Sarah Jessica Parker Guide til Staying Thin

Som datoen for den populære film Sex udgivelse i By 2 er her endelig, er flere og flere kvinder over hele kloden strømmer til se Carrie (Sarah Jessica Parker spiller), og pigernes nye eventyr på det store lærred. Sarah Jessica Parker trækker i mange die hard fans for sin rolle som Carrie - et drama fyldt, varm krop, New York mode entusiast hvis liv kredser omkring en kernegruppe af kvindelige ledsagere, mode, og selvfølgelig, mænd. I modsætning til hende
kvindelige følgesvend Samantha (Kim Catrall spillet), som har en tendens til bare det hele, kan du lejlighedsvis finde Carrie i scener i hendes undertøj, afslører hun passer perfekt 40-årig bod. Så hvad er hendes hemmelighed til at se så stor på hendes alder? Læs mere for at lære, hvordan SJP holder så perfekt pasform.

Sarah Jessica Parkers Motion rutine:

Man skulle tro, at Sarah Jessica Parker vil være en tidlig morgen riser kører 20 miles dagligt, laver squats og sidde ups regelmæssigt, og under eksklusiv rådgivning fra hendes egen personlige træner, hvordan hun ser på hendes alder. Men SJP hævder, at hendes spinkle stel kommer hovedsagelig fra hendes gener og hendes almindelige kost planen. Afterall, 95% af vores vægt kommer fra, hvad vi spiser, og hvis du spiser sundt, kan du nemt bo på en sund vægt. Bortset fra at have gode gener og spise godt, Sarah Jessica Parker siger hun gør sikker på hun gør hver dag motion. Bor i New York hun går overalt langs de travle gader, og hun altid tager trappen i stedet for elevatoren.

Sarah Jessica Parker & The South Beach Diet Plan:

Så nu, at vi ved, at SJP forbliver tynd ifølge hendes kost, hvad hun spiser? Selv om hun siger, at hun vil ofte tørster junkfood og på ocasion giver efter for hendes trang, forsøger hun at holde sig til South Beach Diet planen. The South Beach Diet er enkel, idet den erstatter dårlige kulhydrater og dårlige fedtstoffer med gode kulhydrater og gode fedtstoffer.

Der er 3 faser i South Beach Diet Plan:

Fase 1 - 2 uger af strenghed: Det sker i løbet af en 2 ugers periode af tid (og er den mest strenge del af kosten), hvor du kun spiser følgende fødevarer: æg, fedtreduceret ost, bønner, grøntsager, nødder, og magert kød. Fødevarer, der er fuldstændig forbudt i fase et er: ris, brød, pasta, kartofler, frugt, sukker og bagte produkter.

Her er en typisk dag med måltider under fase 1:

Morgenmad: glas V8 saft og kogt æg med spinat
Frokost: fedtfattig feta i tun salat
Middag: fiskefilet eller kyllingebryst med dampet veggies
Snacks: selleri med fedtfattig hytteost, nødder
Drikkevarer: vand, urtete

Fase 2 - Langsom frigivelse af måltider: Denne fase kan du langsomt tilføje fuldkorn og frugt til din kost plan. Ideen er at overvåge dit vægttab efter fase 1, og gradvist tilføje i mængden af ​​korn og frugt, som du ønsker til din kost, på et behageligt niveau. Fase 2 er beregnet til at øge indtagelsen af ​​kulhydrater, samtidig med at tabe sig, eller opholder sig på en behagelig vægt. Hvis du begynder at tage på i vægt i løbet af denne fase, tilbage til fase 1 for en kort periode, og derefter langsomt overgang tilbage til fase 2.

Fase 3 - Alle dit liv: På dette tidspunkt du er tilfreds med de ændringer, fase 1 og fase 2 har foretaget din livsstil. På dette tidspunkt skal du være fortrolig med den kostplan du følger, den vægt, du vedligeholder, og de minimale cravings, som du skal have. Hvis du begynder at tage på i vægt igen, kan du altid ændre dette ved at starte i fase 1 igen og går gennem faserne for at forsøge at vende tilbage til din idealvægt.