Sammenslutningen af ​​Fundraising Professionals

Sammenslutningen af ​​Fundraising Professionals

Er du spekulerer på, om det kunne være en god ide for dig at blive medlem af Association of Fundraising Professionals (AFP)? Hvis du er ansvarlig for fundraising for en nonprofit organisation som ansat eller en frivillig, eller du ønsker at vide mere om hvad der er involveret i at komme ind dette erhverv, at blive medlem af denne faglige organisation kan være et glimrende valg for dig.

Hvad er Sammenslutningen af ​​Fundraising Professionals?

Foreningen af ​​Fundraising Professionals (AFP) er en international national sammenslutning, der repræsenterer interesserne for personer, der arbejder inden for velgørende fundraising. Organisationen har hovedsæde i Washington, DC og har hundredvis af lokalafdelinger placeret overalt i USA, Canada, Mexico, Asien, Afrika og Mellemøsten. Det er den største og mest aktive faglig forening med fokus på området for fundraising i verden.

AFP: Hvad er et navn?

Organisationen nu kendt som AFP har ændret navne tre gange, siden den blev grundlagt i 1960. Oprindeligt navngivet National Society of fundraisers (NSFR), organisationen blev startet for at give en faglig forening specielt til personer engageret i velgørende fundraising indsats som en karriere, et behov, som længe havde gået uopfyldte.

Organisationen begyndte hurtigt at vokse, med lokalafdelinger åbning i fællesskaber i hele USA. Navnet blev ændret til National Society of Fundraising Executives (NSFRE) i 1977, derefter til Association of Fundraising Professionals (AFP) i 2001.

Hvorfor blive medlem af AFP?

Tilhører relevante faglige organisationer er meget gavnligt, især for personer, der erkender vigtigheden af ​​at netværke med ligesindede og fortsætter med at vokse og udvikle sig gennem hele deres karriere.

National AFP Medlemskab

Når du hører til AFP på nationalt niveau, vil du få adgang til mange fordele, og du vil vide, at du gør din del for at fremme din valgte erhverv ved at tilpasse dig selv med den vigtige uddannelse, forskning og fortalervirksomhed udført af organisationen.

En af de mest tiltalende fordele ved AFP medlemskab er, at medlemmer har adgang til organisationens Fundraising Resource Center som en kilde til fundraising-relateret forskning. Derudover et abonnement på de fremrykkende Filantropi magasinet, er en månedlig ezine dækker emner af interesse for fundraising fagfolk og adgang til den online database af medlemmer, der følger med de nationale medlemskab afgifter.

AFP-medlemmer kan også vælge at deltage AFP årlige konference eller forbedre deres legitimationsoplysninger i den indleverede ved at tjene Certified Fund Raising Executive (CFRE) eller Advanced Certified Fund Raising Executive (ACFRE) legitimationsoplysninger ydet af organisationen.

Lokalafdeling Fordele

På lokalt plan, AFP kapitler vært regelmæssige møder og netværksmuligheder designet til at hjælpe medlemmerne videre i deres karriere som professionelle fundraisers. Højttalerne er bragt i at diskutere emner relateret til området for fundraising. Genstand for møde programmer bestemmes typisk ud fra medlemmernes interesser. Eksempler på mulige møde emner omfatter effektiv tilskud skriftligt styre en kapital kampagne, tips til at generere omtale, frivillig rekruttering og mere. Besøg AFP kapitel for at finde den lokale gruppe, der er mest praktisk for dig at deltage.

Bliv involveret: Hvad kan du forvente?

Som det er tilfældet med medlemskab i en faglig organisation, er det vigtigt at indse, at du vil nyde fordelene ved dit medlemskab i AFP kun i det omfang, at du vælger at blive involveret. Hvis du sender i en kontingent betaling, så dit navn vil være på medlemskabet roster, men du aldrig deltage i nogen af ​​gruppens arrangementer eller aktiviteter, vil du sandsynligvis ikke se meget - om nogen - fordel.

Men hvis du drage fordel af de værdifulde ressourcer, der stilles til rådighed for medlemmer, deltage i lokale afdeling arrangementer og aktivt engagere sig i netværk med de øvrige medlemmer, vil du sandsynligvis opleve mange karriere fordele og udvikle livslange professionelle relationer, samt venskaber med andre, der arbejde inden for dit område.