Satellit TV: TV Tips

Indstillinger til optagelse af din foretrukne TV-show

Husk, når videobåndoptageren var den eneste måde at optage tv? Nå, heldigvis, de dage er bag os og højere muligheder kvalitet er kommet på markedet. Hvis du kan lide at optage dine foretrukne tv-show og ønsker at vide nogle måder, du kan gøre det anderledes, end du er nu, er her et par muligheder, som du måske ønsker at se på.

  • DVR - DVR står for digital video-optager. Du har sikkert hørt om det som TiVo. TiVo er blevet ligesom "Kleenex" i at næsten alle DVR enheder benævnes TiVo s. Men TiVo er bare et navn, mærke og de er ikke de eneste DVR på blokken. Check med en tv-udbyder for at se, om de har en DVR enhed, som du kan købe eller lease sammen med din månedlige service.
  • DVD-optager - De fleste hjem har nu DVD-afspillere til at se deres yndlingsfilm med. For et par år siden, kan du få en dvd-optager, men du vil betale ganske lidt for teknologien. Nu er teknologien blevet fintunet til masseproduktion og en DVD-optager kan købes for så lidt som en høj kvalitet dvd-afspiller. Brændbart DVD'er er nu også meget billige og du kan købe genindførte skrivbar dem, så du kan få mere liv ud af en disk.
  • VCR - Nogle indstillinger aldrig ændre sig, og videobåndoptageren er stadig så pålidelig som enhver anden mulighed. Med de forbedringer, der er foretaget til båndene på markedet, optager en tv-udsendelse med en videobåndoptager vil nu give dig en bedre kvalitet over flere optagelser end tidligere.

Kabel- / satellit-tv - Tilslutningsmuligheder

Bagsiden af ​​en kabel / satellit-tv-boks kan ligne et mareridt at dem bekendt med videoforbindelser. Må ikke ærgre sig, her vil vi gå over, hvad hver forbindelse betyder, og hvordan du skal beslutte, hvilke der skal bruges. Der er fire tilslutningsmuligheder fælles video; coaxial, komposit, S-video og komponent. Afhængigt af kabel / satellit-tv-tjeneste og dit tv, DVI eller HDMI-tilslutninger kan også være tilgængelige.

Koaksialkabel - Koaksialkabel er den "klassiske" single-tilslutning måde, at du tilslutter fjernsynet til stikkontakten. Disse er de gevindskårne kabler, der har været anvendt så længe som der har været kabel-tv. Koaksialkablet sender video samt lyd; dog vil kvaliteten af ​​både lider af denne forbindelse.

Composite - Composite kablet er den næste trin på videoforbindelse stigen. Billedet vil være bedre derefter med en koaksial forbindelse, men ikke så god som s-video. En god egenskab af komposit er kablet understøtter både video og lyd. Composite kabel er den mest almindelige kabel findes inde i kasse med et nyt elektronisk køb. Kablets stik er røde, hvide og gule (det røde og hvide håndtag lyd, mens den gule understøtter video).

S-Video - Denne type forbindelse sender et videosignal. Når det kommer til videokvaliteten, s-video er en klar forbedring i forhold koaksiale kabel-tv-tilslutninger. Du vil se en langt mere præcist billede med langt skarpere effekter. De fleste fjernsyn købt i de sidste fem år vil have et S-video udgang, men tjek bare for at være sikker. Når du bruger et S-video-kabel, du skal bruge et separat kabel til dig lydforbindelse. Normalt composite audio kabler anvendes, disse kabler 'stik er typisk rød og hvid.

Component Video - For den næste bedste video-forbindelse med kabel / satellit-tv og især HDTV, vil du ønsker at bruge component video-forbindelser. Disse er faktisk består af tre separate konnektorer, sædvanligvis mærket som rød, grøn og blå. Disse kabler er dyrere, men kvaliteten for både HDTV og dvd-afspilning er den bedste tilgængelige. Component kabler kun sende videosignaler; så et andet kabel er nødvendig for lyd. Igen er den mest almindelige løsning er de røde og hvide komposit audio ovennævnte kabler.

DVI & HDMI - Disse to tilslutningsmuligheder er det nyeste og bedste i verden af ​​hjemmebiograf, typisk er de kun tilgængelige med satellit-tv. DVI (Digital Video Interface) er en teknologi lånt fra verden af ​​computere. Det leverer et bedre billede på selv komponent kabler, især med HDTV, og også kun sender et videosignal. HDMI (High Definition Media Interface) er en sjælden kombination af avanceret teknologi og enkelhed. Det overfører førsterangs video, samme kvalitet som DVI, og biograf kvalitet lyd; alt i ét kabel. DVI og HDMI er begge relativt nye teknologier, så før du køber sørg dit fjernsyn har de input, der er nødvendige.

