Såning Sundhed med Vindruekerneekstrakt

Vindruekerneekstrakt at støtte et godt helbred? You got at være kidding! Overhovedet ikke. Drue frø holde høj potentielle sundhedsmæssige fordele. Med mange af vores frugter sælges i sorter uden sten, har vi næsten glemt, at frø er en naturlig del af enhver frugt og Moder Natur har placeret dem der af gode grunde!

Grunden til, at de er så godt for dit helbred er fordi Vindruekerneekstrakt indeholder en koncentreret form af antioxidanter. Det findes i forbindelsen oligomere proanthocyanidiner (OPC). Druekerner er kendt for at indeholde den rigeste levering af OPCs.

Antioxidant Støtte til Dagens sundhedsbehov: For at modvirke effekten af ​​en tempofyldt liv på sundheden, er flere amerikanere forsøger at spise sundere og være mere aktive. Medicinske eksperter er enige om, at en ændring i Amerikas sundhedsstatistik kræver en ændring i vores grundlæggende livsstil. Ændre din livsstil kan omfatte se dit kalorieindtag, herunder mere frisk frugt og grøntsager i kosten, og skære ned på mættet fedt.

Selv simple ting, hvis det gøres konsekvent, kan høste belønninger. For eksempel kan du erstatte højt kalorieindhold snacks med nærende sundhed barer eller "fyldstoffer", såsom rå gulerødder, agurker eller en grøn salat, som indeholder færre kalorier og mere ernæring. Stedfortræder en kulsyreholdige drikkevarer med vand eller en sundere drink ligesom grøn te.

Få en god 30 minutters motion mindst 5 dage om ugen. Vægtkontrol er en af ​​nøglerne til at støtte et godt helbred.

Sammen med en afbalanceret kost og regelmæssig motion, er vi nødt til at inddrage flere antioxidant fødevarer i vores kost. Antioxidanter er især til gavn for dit helbred i dagens verden. Vi er overfaldet dagligt af toksiner, forurenende stoffer og kemikalier i miljøet og i de forarbejdede, forbagte fødevarer vi er så vant til at spise.

Derudover er vi påvirket af stress og den daglige trummerum af livet som til sidst tager sit præg på vores sundhed. Alle disse faktorer effekt cellulære sundhed og antioxidanter hjælper til at neutralisere de skader på vores system. De er vores krops første forsvarslinje. Antioxidanter bidrage til at støtte grundlæggende sundhed på celleniveau. Disse er endnu mere grund til at spise fødevarer, der indeholder antioxidanter. OPCs i drue frø har mere antioxidant styrke end beta carotener, vitamin C og E. OPCs er til stede i alle druesorter, men højere koncentrationer findes i frø af røde druer. OPCs vides at have antibakterielle, anti-virale og anti-inflammatoriske egenskaber. De hjælper også til: at fremme hjerte-kar-sundhed, støtte kognitive funktioner i hjernen, sund hud ved at hjælpe kroppen til at fremme væksten af ​​kollagen og elastin (som hjælper med at holde huden ung), øjet sundhed, gastrisk sundhed, og immunforsvaret.

Næste gang du køber druer, bede om røde druer, med frø Please! For en regelmæssig, ensartet forsyning af OPCs 'antioxidant fordele i din kost, kan du prøve en kvalitet sundhed supplement ligesom Grape Seed Extract, der indeholder en koncentration på 95% OPC.