Satellit-tv: Kabel-tv Vs. Satellit-tv-Tips

Vejning I - Kabel TV Vs. Satellit-tv

Så mange kanaler, så lidt tid. Hvis du har kigget igennem tilbuddene i din e-mail for nylig, har du sikkert haft kabel-selskaber og satellit-tv-selskaber bejlen dig med deres tv-kanal abonnementstjenester. Så hvordan kan du beslutte, hvilke at vælge? Her er en lille guide til at hjælpe dig gennem processen.

Pris - Den typiske pris for en grundlæggende kabel service tendens til at være bedre, men satellit-tv-selskaber kan give dig mere for dine penge. Selv den lave ende satellit-tv-pakker vil give dig omkring tre gange så mange kanaler at se.

Udstyr - Til dem der kan lide det enkle, kabel er bedst. Du behøver ikke ekstra udstyr. Satellit-tv-abonnenter skal have en omformer boks, en fjernbetjening, og en parabol til at installere.

Tilgængelighed - Kabel TV taber her. Nogle områder selv i højt befolkede byområder har begrænset kabelkanal adgang.

Programmering Selection - Både kabel og satellit-tv tilbyder en bred vifte af tv-programmer til at mætte din visning fix. Med hundredvis af kanaler at vælge imellem, vil du bare nødt til at finde den pakke, som passer dig bedst.

High-speed internet adgang: DirecTV vs. Cable

Det plejede at være, at internettet var kun tilgængelig via den langsomme proces med modem telefonlinjer. Disse dage, er det almindeligt at finde high-speed internet service via din lokale tv-kabeludbyder som en del af deres månedlige servicegebyr. Den anden mulighed for high-speed internet adgang er en DSL-tjeneste, hvor satellit-selskaber har indgået et samarbejde med din lokale telefonselskab.

Debat mellem at få din internetudbyder fra en satellit-tv udbyder ligesom DirecTV vs. kabel? Hvis du abonnerer på satellit-tv, kan det være værd at bruge tid at gå gennem din satellit-tv udbyder for at tilføje en DSL-tjeneste for en nominel gebyr. I en 2004 undersøgelse fra JD Power and Associates, tusindvis af amerikanske indbyggere deltog i en afstemning om den samlede tilfredshed med deres internetudbyder. Vinderen i syv områder af kundetilfredshed, herunder fakturering, business billede, omkostninger, kundeservice, e-mail, kampagner og pålidelighed, var DSL. Den klare vinder her i DirecTV vs. kabel er DirecTV.

Omkostninger til Digitalt kabel vs satellit-tv

Alle os se reklamer derude sammenligne satellit-tv til digitalt kabel. Her ønsker vi at fokusere på de omkostninger, hver enkelt at give dig en god sammenligning af kabel vs. satellit. Baseret på gennemsnit, her er nogle af de omkostninger, som du kan forvente fra hver.

Setup omkostninger - Kabel vs satellit. Når du først abonnere på enten satellit- eller digital kabel-tv, vil der være set-up gebyrer. Forskellene er let at se med det udstyr der kræves for abonnementet. Med satellit-tv, skal du købe udstyret. Du vil også nødt til at installere den satellit-tv-system, hvilket kan gøres ved dig selv, men virkelig bør overlades til professionelle for den bedste modtagelse og typisk sker gratis. Når shopping, også se ud for gratis udstyr tilbud, de fleste satellit udbydere vil tilbyde.

Set-up gebyrer for digitalt kabel er også lav, fordi den eneste stykke udstyr der kræves er en digital omformer boks.

Bedømmelse: Opsætning gebyrer for digital kabel og satellit-tv er ens.

Månedlige gebyrer - Kabel vs satellit Her er der, hvor satellit tager en kant over digitalt kabel. De månedlige gebyrer for digital kabel vil variere meget på din abonnent, men du kan regne med at betale mere for de flere kanaler, som du ønsker. På den anden side vil satellit-tv kommer med de fleste af de kanaler inkluderet. Tilføj til os for satellit koges ned til eksklusive tilbud, såsom NFL søndag billet ™, ekspanderet film pakker, og pay-per-view begivenheder.

Dom: Månedlig gebyrer for Satellite er lavere derefter Cable.

I sidste ende, setup omkostningerne ved digital kabel vs satellit-tv er ens. Det centrale er at afgøre, hvilke spørgsmål mere til dig: setup omkostninger eller månedlige gebyrer. Men hvis valget betyder mest, og du vil hellere have lavere månedlige omkostninger, satellit-tv er valget for dig.

