Satellit TV: DirecTV installation. Tips

Finde Autoriserede DirecTV Installers

Korrekt installation af et nyt DirecTV system er afgørende for at sikre langvarig nydelse. Når du vælger, hvem de skal købe dit DirecTV system fra, skal du sørge for deres installatører er alle CEDIA certificeret. Denne certificering sikrer installatøren er ordentligt uddannet, garantier hans / hendes arbejde, og bærer forsikring.

Hvis du har købt dit system fra en forhandler, der ikke tilbyder installation kan du stadig få professionel hjælp til din installation. Start med din telefonbog og se op 'parabol-tv. Der bør være mange programoversigter for fagfolk i dit område. Hvis de gule sider ikke giver dig dine svar, kan du bruge internettet.

Der er mange online-mapper som DMOZ.org og Yahoo Directory, der kategoriserer hjemmesider tilgængelige online. Der er kategorier til satellit-tv installation og i disse kan du hurtigt finde DIRECTV installatører, der kan hjælpe dig. Forsøg ikke at håndtere denne installation på din egen. Omkostningerne ved en professionel DirecTV installatør er langt mindre, end når du har brug for at udskifte dit system efter en dårlig installation forsøg.

Trin for at installere DirecTV i en lejlighed

Du kan installere DirecTV i de fleste højhus og komplekser, så længe du er tilladt. Hvis du ønsker at få DirecTV i din lejlighed, her er et par trin, du skal følge i processen at gøre, er problemfri.

Kontakt din udlejer / boligejer Association - Apartment bygninger er normalt huslejer. Hvis du lejer din lejlighed og ønsker at installere DirecTV, bør du kontakte din udlejer først. Der kan være begrænsninger for disse enheder, og du vil være sikker på du får lov, før du bruge pengene på systemet. Ligeledes mange husejere forening diktere praksis et lejlighedskompleks. Hvis du ejer din lejlighed, få clearance fra din boligejer forening.

Kontakt en DirecTV forhandler - Du bliver nødt til at få et abonnement til DirecTV tjeneste samt det nødvendige udstyr. Når du har bestilt din tjeneste, kan dit udstyr enten blive sendt til dig eller bragt til dig af en DirecTV tekniker. Hvis du har den leveret, det normalt tager ikke mere end et par dage at komme dertil.

Kontakt en installatør - En lejlighed bygning er ikke det nemmeste sted at montere en parabol. Når du installerer DirecTV i din lejlighed, så lad en professionel bestemme den bedste justering og position til parabol. De vil få dig sat op på ingen tid og garantere modtagelsen forbliver gode eller de vil komme flytte det for dig.

Når disse er færdige, har du ikke mere arbejde at gøre foruden parkering det foran røret og se alle dine foretrukne programmer på DirecTV.

Installation DirecTV på din båd

For de mennesker, der elsker at være ude på vandet, men ikke ønsker at gå glip af deres yndlingsprogrammer eller sportsarrangementer, der er en løsning. Du kan nu installere en DirecTV parabol på din båd. Installation DirecTV på din båd er den perfekte løsning til weekenden flad stråhat, der er også en weekend kriger.

DirecTV gør kits til installation retter på både og RV / campister. Én ting er sikker, på en båd, du undgå mange af de problemer, der kan skade en satellittransmission, nemlig andre strukturer. På det åbne vand kan du få en stor signal fra DirecTV. Hvis du har en båd og er interesseret i at installere DirecTV på det, ville jeg ikke råde at gøre det selv.

Din båd er en temmelig stor investering, og en, som du ikke skal være hurtig til at bore huller i. Med en professionel installation DirecTV system, kan du være sikker på, at deres arbejde vil være forsikret, bør noget går galt. Med en professionel, kan du være ret sikker på intet vil, men det er altid bedst at have en beskyttelsesklausul. Installation DirecTV vil tage en professionel mindre end en dag på din båd og på din næste rejse, kan du føle bølgerne uden at gå glip af spillet.

