Satellit Telefon Omkostninger

Satellit Telefon Omkostninger

Når du forventer at være uden for dækningsområdet af et typisk trådløst netværk, skal du måske overveje at bruge en satellit telefon i stedet for en standard mobiltelefon. Satellit telefon omkostninger kan være væsentligt højere end de omkostninger, som du normalt har som ved hjælp af en almindelig mobiltelefon, men de får mere overkommelige som tiden går.

Hvor meget satellittelefoner koste?

En almindelig misforståelse om satellit telefon omkostninger er omkostningerne ved selve telefonen. Ligesom verdens telefoner kan variere i pris, så kan satellittelefoner. Når det er sagt, brugte eller renoverede modeller fra de store producenter kan købes for omkring 200 dollars. Nyere modeller typisk spænder fra $ 500 til $ 1000, hvilket kun er noget højere end det område, du ville forvente for et high-end, ulåst smartphone.

Globalstar GSP-1700, for eksempel, bruger Qualcomm teknologi og sælger for $ 499. Et andet fælles mærke af satellit telefon er Iridium, producent af sådanne anordninger som robuste Iridium Extreme. Denne model er meget dyrere på omkring $ 1354, men det er optimeret til at arbejde i selv de mest ekstreme betingelser, komplet med GPS-aktiverede SOS beredskabstjenester.

Hvor meget koster den service koste?

Som med enhver anden form for service, omkostningerne ved at anvende en satellit telefon udbyder vil variere alt efter dine behov, den plan, du vælger, og den udbyder, du bruger.

Der er månedlige planer for 39,99 dollar, der tilbyder ubegrænset brug med en GlobalStar satellittelefon. Disse omkostninger kan stige dramatisk, men når du bruger en satellit telefon i internationale destinationer, som måske ikke har så meget standard telefon dækning.

I disse tilfælde kan et opkald fra en satellit telefon til en konventionel fastnet telefon koste omkring $ 1,49 per minut. Et opkald til anther satellit netværk fra en Iridium telefon er i øjeblikket prissat til $ 11,99 per minut. Det er derfor, det kan vise sig at være mere omkostningseffektivt at købe en forudbetalt voucher. Afhængig af niveauet købt, kan den per minut sats komme ned til $ 1,13.

Har du brug for en satellit telefon?

Hvis du rejser internationalt, og vil være et sted, der gør har den lokale tjenesteudbyder, gør det meget mere mening at få den billigste abonnementer tilgængelige der med et forudbetalt SIM-kort på en ulåst telefon. Hvis kommunikationen er kun for et lokalt område, ved hjælp af FRS radioer ("walkie talkies") er meget mere økonomisk end satellittjeneste og kunne være mere end tilstrækkeligt.

Selvfølgelig er der mange isolerede dele af verden, hvor regelmæssig cellulære service blot er ikke tilgængelig. Der er endda betydelige "døde punkter" i hele USA og Canada, hvor kun en satellit telefon vil gøre. Hvis det er tilfældet, så de højere satellittelefoner kan blive en nødvendighed - og en, der er værd at omkostningerne.