Sample Udmeldelse Letters

Sample Udmeldelse Letters


Når det er tid til at træde tilbage fra din aktuelle position, finde ud af hvordan man kan bryde nyheden kan være svært. Mens bestemt ikke kompliceret, er der en nuance til god forretning kommunikation, som er vigtigt at forstå. Vide, hvad de skal indeholde, og hvad at udelade i din opsigelsesbrev kan gøre en forskel i, hvordan din exit opfattes af virksomheden.

Sample Udmeldelse Letters

Skriv en direkte og respektfuld opsigelsesbrev. Der er ingen grund til at gå på kompromis din professionalisme selvom dine grunde til at forlade skyldes mindre end ønskeligt omstændigheder. De må køre fra en organisation, skrigende på indersiden, men rager en luft af kølig ro på ydersiden. Når du har din brev skrevet, så glem ikke at datere og underskrive dokumentet.

Generelt

Kære Mr. Marvin,

Dette er for at informere dig, jeg træder tilbage fra A Plus Micro. Min sidste dag vil være fredag ​​8 december.

Mine erfaringer her har hjulpet mig at definere mine mål, og jeg sætter pris på alle de muligheder, jeg har nydt. Selv om det var en svær beslutning, jeg har accepteret en salgschef position med et andet selskab. Jeg føler, at dette skridt vil tilføje til min karriere vækst.

Tak for alle jeres hjælp. Du kan være sikker jeg vil gøre alt jeg kan for at bosætte mine konti som forberedelse til min afrejse.

Med venlig hilsen

IM Leaving

Venlige

Kære Mr. Marvin,

Det er med blandede følelser, som jeg sender min opsigelse i dag. Min sidste dag vil være fredag ​​8 december.

I de fem år, jeg har været med A Plus Micro, jeg føler, jeg har virkelig blevet en professionel. Du har været medvirkende til min udvikling, og jeg takker dig. Jeg er blevet tilbudt en stilling som salgschef, og føler, at det er et passende næste skridt i min karriere.

Du skal vide, jeg vil gøre, hvad jeg kan for at afvikle alle konti og forberede dem til min erstatning. Hvis der er noget andet, jeg kan hjælpe med i denne overgangsperiode, så tøv ikke med at spørge.

Tak for alle de muligheder med A Plus Micro.

Mest venlig hilsen

IM Leaving

I tilfælde af en counteroffer

Kære Mr. Marvin,

Pr vores samtale i går skal du acceptere denne opsigelse, effektiv fredag ​​december 8.

Jeg er taknemmelig for alle de muligheder, jeg har oplevet på en Plus Micro, men efter nøje overvejelse har jeg besluttet at acceptere en stilling med et andet selskab.

Jeg oprigtigt tak for din vejledning og generøsitet.

Alle de bedste,

IM Leaving

Prøve To ugers varsel Udmeldelse Letters

Mange virksomheder kræver to ugers varsel, hvis du planlægger at træde tilbage din position. Dette bør behandles i Deres brev af fratræden. Sørg for, at du dato Deres brev, så denne periode på to uger er på rekord, der beviser, at du har overholdt din virksomheds politik.

Simple

Kære Mr. Marvin,

Det er formelt annoncere min opsigelse. Pr vores virksomhedspolitik jeg gør en to-ugers varsel, effektiv dag. Min sidste dag i beskæftigelsen vil være FREDAG 8:e december.

Jeg ønsker dig og alle på A Plus Micro held og lykke i fremtiden.

Med venlig hilsen

IM Leaving

Mere detaljerede

Kære Mr. Marvin,

Venligst tilrådes at jeg fratræder min stilling hos A Plus Micro, effektiv Fredag ​​december 8. Dette brev er min officielle To ugers varsel af min hensigt.

Jeg har besluttet at træde tilbage som jeg har modtaget et tilbud om en salgschef position med et andet selskab. Jeg føler, at denne holdning vil tjene til at forbedre de færdigheder, som jeg har lært og udviklet med Plus Micro takket være din vejledning.