Installation af DirecTV vs kabel-tv

Hvis du for nylig har flyttet eller blot tænker på at ændre din tv-signal, bør du overveje at installere og sætte op af alle dine muligheder, når du foretager dit valg. Hvis du vælger mellem DirecTV vs kabel-tv, her er et par af forskellene mellem de installationer af hver. Du bør kontakte hver for mere detaljerede oplysninger, inden du foretager din beslutning.

Tilmelding til digitalt kabel-service er forholdsvis enkel. Først, vil du ønsker at kontakte dig lokale udbyder og oprette en konto. Når du har valgt dit niveau af service og kanal valg, vil du blive forsynet med en digital omformer boks, og de nødvendige kabler for at installere enheden. Dybest set, skal du blot tilslutte kablet linje fra væggen direkte til din omformer boks og derefter tilslutte udgangen danne omformer boks til indgangen på dit fjernsyn. Du kan bruge coaxial, s-video eller component video kabler til installation fleste digitale konverter bokse. Når du har dette gjort, skal du være parat til at se.

Hvis tilmelding til kabel er forholdsvis enkel derefter tilmelding til DirecTV er den enkleste. Når du ringer og bestiller DirecTV systemet en professionel installatør vil kontakte dig for at oprette en installation udnævnelse. Det gode er, at de fleste DirecTV systemer kommer med gratis installation. Det parabol, der er nødvendig for DirecTV vil blive monteret, hvor det vil have en klar linje i stedet for den sydlige himmel. Når fadet er installeret, vil installationsprogrammet installerer modtagerne du har bestilt. Installationsprogrammet vil tilslutte udgangen fra fadet til indgangen på receiveren, og derefter output fra modtageren til indgangen på dit TV.

Ulemper til Kabel TV vs. Satellite

Flere og flere fremskridt der gøres i, hvordan folk ser fjernsyn. Cable har udvidet til digital kabel, og der er også de store satellit-udbydere. Hvordan kan folk vælge, når alle muligheder synes så ens? Sandheden er, at de ikke er så ens, og der er store forskelle, der bør tages i betragtning. Her er et par af ulemper til kabel vs satellit-tv.

Først med kabel, du ofte begrænset i, hvilke kanaler du kan modtage. Visse betalings-kanaler og udvidet kanaler ikke tilbydes af alle kabel-udbydere. Med satellit kan du få hver kanal, der er tilgængelig, uanset hvor du bor. Også med kabel, kan din adgang til high definition programmering være meget begrænset. De fleste kabel-udbydere har endnu ikke udvide deres HD programmering til at omfatte alle tilgængelige kanaler. Med satellit kan du få adgang til alle de tilgængelige HD-kanaler i luften. Endelig med kabel-tv, kan du ikke få adgang til mange af de sports pakker, der udbydes på satellit. Hvad enten du foretrækker NFL eller marts Madness, visse sportsgrene er kun tilgængelige fra satellit.

Der er mange andre ulemper kabel-tv, men der er mange upsides også. Gør hvad du kan for at uddanne dig selv om, alle disse, før du beslutter dig på dit hjem TV løsning.

Reparation af en Broken Coaxial Cable

Hvis dit tv-modtagelse har været fyldt med statisk og du har fundet, at det er på grund af en dårlig koaksialkabel, så fortvivl ikke. Fastsættelse af en dårlig koaksialkabel er nemt med det rigtige udstyr og viden. Her kan vi kun give dig den viden, men det udstyr kan findes online eller på din lokale isenkræmmer så godt.

Først, hvad der præcist er problemet? Hvis du har brækket det stykke kabel, der passerer ind i dit fjernsyn, her er løsningen. Du skal bruge et par wire strippere til at begynde.

Start med nysgerrige væk fra metal eller plast med gevind studs. Når off, skal du bruge wire strippere at fratage kablet tilbage om en halv til tre fjerdedele af en tomme. Rent udsætte kun midten, og fjern til huset, der omgiver den. Forsøg ikke at flosse nogen af ​​det indre hus, fordi dette vil gøre det næste trin vanskeligere. Når wiren strippes og klar, skal du sætte en ny stik brik på det. Hvis det er muligt, kan du genbruge din gamle brik. Hvis du fjerner den gjorde for meget skade, kan du hente et nyt stykke til enhver isenkræmmer. For at sige det på, skal du blot skubbe det over enden og derefter bruge et sæt tænger at forsegle forbindelsen. Stikket skal gribe fast til huset.

Dette er kun én løsning til at reparere dette særlige problem. For andre coaxial kabelløsninger kan du kigge rundt LifeTips eller kontakt din kabel-selskab. Hvis du kan simpelthen ikke få arbejdet gjort, kan du altid købe en ny coaxial kabel til et par bukke.