Sådan installeres en DirecTV parabol i din Camper

Campingvogne nyder en renæssance i disse dage. Flere og flere mennesker vælger at komme i en RV til at tage en tur, gå tailgating, eller for at se udvidede familie. Kravet for at holde en familie underholdt på disse ture er stor. Cabin Fever kan undertiden sat i uden tilstrækkelig stimulation. Her er hvordan du installerer en DirecTV parabol på din autocamper og holde alle underholdt på din næste RV rejse.
Først får dit udstyr fra DirecTV eller en autoriseret forhandler. Det vigtigste stykke udstyr til denne installation er en specialiseret "sporing" parabol. Retterne vil faktisk låse på signalet fra DirecTV satellit og spore det, mens du kører for at sikre uafbrudt billedoplevelser.

Når du har det udstyr, finde en god placering på taget af din autocamper for at montere det. Husk højden på din autocamper, og hvordan du installerer en DirecTV parabol kan påvirke din frigivelsesniveauer for overføringer. Hvis du har plads, taget af din autocamper er det bedste sted at installere en DirecTV parabol.

Når fadet er monteret, vil du ønsker at slange din koaksialkabel gennem taget til en stikkontakt eller andet sted inde i bilen. Du kan endda opdele kablet for at få signaler til uafhængige tv med uafhængige modtagere. Endelig slutte koaksialkabel til din DirecTV receiver og derefter din modtager til fjernsynet. Nu skulle du være i stand til at nyde DirecTV på vej, igen.

DirecTV Installation - fra parabol til modtager

Nøglen til enhver DirecTV installationen er i forbindelse fra parabol til modtager. Peger fadet i den rigtige retning (syd) er en nødvendighed. Men når signalet er erhvervet, vil du ønsker en stor forbindelse til din modtager fra din parabol for at sikre god kvalitet. Her er et par tips om at få den bedste forbindelse fra din parabol til din modtager.

  • Single forbindelser - Når det er muligt, så prøv at ikke splitte kablet for mange gange, før det når modtageren. Når man splejse et kabel ved hjælp af en splitter, kan man formindske signalstyrken og kvaliteten af ​​modtagelsen. Prøv at bruge længere kabel for at undgå opdelingen. Hvis opdele kablet er nødvendig Sørg for at bruge DirecTV certificerede multiswitches, diplexers, eller in-line forstærkere; din DirecTV forhandler af valg kan hjælpe dig, når du vælger disse tilbehør.
  • Kvalitet Kabel - Spare lidt regning, når du er tilslutning din parabol til dit hjem eller modtager. Få en kvalitet kabel til din DirecTV installation, og du vil have mindre statisk og et klarere billede på TV.
  • En stærk Seal - Når du tilslutter din parabol til dit hjem, skal du sørge for, at kablet er godt forbundet. Der er vedhæftede filer, der kan føjes til disse typer af forbindelser, der vil sikre, at det ikke vil komme løs, medmindre du ønsker det. Tjek din lokale isenkræmmer for disse ekstra stykker.

3 grunde til professionelt DirecTV Installation

DirecTV installation er normalt bedst at overlade til fagfolk. Men hvis du kommer til at tackle selv projektet, her er et par grunde, du måske ønsker at genoverveje.

  1. Skader - Ofte i enhver installation dette kompleks, er chancerne for skader på de nødvendige komponenter fremgår. Mange mennesker, der forsøger DirecTV installation på egen hånd finde, at de bånd for mange nødder eller ding op deres skålen og i sidste ende de ikke kan få en ordentlig modtagelse. Med en professionel DirecTV installation specialist, kan du være sikker på at de ikke vil beskadige komponenterne. Hvis de gør, vil de dække skaderne, så du ikke betaler for anlægget eller det udstyr udskiftninger.
  2. Modtagelse - Enhver kan bolt en parabol på en væg, men de vil ende med at pege den i den rigtige retning. Forsøger at finde ud af højde og andre nødvendige koordinater for optimal parabol justering er ikke den nemmeste projekt. Professionel DIRECTV installation eksperter vil vide, hvordan man hurtigt at analysere dit hjem og finde ud af det bedste sted for din parabol. Deres hjælp vil give dig den bedste modtagelse.
  3. Gratis tilbud - de fleste af tid, er installationen omfattet af årstidens tilbud fra DirecTV. Hvis ja, hvorfor ikke udnytte dem? Planlæg en aftale tid for eksperterne til at komme ud og installere dit system.

Chancerne er du sandsynligvis kunne få dit system sat op og kører uden andres hjælp. Men når den første storm kommer der kaster din tilpasning af eller trækker din parabol fra en ikke-sikret montering, du vil ikke fortryde at lade en professionel tage sig af din DirecTV installation?