Sammenlign Forudbetalte betalingskort Genopbyg Credit

Sammenlign Forudbetalte betalingskort Genopbyg Credit

Sammenlign forudbetalte betalingskort til at genopbygge kredit omhyggeligt. Dette er et specialiseret produkt, og ikke alle forudbetalte betalingskort er tænkt som hjælp kortholdere at genopbygge deres kredit.

Prepaid betalingskort

Forbrugere med meget lav kredit score har ofte intet andet valg end at henvende sig til forudbetalte debet- og kreditkort, fordi de ikke er i stand til at få godkendt til en hvilken som helst anden type kort. Selv sikrede kreditkort kan være svært at opnå med dårlig kredit, og nogle finansielle institutioner vil ikke tillade folk med dårlig kredit til at åbne lønkonti eller få betalingskort. Forbrugerne i denne situation, der ønsker at bære betalingskort i deres tegnebøger skal henvende sig til forudbetalte kort.

Forudbetalte betalingskort er finansieret af køber og kan bruges til køb fra handlende, der accepterer betalingskort. Mange forudbetalte betalingskort er genopladeligt og nogle af dem er ledsaget af kreditlinjer, selv om denne funktion kan være vanskeligt at få godkendt til hvis kortholders kredit er væsentligt beskadiget.

Budget Hjælp

Ombygning kredit normalt indebærer det første skridt for at få personlige finanser under kontrol og komponere et realistisk budget, der giver forbrugerne mulighed for at dække alle udgifter og gæld betalinger. I den forstand kan næsten enhver forudbetalt kort bruges som budgettering værktøj og vil hjælpe kortindehaveren genopbygge credit.When sammenligne forudbetalte betalingskort til at udnytte i denne egenskab, her er nogle vigtige faktorer til at overveje:

  • Sammenlign gebyrer. Forudbetalte betalingskort Navnlig glæder genopladeligt forudbetalte betalingskort - har normalt gebyrer for køb af kortet, samt månedlige eller årlige vedligeholdelse gebyrer. Kig efter et forudbetalt kort, der indeholder de laveste gebyrer, mens du stadig at tilbyde tilstrækkelig kundeservice.
  • Sammenlign vilkår. Nogle forudbetalte betalingskort har begrænsninger, som kan begrænse mængden af ​​penge belastbare på kortet eller det antal gange, kortet kan bruges inden for en måneds tid. Find et forudbetalt betalingskort, der ikke har begrænsninger, som gør kortet vanskelige at bruge.
  • Sammenlign kundetilfredshed. Gennemgå forbrugerwebsteder eller tale med andre mennesker, der har forudbetalt betalingskort og finde ud af, om de er tilfredse med deres kort. Sommetider er der tilbagevendende klager over en bestemt kort, men de fleste mennesker ikke høre om klagerne før opnåelse af kort, fordi de ikke gjorde sammenligning forskning på forhånd.

Find de bedste forudbetalte betalingskort ved at lede efter kortet med den laveste pris og de bedste funktioner.

Credit Reporting

Når målet er at genopbygge kredit, at få en god betaling historie indberettet til kreditbureauer kan helt sikkert øge en score mærkbart. En specialiseret forudbetalt betalingskort produkt er tilgængelig via et par forskellige kilder, der kan hjælpe med at opbygge kredit scoringer og genopbygge kredit historie.

Her er, hvordan disse programmer fungerer:

  1. Forbrugeren får et forudbetalt betalingskort og finansierer konto.
  2. Med nogle kort, kan forbrugeren søge om en kreditlinje knyttet til kortet med det samme, mens der i nogle tilfælde kortholder må vente til en bestemt periode er gået, inden han eller hun er berettiget til kreditlinjen.
  3. Det forudbetalte kortudsteder rapporterer jævnligt betalingsoversigt oplysninger til kreditoplysningsbureauer, som hjælper kortindehaveren til at opbygge en kredit historie, så længe betaling historie er positiv.

I mange tilfælde, kreditlinjen er afhængig af kortindehaveren tilmelding til lønsedler at være direkte deponeres på kortkontoen. Denne linje af kredit hovedsagelig fungerer som en payday lån i den forstand, at mængden af ​​kredit til rådighed er direkte relateret til den forventede mængde af den tilbagevendende depositum.

Sådan Sammenlign Prepaid Debit Cards Genopbyg Credit

Er et forudbetalt kort beregnet til at genopbygge kredit det bedste valg for dig? Sammenligne de forskellige kort til rådighed til at afgøre, om denne type kort er det rigtige for dig og finde ud af hvilket kort er bedst.

Start med de finansielle institutioner, som du allerede har et forhold, herunder banker og kreditforeninger. Find ud af, hvilke muligheder disse institutioner tilbyder, men også bruge nogle af de værktøjer til rådighed online for at gøre sammenligninger. Websites som CreditCards.com og BankRate.com tilbyder begge nemme sammenligning værktøjer, som vil give de fordele og ulemper ved de tilgængelige forudbetalte kort featuring kredit rapportering.

Da denne type kort gevinster popularitet, forventer en stigning i antallet af forudbetalte betalingskort featuring en kredit bygning funktion. Med en bredere vifte af kort at vælge imellem, at det er nødvendigt at sammenligne forudbetalte betalingskort til at genopbygge kredit er vigtigere end nogensinde.