Jeg lærte meget i løbet af min tid på A Plus Micro og jeg vil gerne takke for den vidunderlige mulighed, du gav mig.

Med venlig hilsen

IM Leaving

Kortere varsel

Kære Mr. Marvin,

Dette er for at informere dig om min beslutning om at forlade selskabet effektive fredag, 8 December.

Jeg har accepteret en salgschef position med et andet selskab, og de har anmodet om jeg starter på mandag. Jeg forstår vores firma politik kræver en to-ugers varsel, men jeg håber du vil hjælpe mig i dette træk. Du kan være sikker jeg vil gøre, hvad nødvendig i denne uge for at gøre regnskabet som forberedelse til min afrejse.

Jeg ønsker dig og hold i A Plus Micro alt det bedste.

Med venlig hilsen

IM Leaving

Formatering et opsigelsesbrev

Sample Udmeldelse Letters

Udskriv en prøve fratræden brev til reference

Mens indholdet af nogen brev er altid den vigtigste del, vil du ønsker at være sikker på, at din formatering er også korrekt i enhver professionel korrespondance. For et opsigelsesbrev formatet er ganske enkel:

 • Start med dit fulde navn med fed skrift efterfulgt af din fulde postadresse, telefonnummer og e-mail-adresse. Brug din virksomhed e-mail-adresse, hvis du har en.
 • Tilføj den dato, du vil blive levere brevet, også med fede typer.
 • Dernæst omfatte navnet på det selskab, efterfulgt af det fulde navn og titel på den person, der modtager brevet, og adressen på virksomheden.
 • Indtast din hilsen, såsom "Kære Mr. Marvin."
 • Den fulde ordlyd af dit opsigelsesbrev følger hilsen.
 • Tilføj en passende lukning, såsom "venlig hilsen" eller "Med højagtelse."
 • Efterlad et par tomme linjer for at gøre plads til din signatur, så skriv dit fulde navn.
 • Når du udskriver fra dit brev, underskrive den med hånden direkte under lukning.

Indsatsen mod Letter

Brevet skal rettes til selskabet selv, da det er det selskab, der faktisk betaler dig. Hvis virksomheden er lille brevet skal gå til ejeren; i en situation, hvor virksomheden er stor nok til at have en personaleafdeling, så fat det til personalechef. Som en ekstra service kopiere den til din nærmeste leder.

Hvis du har brug for hjælp at hente prøven opsigelsesbrev, tjek disse nyttige tips.

Leverer Deres brev

Du bliver nødt til at dele nyheden om, at du forlader i person, og så hurtigt som muligt. Som en ekstra service fortælle din nærmeste leder, og derefter kontakte virksomheden ejer eller personaleafdelingen for at lade dem vide, at du har planer om at træde tilbage. Derefter levere din brev for at bekræfte dit resignation og afrejsedato.

Når du har fortalt din nuværende arbejdsgiver, du har til hensigt at forlade du kan fokusere på at forsøge at afslutte udestående projekter eller assistere den person, der vil overtage for dig. I opsigelsesperioden, er du stadig ansat i virksomheden og har brug for at opføre sig på en professionel måde.

Udmeldelse Brev Tips

Udmeldelse breve indeholder tre vigtige punkter:

 • Du forlader organisationen.
 • Når du forlader.
 • Årsagen til din fratræden, hvis du vælger at dele dette.

The Dos

 • Keep it simple og til det punkt.
 • Vedligehold professionalisme.
 • Overholde virksomhedens politik for varsel og midler til annoncering.

The Don'ts

 • Må ikke vandre på og. Hold dig til kendsgerningerne.
 • Ingen badmouthing virksomheden, vejledere, eller kolleger.
 • Modstå trangen til at pege fingre eller sted skylden for din fratræden.

Hold det Professionel

En opsigelsesbrev er blot en del af afgang proces. Før du foretager dit annoncering, begynder at lægge alle dine anliggender i orden på arbejdspladsen. Bagefter vedligeholde din professionalisme og gør dit bedste arbejde helt frem til det sidste. Selskabet vil ikke huske dit brev så meget som de vil huske din holdning.