige af forældrene for at forklare lektionen barnet.

Saxon Track Record

Saxon fonemer programmer er blevet anvendt med succes i en række forskellige uddannelsesmiljøer, fra den offentlige og private skole klasseværelser til Hjemmeundervisning familier. Velegnet til en række læringsstile har Saxon Phonics fået en ganske følgende med sine klare, brugervenlige lektionsplaner og omfattende sprogfærdigheder og læseundervisning, der modtager mange gode anmeldelser og anbefalinger fra mange undervisere samt forældre.

Hvor kan jeg købe Saxon Phonics Program

 • Christianbook.com
 • Rainbow Resource Center
 • Learning ting: Uddannelse Store

Brug af Saxon Phonics Program kan hjælpe eleverne lære at læse hurtigere end mange andre programmer. Det har mange positive anmeldelser og er elsket af forældre, der sætter pris på det faktum, at de har et script til at læse.