San Francisco moteller og vandrerhjem

San Francisco moteller og vandrerhjem


San Franciso moteller og hostels bugne, og tilbyder en god måde at spare, mens du besøger dette undertiden pebret by. Moteller er et økonomisk valg når opholder sig i San Francisco, og Vandrerhjem er endnu billigere og langt mindre glamourøse. Tjek vores diskriminerende guide til San Francisco moteller og vandrehjem.

Surf Motel

2265 Lombard Street (mellem Pierce og Steiner Streets) (415) 922-1950

The Surf Motel tilbyder overraskende billigt logi for dem, der søger for at bo i den dyre Marina District, hjem til San Franciscos mange yuppier og deres BMW'er. Noget lyst her, kun grundlæggende opholdsrum, gode priser, nem adgang til turistmål, shopping på nærliggende Chestnut og EU Streets og den berømte Palace of Fine Arts.

San Francisco moteller og vandrerhjem: Sea Captain Motel

2322 Lombard Street (ved Pierce Street) (415) 921-4980

Dette velplejede motel kan ikke være utroligt tæt på mange af San Franciscos største turistattraktioner, men det er tæt på mange offentlige transportruter, der går til disse. Samtlige værelser har mikrobølgeovn, køleskab og kabel-tv, med gratis parkering for alle gæster.

Oceanview Motel

4340 Judah Street (mellem 48. Avenue og La Playa Street) (415) 661-2300 Oceanview Motel

Økonomi motel er langt væk fra alle trængsel og travlhed i San Franciscos epicenter, men tæt på de brusende bølger i Stillehavet og Ocean Beach (du kan høre vandet rullende ind fra parkeringspladsen). Mange af værelserne har havudsigt, og motel er tæt på mange attraktioner SF herunder zoo, Golden Gate Park og Cliff House.

New Central Hotel & Hostel

1412 Market Street (på 10th Street) (415) 703-9988 Denne yderst overkommelig og almindelig hostel er i noget af en uslebne del af byen, så hvis du ikke har en følelse af eventyr, ikke gider at komme. For dem, der forventer ren indkvartering og god service fra vandrerhjemmets medarbejdere. Denne del af Market Street kan være temmelig støjende, så bringe dine øre stikpropper Hvis du er en lys sleeper. New Central er det perfekte sted at bo Hvis du planlægger at bruge størstedelen af ​​din tid i byen udforske.

San Francisco moteller og vandrerhjem: Green Tortoise Hostel

490 Broadway Street (mellem Kearny og Market Streets) (415) 834-1000 Green Tortoise Hostel

Denne næsten legendariske etablering er en "full service, fuldt imødekommende, sjov, komfortable og indbydende hostel." Det har en stor mængde af freebies når opholder sig her, herunder gratis dagtimerne bagageopbevaring, gratis daglig morgenmad og gratis sengetøj og håndklæder. Du vil være smack dab midt i North Beach mens opholder sig her, og forholdsvis tæt på centrum og Fishermans Wharf.

Hostelling International San Francisco Union Square

312 Mason Street (ved O'Farrell Street) (415) 788-5604

Du har mange logi muligheder på dette godt prissat hostel, herunder over 250 senge i sovesale, og 32 private værelser (perfekt for par). Hvis du ønsker at være midt i centrum af San Franciscos downtown handling, så er dit hostel-det ligger tæt på Union Square, Museum of Modern Art, The Yerba Buena Center for the Arts, og Sony Metreon Center, ikke at nævne tonsvis af offentlige transport linjer.