Når du har besluttet på hvilke kabler du skal bruge, skal du sørge for at købe høj kvalitet kabler, som en høj kvalitet producent. Monster Cables er nogle af de bedste, og du vil ikke blive skuffet over nogen af ​​deres produkter.

Køb en ny TV - ting at se til

Når du beslutter, hvad TV til at købe disse dage, mulighederne er næsten chokerende. Lang Borte er de dage, hvor størrelse var det eneste, der adskiller et TV fra en anden. Får du et rør eller en lejlighed? Får du et fremspring eller en plasma? Alle disse beslutninger stor hjælp ved at udnytte den viden, som du kan finde her på internettet.

Her er blot et par ting at holde øje med, når du køber dit nye tv.

Garanti. Lad os bare få det ud af vejen først. At købe et tv i disse dage kan være en betydelig investering. Beskyt din investering ved at få et tv, der kommer med en rock solid garanti. Mange af de nye teknologier som LCD og plasma kan have problemer med korte tider. Sørg for, at du kan få din repareret uden omkostninger med en god garanti.

HDTV. Når du køber et tv, skal du huske, at alle stationer skal udsendes i High Definition i de kommende år. Med dette i tankerne, bør du kigge efter et sæt, der er enten HDTV klar eller har den nødvendige HD-dekoder indbygget allerede. Hvis du har digital kabel, chancerne er, at du allerede har et TV, der vil arbejde med HD. Men dobbelttjekke, når du køber din næste, så du ikke behøver at opgradere igen for tidligt.

Aspect Ratio. Nye TV kommer i alle former samt størrelser. Hvis du er en fan af at se dvd'er eller High Definition TV, skal du sørge for at du får en widescreen TV til at redegøre for widescreen visning. Kom denne type sæt vil holde dig fra at se de sorte striber øverst og nederst på skærmen, når du ser en DVD eller HD-signal.

Tilmelding til Digital TV i dit hjem

Hvis du bruger standard kabel i dit hjem og ønsker at opgradere til digital tv, processen er enkel. Først skal du finde en udbyder af digitalt tv. Fordi det kører på en anden type linje, digitalt tv er ikke tilgængelig i alle områder fra kabel-selskaber, dog DirecTV tilbyder 100% digital programmering til den nedre 48 stater. Men chancerne er, at hvis du er online læse denne artikel, du har til rådighed digitalt tv i dit område.

Når du har fundet en leverandør, skal du kontakte dem og bede om deres priser. Husk at angive oplysninger, der afspejler satellit-tv perspektiv. Endelig vil du ønsker at vælge den programmering, som du ønsker at modtage. Der er mange flere kanaler til rådighed på digital-tv end på standard-kabel, så tag dig tid til at kigge igennem og finde det, der interesserer dig.

De fleste digitale tv-udbydere tilbyder lag af programmering, herunder sportskanaler, filmkanaler og uddannelse kanaler. Disse er ofte tilgængelige på discount priser, så se, hvad din udbyder kan tilbyde for disse tilbud. Det er om alle. Når du tilmelder dig, bør du være i stand til at bringe din omformer boks hjem og sætte det i.

Brug component video kabler til at få det bedste billede fra din digitale tv-modtagelse. Standard koaksialkabel vil ikke give dig den øgede kvalitet, som du bør få fra digital kabel.

Downloading din favorit TV Show - nu en realitet for nogle

Du kan næsten ikke se en times tv, læse et blad, eller gå på internettet længere uden at se det mindste en form for reklame for iPod medieafspillere fra Apple. Nu er video iPod præsentere nye muligheder for at tv-elskere overalt. I forbindelse med flere tv-studier, Apple og video iPod nu tillade folk at downloade og gemme deres favorit tv-show hver uge for et mindre gebyr. Denne nyhed er stadig under udvikling som teknologien bliver glattes ud.

Dog er ABC tilbyder nu download af nye episoder af Lost for kun 99 cent stykket. Disse shows kan downloades fra iTunes eller ABC og transporteres med dig for at lange fly flyvning eller kedelig dag på arbejde (bare rolig, vi vil ikke fortælle din chef). Hvis du har en video iPod eller andre midler til at downloade video filer, se om din favorit tv-show er tilgængelig for download. Du ved aldrig, hvornår du kan gå glip af en episode. Hvis du gør, skal du sørge for at se, om der er en service til rådighed for dig at sikkert, lovligt, hente dit tv-show.

Hvis det ikke er til rådighed nu, kan du vædde på det snart vil være lige så mange i branchen mener, at disse typer af tjenester er fremtiden for tv-programmer.

