Sænk dit mættet fedt med Meatless mandage

"Meatless mandage", en non-profit organisation, der arbejder i samarbejde med Johns Hopkins Bloomberg i School of Public Health, er en landsdækkende kampagne for at tage fat på folkesundheden og mindske forekomsten af ​​de fire førende årsager til for tidlig død: slagtilfælde, hjertesygdomme, diabetes og cancer. Målet med denne kampagne er at reducere forbruget af mættet fedt i kosten med mindst 15%. Hovedindsatsen omfatter tilskynde folk til at træffe bedre valg i deres spise og madplaner. Denne kampagne er ikke tilskynde folk til at blive vegetarer, men blot fungerer som en sundhed fortaler for at inspirere folk til at træffe bedre valg og reducere de giftstoffer, vi indtager på en ugentlig basis. Ifølge kampagnen "meatless" betyder ingen oksekød, svinekød, fjerkræ eller fuld fedtindhold mejeriprodukter; fisk er acceptabel. Ud over den "meatless" del, kampagnen stærkt tilskynder øget mad og grønt og udøver mindst 30 minutter om dagen.

Sænk dit mættet fedt med Meatless mandage

Der er 3 vigtigste grunde til at vælge at gå vegetar en dag om ugen. For det første er overraskende godt for miljøet. De Forenede Nationers Levnedsmiddel- og Landbrugsorganisation anslår kødindustrien genererer næsten 1 / 5th af drivhusgasemissionerne menneskeskabte. Spise meatless bare en dag om ugen kan reducere dit kulstof-fodaftryk. Den anden grund, som anført ovenfor, er at reducere din samlede kolesterol og forekomsten af ​​dårlige fedtstoffer i kroppen. Endelig diversificere din kost vil øge dit indtag af antioxidanter, fiber, bioflavinoids, polyphenoler og mikronæringsstoffer. Ved at spise mere fuldkorn, frugt og grøntsager, du øge dit forbrug af næringsstoffer vist sig at kæmpe for dig.

Ifølge den forskning, den gennemsnitlige person skære højt fedtindhold kød og mejeriprodukter en dag om ugen vil reducere deres samlede mættet fedt forbrug med 15%. En kost med 15% mindre mættet fedt anbefales af American Heart Association, raske mennesker 2010, den amerikanske afdelinger of Health og Human Services, og USDA. Denne lavere forbrug fedt kan have bemærkelsesværdige resultater på sundhedsresultater. Dem, der allerede i fare eller er disponeret for højere risiko kunne drage fordel af permanente ændringer i deres daglige kost, ligesom indarbejde meatless erstatninger, magre proteiner og fedtfattige mejeriprodukter. Eliminering høje mættet fedt fra kosten har vist sig at reducere sundhedsskadelige effekter.

Der er flere proteinrige alternativer til højt fedtindhold og mættet fedt, herunder følgende:

  • Tofu - En sojaprotein derivat, der tager på smag af noget, det er kogt med. Tofu kan være en glimrende måde at reducere højt kalorieindhold, højt fedtindhold fra din kost. Prøv det blandes med ricotta ost til en lasagne eller pasta påfyldning.
  • Tørrede bønner (sort, pinto, rød, etc.) eller linser S - fremragende kilder til protein. Prøv at blande dem i supper eller med ris for et tilfredsstillende måltid.
  • Hel hvede pasta - Forstærket med fuldkorn og fiber. Bland det op med løg, artiskokker, og / eller spinat.

Som med alt, er det vigtigt at hengive sig disse high-protein fødevarer i moderate mængder. Hvis du indtager store mængder af fuld fedtindhold oste og raffinerede brød, vil du ikke modtage det fulde udbytte af den vegetariske kost. Eksperimentere med meatless erstatninger og alternativer, og supplere din eksisterende kost med fuldkorn og farverige frugter og grøntsager.