Sammenligning Shopping for Online Movie Rentals

Sammenligning Shopping for Online Movie Rentals


Ikke alene har teknologien forbedret kvaliteten af ​​film, der bliver lavet i dag, men online sammenligning shopping for online film huslejer har effektiviseret den lethed og sjov at bringe de hotteste film og gammeldags klassikere ind i dit eget hjem. Disse virtuelle lagre kan tilgås 24/7, koster langt mindre end at tage hele familien til den lokale biograf, og selv dække porto kommer og går. Hvordan kan du vide, selv om, hvilken en der bedst opfylder en film jagthund sult uden at tage en bid af tegnebogen?

Sammenligning shopping for online film huslejer vil hjælpe dig med at træffe et informeret valg om at bruge dine film dollars. Popcorn ikke inkluderet.

Netflix

Tre millioner abonnenter kan ikke tage fejl. Med sin multi-tier leje plan, Netflix giver dig mulighed for at leje op til tre DVD'er på en gang, og holde dem så længe du ønsker. Det er en velkommen ændring fra gårsdagens da du blev opkrævet sent gebyrer, hvis du ikke returnere en video inden for 3 dage checke det ud.

Under Netflix 'laveste pris plan for kun $ 9,99 per måned, kan kunderne vælge en DVD ad gangen. Så snart filmen er returneret, er abonnenten derefter lov til at vælge en anden. Der er ingen begrænsning på, hvor mange gange i løbet af måneden, at denne ene-for-en handel kan foretages. Det næste niveau tilbyder to DVD huslejer på et tidspunkt for 11,95 dollar. Denne plan begrænser kunden til fire transaktioner (otte DVD'er) om måneden. og en $ 14,95 plan, der giver dig ubegrænset leje af film, to ad gangen. Den dyreste Planen er $ 17,99 per måned; dette er den, der lader dig vælge en trio af svip.

For hver af disse priser planer, Netflix tilbyder en to-ugers gratis prøveperiode; hvorefter den betalt abonnement går i kraft. Film valg leveres til de fleste dele af USA i løbet af en arbejdsdag. Inden for hver pakke, er der også en forudbetalt mailing kuvert, så du ikke behøver engang at slikke nogen frimærker. I modsætning til bogen, musik og video klubber, der er ingen "Minimumskøb" -forpligtelser, der skal opfyldes i tegningsperioden. Faktisk Netflix gør det nemt at annullere online på ethvert tidspunkt.

Netflix markering tilgængelige er fremragende og opdateres regelmæssigt, kombineret med en brugervenlig søgning komponent til at hjælpe dig med at finde en bestemt titel eller lave en generisk søgning baseret på film genre og emne. Værker af udenlandske filmskabere og indies (uafhængige producenter) er inkluderet i lineup samt. Når du laver din sammenligning shopping for online film huslejer, vil du ønsker at inkludere Netflix som en mulighed.

Cafe DVD

Cafe DVD tilbyder to muligheder for filmudlejning. Den første er, hvad de kalder en ala carte program, hvor op til fire DVD'er kan tjekkes ud på én gang. Fordi dette program er ikke et abonnement service, kunderne betale $ 3 per titel samt forsendelsesomkostninger. Ala carte tilbyder også en $ 3,50 super saver mulighed, som er baseret ved prepaying i 20 film huslejer. Du har op to år til at bruge dine 20 film huslejer, og du skal leje dem to ad gangen. Filmelskere har otte dage til at se de film, de har tjekket ud. Bonuspoint kan indsamles og anvendes mod frie huslejer.

Abonnementet komponent i Café DVD er et fast gebyr, der spænder fra $ 14,95 for to film ad gangen og op til 23,95 dollar for den maksimale check-ud af fire ad gangen. Shipping er inkluderet i denne plan. Seerne har syv dage til at se deres valg; medlemskab kan til enhver tid opsiges.

Café DVD giver mulighed for søgninger efter genre, titel, instruktør, skuespillere og synopsis. Den har også oprettet sådanne kategorier som "Top Shakespeare Tilpasninger", "Best of Avant Garde", "bedste cinematografi", og den årlige American Film Institute "100 bedste" film i form af komedie, romantik, helte og skurke mv Denne særlige facet af deres hjemmeside kan være meget nyttig for studerende, der planlægger at studere om film fra en bestemt samling eller genre.

Blockbuster Online

Blockbuster Online Ligesom Netflix, tilbyder en gratis to-ugers prøveperiode, ingen sent gebyrer, gratis forsendelse, et omfattende katalog, og ingen pres for at skynde sig og se dine valg. De har også smide i to gratis leje kuponer hver måned, som kan bruges på dit nabolag Blockbuster butik. Interessant, er disse ikke indløses online, hvilket tyder på, at de stadig ønsker at holde levende organer gå i deres døre nu og da og som giver kasserere noget at gøre. Lejen for op til tre film på et tidspunkt er en flad $ 14,99 per måned plus skatter.

Online Sammenligning Shopping for Online Movie Rentals Oversigt

Dette er blot en kort prøvetagning af online DVD udlejningsselskaber. Yderligere programoversigter kan findes ved at skrive "Online DVD'er" i din søgemaskine. Dette vil også give dig navnene på virksomheder, der opererer i Det Forenede Kongerige, Europa, Australien og New Zealand.