Satellit Phone Plans

Satellit Phone Plans


Når du finder dig selv shopping for satellit telefon planer, vil du hurtigt opdage, at processen er ikke ulig den, du kan bruge, hvis du var shopping for en almindelig mobiltelefon plan, bortset fra, at der ikke er så mange udbydere . De tre største og mest anerkendte satellit telefon selskaber selskaber er Globalstar, Iridium og Thuraya. Selskaberne er helt sikkert anderledes, og så er deres tilgængelige planer, med hver catering til kunder med forskellige behov.

Satellit telefon Firma: Globalstar

Virksomhedshistorie

Med mere end 425.000 abonnenter ved udgangen af ​​2011, Globalstar er en af ​​verdens førende udbydere af satellit telefontjenester. Dens hele netværket opererer ud for Globalstar satellit konstellation, der har 40 satellitter, der kommunikerer med Jordens landbaserede telefonnet.

Evolution 2 Voice Plan

Fås til $ 39,99 / måned, og med en $ 50,00 aktivering gebyr, Evolution 2 plan fra Globalstar giver dig ret til gratis ubegrænset tale og data airtime, samt gratis roaming i det kontinentale USA og de caribiske øer. Det giver dækning for det meste af verden, med undtagelse af Mexico, de fleste af mellemledere og sydlige Afrika og mange asiatiske lande som Indien og Somalia. Husk dog, at for at tilmelde dig for planen, skal du købe et GSP-1700 CDMA digital telefon for 499 dollars. Mens dyrt, det er i virkeligheden en $ 500,00 rabat fra telefonens MSRP.

 • UNLIMITED Voice / Data Airtime
 • Fri roaming i USA / Caribien
 • Nej Netværk vedligeholdelse gebyr
 • Voicemail Inkluderet
 • SMS Messaging Inkluderet
 • Express datakomprimering Inkluderet
 • 1-årig kontrakt
 • GSP-1700 Påkrævet
 • $ 499,99

Enterprise-data

Fås til GSP-1600, GSP-1700 og GSP-2900 satellittelefoner, og tilbød at amerikanske, canadiske, europæiske, latinamerikanske og asiatiske kunder, Enterprise data planer er gearet til virksomhedernes organisationer, der søger overkommelige satellitkommunikationstjenester. De er tilgængelige som brast kontrakt planer, kort tidsperiode planer og regeringens planer. Der er syv særlige planer med bundtet spænder så lavt som $ 0,05 per 15-sekunders data session.

 • $ 0 - $ 550 / måned Fee
 • $ 0 - $ 6600 Årligt gebyr
 • 50 - 48.000 Voice / data Minutter
 • $ 0 - $ 9,95 Express datakomprimering
 • $ 0 - $ 95,40 Voicemail
 • $ 50 Aktiveringsgebyr

Satellite Phone Provider: Iridium

Virksomhedshistorie

Baseret ud af McLean, Virginia, Iridium Communications vært færre abonnenter end Globalstar, men har en større satellit-netværk. Virksomheden har 66 aktive satellitter, som leverer dækning af hele kloden, herunder pæle, oceaner og luftveje. Priserne varierer meget baseret på placering, produkter og service behov, så du bliver nødt til at kontakte selskabet direkte for at få et pristilbud.

Voice Planer

 • Iridium GoChat Crew Calling Voice Plan: Planen har forudbetalte telekort og tillader virksomhedernes besætningsmedlemmer at holde forbindelsen 24/7 uden at skulle bekymre sig om brugsafgifter. Besætningsmedlemmer blot ringe til et nummer, skal du indtaste en PIN-kode og derefter foretage deres opkald.
 • Iridium Prepaid Calling Voice Plan: Denne service plan tilbyder en månedlig forudbetalt sats plan for en Iridium satellittelefon. Forskellen mellem denne og GoChat Crew Calling er, at du har brug for en faktiske Iridium satellittelefon til at udnytte det.
 • Iridium Postpaid Calling Voice Plan: Med denne plan, er du opkrævet samme satser som den Prepaid Calling planen, men du behøver ikke at betale på forhånd. I stedet betaler du i slutningen af ​​måneden. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om en lav balance.

