San Francisco Tattoo

San Francisco Tattoo


San Francisco tatovører har slået op i næsten hvert kvarter. Tatoveringen er stigning i popularitet i slutningen af ​​90'erne var en sand out-of-venstre felt sensation. En permanent kropsudsmykning anses engang hensigtsmæssigt kun for dem i fængsel eller biker bander pludselig blev accepteret af mainstream, og eksploderede i tilsyneladende uendelige retninger-du kan få øje på dem i musikvideoer, modeblade og endda forstæder indkøbscentre.

I dag kan du finde tatoveringer præget på skind af sorority piger, lager handlende, bogorme, bubblegum pop sangere, og endda fede mødre. San Francisco er en by, der kender sine tatoveringer, det er en af ​​de amerikanske byer, hvor tendensen virkelig begyndte at tage form. Leder du efter noget sjov? Her er vores guide til nogle af de bedste San Francisco tatovering malkestalde:

Kunstværker Rebels

1755 Market Street (mellem Valencia og Octavia Streets) (415) fra 552 til 44.297 Website: kunstværker Rebels

Brugerdefineret artwork tatoveringer af den store Jason Kundell - et af byens førende tatovører-sender lokale og ikke-lokale strømmer til dette organ pynt hot spot. Du kan selvfølgelig medbringe din egen skabelse har præget på din krop, men du bør helt sikkert tjekke displayet bøger samt for yderligere ideer. Sørg også for at gennemlæse den utrolige graffiti værker Kundell har gjort, han har billeder af væggene og gamle Løbevogn biler han intim på vises tydeligt inde kunstværk Rebels.

San Francisco tatovører: Sort og blå Tattoo

381 Guerrero Street (på 16th Street) (415) 626-0770 Website: Black and Blue Tattoo

Kvinder ejet-og-drives tatovering malkestald har vundet prestigefyldte priser lige siden at åbne sine døre. Den har modtaget adskillige San Francisco Bay Guardian bedste Tattoo i SF Awards. Priserne i timen varierer efter kunstner, og et depositum er påkrævet på tidspunktet for høringen (dette depositum går til den samlede pris for din tatovering). Arbejdet her er klassisk, ren, skarp, og iøjnefaldende, og alle kunstnerne nyder ry for at være utroligt venlige og hjælpsomme og opmærksomme, når forklare efterbehandling.

Krop Manipulationer

3234 16th Street (ved Guerrero Street) (415) 621-0408 Hjemmeside: Krop Manipulationer

Mens Krop Manipulationer er bedst kendt for sin piercing studio (den ældste i landet, det har været oppe og køre siden 1989), de har også et godt ry, når det kommer til tatoveringer. Der er tatovering designs til at se på i butikken, eller hvis du har en original tegning af din egen, som du ønsker tatoveret på din krop, sætter det i for kunstneren at arbejde ud af. Tattoo walk-ins er velkomne på Krop Manipulationer, og timeprisen for arbejde er 140 dollars.

San Francisco tatovører: Idle Hand Tattoo Studio

575 Haight Street (på Steiner Street) (415) 552-4353 Website: Idle Hand

Denne skik tattoo shop på Haight er kendt for sin breezy, tilbagelænet miljø, såvel som dets personale, som altid er mere end glad for at besvare spørgsmål om tatoveringer fra offentligheden. Kunstnerne tage højde for alle stilarter tatovering, fra stammefolk til Tweety Bird, med priser i timen varierer efter kunstner. Udnævnelser er stærkt anbefales, selvom walk ins er altid velkomne.

Mors Body Shop

1408 Haight Street (ved Masonic Avenue) (415) 864-6667 Website: mors Body Shop

Mors har længe været kendt som det sted i Upper Haight at gå til for "en professionel, steril, og behageligt miljø for krop pynt." Butikken har seks fantastiske kunstnere at vælge imellem for tatovering arbejde, som alle velkommen walk-ins, selvom konsultation udnævnelser anbefales. Business er altid frisk. Der er tonsvis af designs at vælge imellem, og hvis du beslutter du ikke er klar til at forpligte sig til en tatovering, piercing tilbydes også.

Soul Patch Tattoo & Piercing

1599 Haight Street (ved Clayton Street) Suite B (415) 552-3444 Website: Soul Patch Tattoo

Travle tatovering og piercing fælles har nogle af byens mest talentfulde tatovering kunstnere på hånden. Der er billede Flipbooks og fotos på væggene i de mange tatoveringer, der er blevet gjort i studiet, og der er tilgængelige for dig at have trykt på din hud. Originale designs er også velkomne. Kunstnerne er omhyggelige i instruktionerne, de giver kunderne om tatovering efter pleje, og er altid mere end glad for at besvare spørgsmål om din tatovering, når du har haft det afsluttet. Henna tatoveringer tjenester er tilgængelige som godt.