Salem MA

Salem MA
En kirkegård i Salem

Salem MA er for evigt forbundet i den amerikanske fantasi til Witch Trials afholdt der i 1692. Landsbyen har imidlertid en langt mere mangfoldig historie. Salem, der blev grundlagt i 1626 og var en vigtig 17. og 18. århundrede shipping center. Efter levering bortgang, blev landsbyen kendt for sine fremragende garverier og vise fabrikanter. I dag, Salem er en bolig og turistcenter med omkring 40.000 fastboende.

Historie

Salem blev grundlagt i 1629 som en lille fiskerihavn. Det er navn er et engelsk afledning af det hebraiske shalom og det arabiske salam, der betyder "fred". Havnen voksede støt, og ved 1790 Salem MA var den sjette største by i USA. Under den amerikanske uafhængighedskrig og krigen i 1812, Salem var et vigtigt center for kapervæsen.

Salem er også berømt hjemme hos en af ​​Amerikas tidlige forfattere, Nathaniel Hawthorne. Hans romaner, som omfatter The Scarlet Letter og The House of Seven Gables, blev sat i og omkring Salem.

De fleste af byens 17. århundrede og 18. århundrede arkitektur overlever i dag, hvilket gør det til et ideelt rejsemål.

Salem Witch Trials

De berygtede Salem Witch Trials begyndte i 1692 og fortsatte til udgangen af ​​1693. Byen hysteri førte til 20 personer bliver henrettet som hekse og snesevis mere bliver imprisioned, hvoraf mange var unge piger. Selv om det var en trist kapitel i byens historie, udnytter Salem i dag på hekseprocesser, med Salem Witch Museum, mange Halloween arrangementer, og et væld af okkulte og Wiccan butikker.

Seværdigheder

Salem MA

Salem har et væld af spændende attraktioner. Blandt de mest populære er:

  • House of Seven Gables - The House of Seven Gables, også kendt som "Turner House" eller "Turner-Ingesoll House" blev bygget i 1668.

De Ingesolls var fætre til den amerikanske forfatter Nathaniel Hawthorne og hans bog af samme navn er inspireret af flere niveauer frame hus. I dag er huset et museum og giver de besøgende et indblik i, hvad livet må have været ligesom i det 17. og 18. århundrede.

  • Peabody Essex Museum - The Peabody Museum blev grundlagt i 1799 af East India Marine Society som et depot for de interessante naturlige og menneskeskabte artefakter, at virksomhedens sejlere indsamlet på deres rejser rundt om Kap det Gode Håb. The Peabody fusioneret med Essex Museum i 1992, og i dag har en alsidig samling af asiatisk kunst, amerikansk og indiansk kunst og maritim kunst. Museet ejer desuden 24 historiske huse og haver, der skaber et levende arkitektonisk udstilling.
  • Salem Witch Museum - Den mest populære attraktion i Salem, dette museum udforsker historien om hekseri gennem tiderne og har en særlig afsnittet om de Salem Witch forsøg.
  • Salem Maritime National Historic Site - Amerikas første National Historic Site, Salems omfatter ni hektar havnefront og 12 historiske strukturer. Sitet fortæller historien om amerikanske skibsfart, fra slutningen af ​​det 17. århundrede til midten af ​​det 19. århundrede.
  • Nathaniel Hawthorne fødested - Beliggende ved siden af House of Seven Gables, var dette træramme hus bygget i slutningen af det 18. århundrede. Hawthorne blev født der i 1804 og boede der indtil han var fire år gammel.

Besøge Salem MA

Salem ligger kun 16 miles nord for Boston, langs Atlanterhavskysten. Turen er omkring 30 minutter i bil eller S-tog, og omkring en time med bus. Salem bugner i [Massachusetts Bed & Breakfast | bed and breakfast inns] samt at tilbyde den historiske Hawthorn Hotel, som ligger på Salem Common.

Halloween i Salem

Byen Salem kommer til live i oktober med "Haunted Happenings", en hele byen Halloween fest. Aktiviteterne begynder tidligt i oktober og fortsætter gennem Halloween. Blandt de mange tilbud er teater produktioner, vandreture, et kostume parade og særlige arrangementer på Salem Witch Museum.