Sammensatte pyntede Fordele og ulemper

Sammensatte pyntede Fordele og ulemper


Hvis du overvejer at have et dæk bygget af kompositmaterialer, hjælper det at have en idé om de sammensatte pyntede fordele og ulemper for at sikre, at du ved præcis, hvad de kan forvente.

Hvad er Composite pyntede?

Indtast ethvert hjem forbedring butik, og i nærheden af ​​tømmer sektion, du vil se, planker, der ligner træ, men har et mærkat identificerer plankerne som "komposit". Mens de er fremstillet til at efterligne udseendet og fornemmelsen af ​​ægte træ, er sammensatte pyntede materialer meste lavet af syntetiske.

Composite pyntede bestyrelser og gelænder systemer eliminerer stort set de årlige vedligeholdelsesbehov en træterrasse, fordi de indeholder meget lidt at ingen naturlige produkter. Det er vigtigt at bemærke, at sammensatte pyntede materialer kun bruges på toppen eller den færdige del af dækket. Udformningen og support strøer stadig lavet ved hjælp af traditionelle træ.

Fordele og ulemper ved Composite pyntede

Fordele af Composite pyntede

  • Kravene til en sammensat dæk vedligeholdelse kunne ikke være nemmere. For at opretholde den pyntede, feje eventuelle fremmedlegemer og slange dækket med nogle rent vand.
  • Kompositmaterialer vil ikke bule, warp, split eller knæk efter udsættelse for elementerne.
  • Ingen særlige værktøjer er nødvendige for at installere sammensatte pyntede.
  • Composite pyntede leveres i en bred vifte af farver og nogle virksomheder kan tilpasse brædderne, så de passer perfekt med dit hjem eksteriør.
  • Farven på de sammensatte bestyrelser varer meget længere end traditionelle træ bejdse eller maling.
  • Mange virksomheder bruger genbrugsmaterialer i fremstillingen af ​​deres sammensatte pyntede, som vil gøre dine dæk mere miljøvenlig.

Ulemper ved Composite pyntede

  • Den største ulempe ved sammensatte pyntede materialer koste. Decks bygget ved hjælp af denne nyere teknologi typisk koste to til fem gange mere end dæk konstrueret med trykimprægneret træ.
  • Composite pyntede planker er også meget tungere end samme størrelse træ planker.
  • Særlige fastgørelsesorganer er normalt påkrævet.
  • Selvom kompositmaterialer ikke vil revne eller splint, kan ekstrem varme forårsage nogle materialer til at blive mere fleksible.

Composite Kontrovers

Composite pyntede materialer blev først introduceret i begyndelsen af ​​1990'erne, og produktet blev betragtet som en vidunder i byggebranchen. Oprindeligt fremstillet ved hjælp af genbrugte mælkekartoner og shipping paller blev disse materialer indvarslet for at være 100 procent modstandsdygtigt over for råd, selvom videnskabelige artikler offentliggjort i Forest Products Journal i 2001 og 2002 viste sig at være noget andet. I hvidbøger, testresultater viste, at sammensatte decking sidst vil rådne, hvis den ikke behandles først med et konserveringsmiddel.

Moderne komposit pyntede materialer er kommet en lang vej, som mange virksomheder bruger nu jomfruelige plast- og cellulosefibre eller en kombination af disse materialer med fysiske eller genanvendte produkter i deres pyntede planker og tilbehør. Det er vigtigt at bemærke, at medmindre kompositmaterialer er blevet behandlet med konserveringsmidler, er de stadig tilbøjelige til at rådne over tid.

Det vigtigste ting at kigge efter i sammensatte pyntede er, om ikke de materialer, er blevet behandlet med et konserveringsmiddel. Den mest almindelige konserveringsmiddel anvendes til at beskytte kompositmaterialer er zinkborat; et kemikalie, der er giftige for mange af de svampe ansvarlig for træ rot.

Composite pyntede Garantier

Før du foretager et køb, bede om dokumentation for konserveringsmidlet fra producenten og få det skriftligt, selv om producenten giver en garanti med deres produkt.

Det er også meget vigtigt at følge installationsvejledningen perfekt, når der installeres sammensatte pyntede. Forkert planke afstand eller support tværbjælke placering kan ugyldiggøre producentens garanti.

Er en sammensat Deck for dig?

Det kan være meget fristende at falde ind under fortrylles af sammensatte pyntede, men det virkelig betale sig at veje forskellen mellem de sammensatte pyntede fordele og ulemper med henblik på at nå frem til en kvalificeret beslutning. Der er helt sikkert nogle gode ting ved hjælp sammensatte pyntede materialer, men omkostnings- og konserverende spørgsmål kan være en afskrækkende virkning. Må din forskning og kontakte producenten, inden du foretager din beslutning om, hvilket materiale, du vil bruge til at bygge dine dæk.