Sample Letters of Appeal til Dental Insurance

Sample Letters of Appeal til Dental Insurance

Har du betalt et besøg hos tandlægen sidst kun at ende med en stor regning for behandling, der skulle have været omfattet af din plan? For at undgå at sidde i telefon debattere med et call center repræsentant, kan det være tid til at komponere et brev for appel til din dental forsikringsselskab at sortere ting. Inden du starter, skal du sørge for grundigt gennemgå politik for at sikre de pågældende produkter er berettiget til optagelse under din plan.

Hvad skal medtages

Der er tre væsentlige komponenter, der bør indgå i Deres brev af appel.

Korrekt Header

I øverste venstre hjørne af dit brev, skal du medtage følgende oplysninger:

  • Dit navn og adresse
  • Dato for brevet
  • Forsikring udbyderens navn og adresse
  • Låse nummer

Du ønsker også at omfatte årsagen til din brev øverst på siden, så den kan dirigeres til den korrekte afdeling eller person i forsikringsselskabet. Inden du indsender, der anmelder denne information grundigt, da det kan anvendes af en repræsentant for kundeservice til positivt at identificere dig.

Indhold

Liget af Deres brev skal igen oplyse navn, hævder nummer og årsagen til brevet. Desuden bør den indeholde en grundig forklaring af forskellen og grunden deres beslutning er forkert ved at afsløre de støtteberettigede dækningsområder under det relevante afsnit fra erklæringer siden.

Mod afslutningen af ​​brevet, anmoder om, at de ser på sagen. Giv dit telefonnummer, hvis de har brug for at kontakte dig med yderligere spørgsmål eller bekymringer. Også, gentage, at du er tilfreds med det selskab, og at du har været en loyal kunde og søger at fejlen udbedres, så du ikke bliver sat tilbage økonomisk.

Dokumentation

Det er også en god idé at medtage nogen form for dokumentation, herunder det oprindelige krav papirarbejde, fra den tandklinik, så eksaminator kan have en grundig forståelse af situationen. Løsningen kan være så simpelt som en gennemført nummer, forkert kode eller typografiske fejl.

Sample Letters of Appeal til Dental Insurance

Hent en alternativ prøve brev.

Tone af Letter

Brug en formel, men kortfattet tone, når du skriver dette brev. Repræsentanter tendens til at skimme disse breve som følge af ren og skær volumen. Sørg også for at følge det format de nedenfor anførte prøver, så repræsentanterne let vil være i stand til at lokalisere de oplysninger, de har brug for at forske din anmodning.

Tips til opfølgning

Hvis en betydelig mængde tid bortfalder, før du modtager et svar, skal du ikke tøve med at give dit forsikringsselskab en opfordring til at spørge om status. Du kan også faxe en kopi af det oprindelige brev og dokumentation over eller indgive en klage via deres hjemmeside, hvis tilgængelig. Som en sidste udvej, anmode om, at din tandklinik indsende et brev af appel på dine vegne.