Sand Running: Bad for dit knæ?

Sand kører er et alternativ til at køre på fortovet eller andre hårdere overflader. For nylig er flere mennesker forsøger det som et alternativ på grund af dens påståede fordele. Men nogle mennesker rejst spørgsmål om særligt skadelige virkninger fra at køre på sandet, såsom udvikling af problemer med knæene. Men der er andre, der siger, at der kører på sand er faktisk godt for dele af din krop.

Fordele

Sand kører allerede en indbydende aktivitet for at føre på disse nice sommerdage, når du er på stranden, og ikke har brug for sko. Selv om det er sværere end at køre på en fast og flad overflade som fortov, der kører på sand er en hjælpsom træning for enhver runner. På grund af, hvordan dine muskler har brug for at kompensere, når du kører på sand, er du øge styrken i dine ankler, muskler og buer lige under knæet. En anden fordel er, at du vil udvikle mere magt i dine underben, end hvis du kørte på en hårdere overflade.

Hvad med dit knæ?

Dine knæ påvirkes ikke hurtfully hvis du kører på sand; den eneste del af din krop, som kan forværres på grund af den stigende belastning af denne aktivitet er din akillessene. Grunden til dette er arten af ​​sandet du kører på: Sandet har en overflade, som er sværere at presse ud af med hver kører trin, hvilket resulterer i en mere vanskelig tid og stress på senen. Nogle mennesker har rapporteret faktisk at udvikle fuld på senebetændelse fra sand kører mere end blot en gang hver uge. Så du skal ikke bekymre dig om dine knæ, men vær forsigtig med at understrege din akillessene.