San Francisco Virtual Office

San Francisco Virtual Office


En San Francisco virtuelt kontor er blevet mere almindelig af forekomst i området Bay, som både iværksættere og etablerede virksomheder udnytter denne nye type arbejdsplads. Læs videre for nogle grundlæggende oplysninger om, hvad der præcist et virtuelt kontor er, samt hvor man kan finde dem i byen ved bugten.

Hvad er et virtuelt kontor?

Du har måske hørt udtrykket "virtuelle kontor" bliver brugt i forhold til et netværk af medarbejdere kun forbundet via en internetforbindelse. Det er populært, især med virksomheder, der opererer udelukkende online og anvender kun freelancere og telecommuters.

Men der er en mere defineret udtryk for det virtuelle kontor, at for at være en delt kontor service, som ofte indeholder en professionel forretningsadresse, sekretærservice og web hosting. Afhængig af den virtuelle kontor, du bruger, kan der være mere eller mindre personlige indstillinger og tjenester, der tilbydes til dig.

De fleste af de virtuelle kontorcentre findes i større byer rundt om i verden, herunder San Francisco. Der er flere grunde til dette, de mest populære er evnen til at bringe en professionel, opskalere udseende til selv den mindste af operationer med en imponerende lydende postadresse. På trods af dette faktum, bliver det mere og mere almindeligt at opdage virtuelle kontorer i mere lav profil dele af USA så godt.

Hvorfor bruge en Virtual Office?

Du kan være undrende, hvorfor nogen ville vælge at hverve hjælp fra et virtuelt kontor i stedet for at gå den traditionelle business rute. Årsagen er normalt tre gange:

  • Koste
  • Effektivitet
  • Udseende

Koste

Udlejning eller leasing kontorlokaler kan få dyr, og det er absolut sandt for nystartede virksomheder og små virksomheder, der forsøger at vokse. Nyankomne til virksomheden, eller dem, der tager på en ny stil eller tilgang virkelig sætte pris på den ekstra finansielle pude et virtuelt kontor kan give. Udlejning omkostninger er meget lavere ved sammenligning, og er ofte opkrævet af dagen eller timen i stedet for ved en hel måned eller år, at holde den finansielle forpligtelse til et minimum. I Bay Area, ville en San Francisco virtuelt kontor være usædvanligt ideel til denne grund, da leje i byen er uhyre pebret.

Effektivitet

Nogle virtuelt kontor virksomheder kan spare tid og kræfter i det lange løb, da de ofte giver forskellige professionelle tjenester såsom call centre og sekretærarbejde. Dette kan være nyttigt for en virksomhed med få ansatte eller til en virksomhed, der har for nylig taget et budget snit og har måttet downsize sine medarbejdere.

Udseende

Fremkomsten af ​​et virtuelt kontor kan være en tiltalende grund til en San Francisco forretning at hoppe med på vognen. Med brug af en mobiltelefon, kan du reagere på kunder fra hvor som helst. Kunderne vil ikke kende din virtuelle kontor adresse er remote, med mindre dit produkt kræver faktisk face-to-face interaktion og / eller besøg på kontoret. Faktisk er mange af dine foretrukne online-butikker, der har en San Francisco postadresse kan ikke være Bay Area-baserede overhovedet. Tværtimod, de gik til udseendet og fornemmelsen af ​​en klassisk by med en stor kommerciel ry.

Finde en San Francisco Virtual Office

Inden for byen, er der mange virtuelle kontorer at vælge imellem. Den ene er det virtuelle kontor Centers, som tilbyder to steder i San Francisco. De giver faktiske kontorlokaler, der skal bruges en del tid eller midlertidigt. Planer starter på en forholdsvis billig pris, og helt afhænge af dine behov og tidsramme. Virtuelt Kontor Centers omfatter internetadgang, møbleret arbejdsområder og administrativ hjælp i mange af sine planer.

Bay Area forvaltningskontorer er et andet alternativ, der tilbyder timeløn konference værelsespriser, daglige arbejde værelse adgang, og andre frynsegoder uden at skulle beskæftige sig med besværet med en månedlig pant eller en bygning vedligeholdelse spørgsmål.

En San Francisco virtuelt kontor er den perfekte måde at kickstarte en lille virksomhed idé, eller bringe en vis lettelse til en større virksomhed, der er såre økonomisk. Med venlige og hjælpsomme fagfolk, der arbejder på din side, er du sandsynligvis til at elske, hvad du finder.