Sandheden om lavt kalorieindhold Beer

Lav kalorie øl har været støt stigende i moderat popularitet i de sidste mange år, og det er primært fordi det annoncerer sig selv som en øl, som ikke forårsager dig at få så meget vægt som almindeligt øl. Øl selskaber sikkerhedskopiere disse påstande ved at reducere kalorieindholdet i øl de sælger så lavt kalorieindhold. For at opnå dette reduceret kalorieindhold, øl ser sin kulhydrat tæller markant skåret samtidig ser alkoholindholdet reduceret, men med en langt mindre margin. Mens lavt kalorieindhold øl er markedsført som en måde at du kan nyde øl uden at få den medfølgende vægt, dens kritikere hævder, at det ofrer en hel masse smagen af ​​øl i første omgang.

Teknikker til at skabe Lavt kalorieindhold Beer

Lav kalorie øl er lavet ved hjælp en hel forskellige teknikker. Det hele er virkelig afhængig af præference for bryggerierne. En let måde at gå om at gøre lavt kalorieindhold øl er blot at gøre det ved hjælp af ingredienser, der gør det lettere som helhed. Et eksempel på ingredienser ville være korn som hvede og ris. Nogle bryggerier bare bruge højere gæring temperaturer, der har tendens til at reducere øllets alkoholindhold, som har en direkte tilknytning til de kalorier i en øl. Endnu en anden teknik til at få en lav kalorie øl er optagelse af enzymer, som nedbryder elementer i øl kaldes dextriner. Disse dextriner er stædige, fordi de forbliver intakte gennem brygningen og er ikke gæringsdygtigt. Det får dem til at føje meningsfuldt til øllet samlede kalorie tæller. Derfor bryde dem ned sænker øllets kalorieindholdet.

Kritik af lavt kalorieindhold Beer

Lav kalorie øl har tiltrukket et rimeligt antal kritikere, der elsker at citere det for ikke at have en meget tiltalende smag. Hvis du referere tilbage til de forskellige måder, hvorpå lavt kalorieindhold øl er lavet i første omgang, er det let at forstå, hvorfor det mister noget af sin smag. Undertiden bryggerier bare gå videre og vand ned deres lave kalorieindhold øl for at fortynde både indholdet alkohol samt kalorieindholdet. Dette fører til en øl, der smager vandig, mere subtile og mindre brassy end dens ikke- lavt kalorieindhold modstykke. Nogle folk gør oprigtigt som denne smag for en øl, og de mennesker drikker det på grund af personlig præference snarere end formodede sundhedsmæssige fordele.

Typer af lavt kalorieindhold Beer

På markedet i dag, er der bogstaveligt talt snesevis af øl beslutningstagere, der sælger lavt kalorieindhold øl. To af de største og mest kendte af dem der er tilbud fra Budweiser og Miller. Henholdsvis ville de være Budweiser Select 55 (som har 55 kalorier per portion) og MGD 64 (som kommer med 64 kalorier per portion). De fleste af de store øl beslutningstagere såsom Corona, Heineken, Guiness, Michelob, Pilsner, Samuel Adams og Yuengling har også lavt kalorieindhold øl til salg.