Sammenlign Ultraviolet Pool Cleaning Systems

Sammenlign Ultraviolet Pool Cleaning Systems


Ultraviolet pool rengøring systemer er baseret på magt af UV-stråler til at ændre kemien af ​​virus, bakterier og alger. Med andre ord, UV stopper deres evne til at gengive, effektivt kastrering disse biologiske agenser og holde vandet i din pool desinficeret og sikkert for svømning.

Om Ultraviolet Pool Cleaning Systems

BioLab for BIOGUARD UV er et produkt, der bygger på UV-stråler til at rense din pool. Som med andre filtrering eller rengøringssystemer, skal vandet filtreres gennem de ultraviolette pool rengøring systemer for at blive renset. Som med en standard pool filtreringssystem, en vandpumpe trækker vandet fra poolen og skyller det gennem et filter. Det filter vil så fælde små partikler og snavs som blade, pinde og bugs.

Vandet skylles derefter gennem UV rensesystem; det betyder vandet udfylder et UV kammer, hvor UV-stråler kastrat eller gøre inaktive vira, bakterier og alger i vandet. UV sikkert renser vandet, før du sender den tilbage ud i puljen. Mens alle de bakterier, alger og virus er ændret, vandet selv er ren og frisk.

Reducer din Klor priser

Mens UV pool rengøring system ikke kan rense vandet i poolen 100% det kan og vil reducere klor med så meget som 70 procent. Det betyder, at klor niveauer i puljen er stærkt reduceret, mindre med brændende øjne og brændende næse. Hvis du har meget tør hud, jo mindre klor i vandet, jo bedre.

Installationen af ​​et UV-system, ikke kun sparer penge, men det er også mere miljøvenlige. Du reducere klor niveauer, spare penge på klor investeringer og nyde en renere, mindre bleachy svømme. For ejere, der er særligt følsomme over for klor, er dette en mulighed for at nyde din sommer uden at bekymre sig om udslæt.

Lav til Stød Needed

En af de sværeste dele af badesæsonen er, når klor niveauer falde under "sikkert" især efter intense sommer storme. I nogle dele af det sydlige og sydvestlige, kan det betyde puljen lukker mens vandet er chokeret. Chokerende en pulje kræver dumping en massiv mængde af klor i at dræbe de overskydende bakterier og bringe klor niveauer tilbage til "normal". En UV pool filtrering system betyder, at chokerende er ikke et problem længere.

UV-systemer opretholde lavere end normalt klor rest i vandet, hvilket betyder at det er nødvendigt for chokerende er stærkt reduceret, hvilket reducerer den tid, din swimmingpool er ude af provision. Så UV puljer tillader ejere til at svømme oftere, bruge færre penge på klor og undgå unødvendig kemisk eksponering.

UV Pool rengøringsselskaber

Få mere information om UV-pool rengøringssystemer og hvilke er den rigtige for dig ved at besøge følgende UV rengøringsselskaber. Mens investeringen i systemet kan koste i første omgang de langsigtede fordele ved en UV pool renere er det værd for familier, der undgår stærkt chlorerede pools og lang til at nyde svømning i ferskvand.

  • BIOGUARD UV Pool Cleaning Systems
  • UV Clear Systems
  • Brookforge Pool sanitizers