Data planer

 • Iridium SBD dataabonnement: Denne plan tillader transmission af korte datameddelelser mellem kompatible enheder som Iridium 9522A & B, 9555, 9601 og 9602. Det er især nyttig til overvågning besætningsmedlemmer, der er på farten, uanset om med fly, skib eller lastbil.
 • Iridium SMS dataabonnement: Dette er en to-vejs-tjeneste, der giver mulighed for at sende, modtage og svare på beskeder, der er gemt i op til 7 dage og leveret automatisk, når nævnte telefon er tændt. Endvidere kan den anvendes globalt.
 • Iridium RUDICS dataabonnement: Dette er en avanceret gateway opsigelse / originering service for satellit dataopkald, der fjerner kravet om uddannelse analogt modem, men øger kvaliteten tilslutning og overordnede gennemløb.

Kombination Plan

 • Netted Iridium Voice / Data Plan: Gearet specielt til det amerikanske militær, de nettede Iridium plan kombinerer satellit voice kommunikationstjenester med datatjenester og push-to-talk kapaciteter, så militære fagfolk kan forblive tilsluttet hvor som helst og når som helst.

Satellit telefon Firma: Thuraya

Virksomhedshistorie

Baseret i De Forenede Arabiske Emirater, Thuraya giver satellit telefon dækning til de fleste af verdens kontinenter, herunder Europa, Mellemøsten, Afrika og Australien. Men dækningen ikke omfatter Nord- og Sydamerika. Mens tilgængelige for den brede offentlighed, Thuraya primært giver IT-services bestemte industrier og applikationer, herunder militæret, forsvar agenturer, luftfartsorganisationer og medievirksomheder.

Voice Planer

 • Thuraya Forudbetaling Voice Plan: Virksomhedens forudbetaling stemme planen tillader dig at kreditere din konto til enhver tid ved bare at bruge et skrabelod, som indeholder en 14-cifret PIN-kode. Disse kort er tilgængelige i 140 lande for priser helt ned til 20 enheder. Du kan anvende dem til din konto ved enten at ringe 150 eller logge på Thuraya hjemmeside.
 • Thuraya Efterbetaling Voice Plan: Denne særlige plan tilbyder ubegrænset satellit stemme forbrug på den forudsætning, at du vil betale din saldo i fuld i slutningen af måneden eller engang snart efter. Der er en engangs-betaling for adgang, men de månedlige satser er generelt lavere end i Thuraya Forudbetaling planen.

Voice / data planer

 • Thuraya Forudbetaling NOVA Voice / Data Planer: The Forudbetaling NOVA Voice Plan er et forudbetalt tjeneste designet til brug på kun et par udvalgte lande i Asien, Afrika og Europa. Det er baseret off SIM, der indeholder 20 USD i kredit og giver adgang til tale, data, sms og GmPRS tjenester.
 • Thuraya efterbetaling NOVA Voice / data planer: Med denne efterbetalte plan, er du igen begrænset til kun et par udvælgelse lande i Asien, Afrika og Europa, men du er forsynet med ubegrænset tale, data, fax, internet og sms-tjenester på grundlag at du vil tilbagebetale din saldo i slutningen af ​​måneden eller kort efter.

Analyserer dine behov

Før du kridt op en formue på udgifterne til satellittjenester, nøje analysere dine behov. Medmindre du er en stor virksomhed med feltarbejdere hele stater eller endog verden, ville du være langt bedre stillet stole på en konventionel telekommunikation plan med folk som AT & T, Verizon eller Sprint. Sandheden skal frem, satellit telefon planer er ikke rigtig gearet til afslappet privat brug.