Sailor Suits til Baby Boys

Sailor Suits til Baby Boys


Sailor dragter til baby drenge gøre en stærk erklæring. Sailor outfits har en traditionel kontakt med en smag af moderne flair. Denne kombination af både gamle og nye appel gør det til en mode element næppe gå ud af stil.

Traditionelle Sailor Suits

Sailor dragter til børn er baseret på tøj, sejlere bruges til at bære. Dette betyder, at kraven på skjorte eller jakke har et forklæde eller åg krave om halsen, og der er ofte en farvekontrast stribe eller mønster på denne del af beklædningsgenstanden. Eftersom de traditionelle søfolk bruges til at bære et lommetørklæde bundet omkring halsen, matrostøj har normalt en type vinge eller tørklæde, der er bundet i den forreste del af brystet, under forklæde krave. Drenge jakkesæt har oftest en knude med de to sider hængende ned, mens piger sailor dragter har normalt en bue.

Drenge i Sailor Suits

Sailor dragter er en kombination af barndommen charme og voksne raffinement. Længe før børn wore smoking, sømand outfits var en pæn måde at klæde et barn op til en særlig lejlighed.

Sailor dragter er særligt populære i sommermånederne. Mens nogle sømand outfits har lange bukser og en jakke med lange ærmer, sæt med shorts er endnu mere almindelige; dette går tilbage til det tidspunkt, hvor drengene havde korte bukser, indtil de nåede en vis alder. Mens en bukser trop med en kaptajnens jakke skaber en meget elegant, næsten smoking-lignende udseende, en kort sæt med en vinge og forklæde skaber en sød udseende for yngre drenge.

Bestilling Sailor Suits for Baby Boys

Mens du kan få heldige og finde den perfekte sømand outfit til din søn på en lokal butik, der er et bredt udvalg af størrelser, stilarter og farver til rådighed online. Disse online tilbud er ikke kun let at finde og meget alsidig, men de er også en konkurrencedygtig pris. Mange butikker online tilbyde de samme mærker af sømand dragter, hvilket betyder, at de skal konkurrere med hinanden med hensyn til pris og forsendelsesomkostninger for at bo i erhvervslivet.

I Fashion Kids: Med flere forskellige sailor dragter til baby drenge, I Fashion Kids har gode priser og en bred vifte af tøj til både piger og drenge. Vælg mellem flere shorts sæt med matchende hatte, som alle er i marineblå og hvid traditionelle farveskema sømand trop. Nogle apparater har flere stykker (separate shorts, skjorte og jakke), mens andre dragter er et enkelt stykke, der omfatter både den øverste og shorts. Denne shop dragter er velsagtens nogle af de bedste værdier på internettet.

Bedst Klædt Tot: Traditionel navy blå og hvide korte sæt kan købes på denne hjemmeside. Desuden er et par mainstream dragter tilbydes. For eksempel kan du finde en komfortabel bomuld sparkedragter sat i babyblå, samt et sæt, der består af et par bukser, en skjorte og en sweater vest. Vælge en af ​​disse mindre traditionelle sømand jakkesæt muligheder skaber en karakteristisk sailor-lignende udseende, uden at være indbegrebet sømand trop set så ofte.

Drenge Dragter og Smoking: Denne webshop samling af sailor dragter er sød og overkommelige. Selv om ikke alle dragter fås i baby størrelser, vil dragter, der er lavet i de mindste størrelser ser fantastisk på din baby dreng. Vælg mellem lange bukser med en kaptajnens jakke, eller en sjov kort sæt med en marineblå vinge. For den ultimative komfort, vælge barnet sæt, der omfatter en footed sovekabine, samt en onesie, bukser og tilbehør.

Begivenheder for Sailor outfits

Lav en sjov familie billede ved at klæde alle børnene i sailor dragter før en fotosession. For specielle dage som påske og bryllupper, sømand outfits er en pæn måde at pynte baby drenge uden at gøre dem til at se overdressed. Ud over at være overordentlig sød, nogle sømand dragter er meget komfortable (gå til all-bomuld modeller), hvilket betyder, at din baby eller lille barn vil være mindre sur, så du kan nyde den særlige lejlighed.

Uanset om din lille sejlere kommer til en picnic eller handler som ringbærer og blomst pige i et bryllup, sømand passer til piger og drenge er søde og klassiske tøj.