Satellit TV: DirecTV DVR Tips

Den elektroniske programoversigt

En elektronisk programmeringsvejledning eller EPG, er din reference til alle de programmer til rådighed for dig, om du har et kabel abonnement, satellit-tv abonnement eller en nyere model fjernsyn. Søg efter show titler, gøre en specificeret søgning baseret på et show typer eller læse resuméer om programmering med din elektroniske programguide. Hvis du er en satellit-tv-abonnent med DVR kapacitet, ville du bruge din EPG til at optage programmer i forvejen. Tænk på det som din personlige guide til tv i et elektronisk format.

Valg af det rigtige digital video-optager

Så din bedste ven har den nyeste digitale videooptager (DVR), og du tænker det kunne være en god idé at få en til dig selv. Hvordan kan du vælge, hvad der er rigtigt for dig? Før du bruger penge til at matche, hvad en anden har fået, gøre lidt vurdering af din visning behov.

• Vurdere dit budget. Du kan bruge så lidt som $ 100 på en model og en lav månedlig abonnementsafgift eller over $ 1000 på en høje ende DVR.

• Zone i på dine mål. Hvis du er en pakke rotte og du ønsker at registrere og holde dine shows på en DVD, få en DVR, der lader dig gøre det med en indbygget DVD-optager. Hvis du blot ønsker at se et show, du er gået glip af, og derefter gå videre, ville en DVR i stil med TiVo eller ReplayTV arbejde for dig.

• Match din Digital videooptager med dit abonnement service. Uanset om du har kabel eller satellit-tv, vil hjælpe med at bestemme DVR du får. Faktisk vil de fleste tjenester giver dig med deres egne DVR muligheder at vælge imellem med en nominel ekstra månedlig abonnementsafgift.

Et par tips Interaktivt TV Tilbud med DVRs

Leder du efter et par tips interaktivt tv har at byde på? DirecTV tilbyder DVRs med en elektronisk Programming Guide giver dig mulighed for at programmere og optage dine yndlingsprogrammer flere dage i forvejen. Du vil være i stand til at holde pause og igen se en scene fra levende programmering eller optage din favorit reality show, mens du er væk. Her er en liste over et par tips interaktivt tv fra DirecTV tilbyder:

• DVRs har op til 100 timers optagetid kapacitet.
• Brug din DVR til at optage to af dine yndlingsprogrammer på samme tid.
• Optag hele sæsonen af ​​dit yndlingsprogram, selvom det går over til et nyt show tid.
• Fortæl din DVR hvem din yndlings skuespiller, skuespillerinde eller instruktør er, og det vil finde og registrere de shows for dig.