Nye shows, der skal se TV

For et par år, det boom af "virkeligheden" TV syntes at kvæle eventuelle gode, nye shows. I dag har folk endelig fanget på den manglende virkeligheden i "virkeligheden" tv og de netværk har reageret med tv-shows, der er kant-of-your-sæde vindere. Nogle af disse er ikke alt nyt, men er værd at nævne her, fordi jeg møder mennesker hver dag, der har endnu at se dem. Her er tre af mine favoritter.

  • Lost - Dette er langt øverst på listen. I sin anden sæson lige nu, Lost kom med en storm og vandt Emmy for bedste drama ... i sin første sæson på luft! Den anden sæson har ikke lade off og er i øjeblikket at se nogle af de højeste tv-ratings enhver show har set i år. Følg de overlevende fra styrtet hver uge, som de gør, hvad de kan for at overleve. Dette show airs på ABC med nye episoder på onsdag aftener.
  • The Shield - Nu Shield har faktisk allerede haft 3 sæsoner, hvilket næppe gør den nye. Men luftning på FX har holdt denne tv-show fra fangst på så meget som det skal. Muligvis den mest realistiske indre by politi viser nogensinde, den Shield følger antihelt Vic Mackey ved at forsøge at styre sin familie og hans trup hele på én gang. Hvis du ikke har set den Shield, den nye sæson begynder snart, og du bør tage det op på din tv-program.
  • Surface - Vores sidste eksempel er en virkelig nyt show. Bare i sin første sæson nu, denne sci-thriller fra NBC følger forskellige mennesker jagter det samme mål - en art af vandlevende, der tilsyneladende kommet tilbage efter årtusinders dvale. Med god karakter udvikling og ekstraordinære specialeffekter (til TV) dette show holder dig til at ønske mere efter hver ny episode på mandag aftener.

Brug af internettet til at finde din lokale tv-oversigt

Er nemt for folk, der er vant til internettet for deres oplysninger, at finde det, de søger. Andre, der ikke er så kyndige brug for hjælp fra websteder som dette at pege dem i den rigtige retning. Hvis du er en af ​​de mennesker, og spørger sig selv, hvordan du kan finde ud af din lokale TV-oversigter oplysninger på internettet, her er et par steder at kigge.

Først er der Yahoo TV. Denne service fra Yahoo er bundet ind på næsten alle markeder for tv-stationer over hele landet. Du kan finde nationale og lokale oplysninger TV-oversigter ved hjælp af deres postnummer søgning. Fuldstændige oplysninger om episoder og afstøbninger er også tilgængelige, hvilket gør Yahoo TV mere end et tv notering kilde.

Derefter kan du gå til det samme sted, du har stået i år - TV Guide. TV guide har deres egen hjemmeside, hvor du kan få adgang lokal TV notering oplysninger ligesom i ugebladet. Sitet er nemt at bruge, og vil give dig hvad du er på udkig efter hver gang.

Endelig kan du gå direkte til din kabeludbyder. De fleste kabel-udbydere har online TV notering oplysninger til deres abonnenter. Hvis du ikke er sikker på, hvad hjemmesiden er for din udbyder, så ring til 800 tal, der er på din månedlige faktura, og du vil finde dit svar fra en kundeservicemedarbejder eller endda fra den automatiserede besked, der byder du.

Der er masser af andre steder, hvor du kan finde TV notering oplysninger. Brug de store søgemaskiner, hvis du ikke kan lide, hvad nogen af ​​dem over har at tilbyde.

The Guide - Det bedste ved Digital TV

Fordelene ved digital-tv er for mange til at liste. Også forskellige udbydere tilbyder forskellige frynsegoder. Men der er én standard, at alle digitale tv-udbydere mødes, og det er evnen til at bruge vejledningen for at søge efter kommende programmering. Abonnenter på digitalt tv behøver ikke mig til at fortælle dem, hvordan det fungerer. Men for dem, der aldrig har brugt det, her er en oversigt over, hvordan denne guide gør TV mere bekvemt.

Med Guide, kan du søge efter programmering op til en uge i fremtiden. Dette er alle lokale og nationale programmering, så du kan regne med at det er præcis 99% af tiden. Nu søgning lyder godt, men når man ser på det endnu tættere det er mere end godt, det er awesome. Du kan søge hver dato ved titel, kanal, eller endda tema. Hvis du hørt om et show, som du ikke kunne helt huske navnet på, vil vejledningen får du svaret hurtigt.

Hvis du glemmer, hvad dag dit yndlingsprogram kommer på, kan du bruge Guide til dobbelttjekke, om det er 3 dage væk eller 6. Digital TV er afgjort fremtiden for fjernsynet, og vi lever i denne fremtid.