Sæbe Making Forretning

Sæbe Making Forretning
Hvis du kan lide at gøre håndlavet sæbe, overveje at starte en virksomhed til at sælge dine kreationer.

Start din egen sæbe making virksomhed kan være en god måde at tjene ekstra penge, mens du gør det, du elsker.

Gør det juridiske

Det første skridt i starten din egen sæbe making forretning er at opfylde de retlige krav i dreje din hobby til en gevinst for øje bestræbelse.

Licenser og tilladelser

Afhængig af hvor du bor, kan det være nødvendigt by, amt og stat business licenser for at sælge håndlavet sæbe. I de fleste tilfælde kan du ansøge om disse licenser på din County Courthouse. Gebyrer for licenser kan variere betydeligt; nogle steder har et fast gebyr for business licenser, mens andre forventer, at du skal betale et gebyr baseret på din forventede bruttoindkomst for det første år.

Det er også en god ide at tjekke med din lokale zoneinddeling bord eller Institut for Ingeniørvidenskab at se, om det er lovligt at drive en sæbe gør forretning fra dit hjem. Mange steder har restriktioner på den type hjemme baserede virksomheder, de vil tillade. Et hjem besættelse tilladelse kan også være påkrævet.

Forsikring

I modsætning til populær tro, vil din boligejer forsikring ikke dækker din sæbe making forretning. Visse regler kan omfatte en lille mængde af business udstyr, men du vil stadig nødt til at indhente særskilt forsikring for at beskytte dig selv mod tyveri og retssager. En erfaren forsikringsagent kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken type politik er bedst til din virksomheds behov.

Regnskabsmateriale

Når du beslutter at slå din kærlighed til sæbe making i en virksomhed, skal du holde flittige optegnelser. IRS vil forventer du at indberette alle indtægter og udgifter fra din sæbe making business, så det er bedst at udvikle et godt registreringssystem med det samme. For detaljeret rådgivning om, hvordan din sæbe making forretning vil påvirke din skattepligt, konsultere en kvalificeret revisor.

Sælge din sæbe

Der er mange forskellige måder at sælge dine håndlavet sæbe kreationer. For eksempel:

 • Du kan oprette en stand på de lokale håndværk messer.
 • Du kan annoncere dine sæber i den lokale avis.
 • Du kan arrangere at have dine sæber solgt til en lokal gavebutik.
 • Du kan tage særlige ordrer fra dine kunder.
 • Du kan være vært for en "home party", hvor gæsterne har mulighed for at købe din håndlavede sæber.
 • Du kan sælge din sæbe gennem Etsy, en unik service designet til at give crafters en hurtig og nem måde at markedsføre deres kreationer.
 • Du kan oprette din egen hjemmeside til at sælge din sæbe.

Hvis du er på et stramt budget, overveje gået sammen med en ven, der sælger håndlavede stearinlys, bad bomber, badesalt, body lotion, massage olie, eller andre gratis produkter. Du vil tiltrække en større kundegruppe mens deling bekostning af markedsføring din virksomhed.

Uanset hvordan man vælger at sælge dine håndlavede sæber, er det vigtigt at sikre, at du har indstillet en pris for dine varer, der vil give dig mulighed for at dække dine udgifter, mens du stadig tjene et overskud. Making håndlavet sæbe er sjovt, men det er også tidskrævende. Må ikke undervurdere værdien af ​​din tid ved prisfastsættelse din sæbe.

Vær med en professionel organisation

En af de bedste måder at få tips om din voksende sæbe making forretning er at tilslutte sig en faglig organisation som Det håndlavede Sæbe Makers Guild. Medlemmer af The Håndlavede Sæbe Makers Guild er engageret i kunsten at fremstille og sælge håndlavet sæbe. Når du tilmelder dig denne organisation, vil du modtage ydelser såsom forsikringsdækning, rabat sæbe gør leverancer, og en chance for at liste dine produkter på koncernens hjemmeside. Du vil også kunne deltage i regelmæssige konferencer for at møde andre sæbe beslutningstagere fra hele USA.

Lær mere om at starte en Soap Making Forretning

Hvis du er interesseret i at lære mere om at starte en sæbe gør forretning, så tjek følgende nyttige artikler:

 • Forsikre din Sæbe Making Forretning
 • Sæbe Making Succeshistorier
 • Succesfulde Sæbe Making iværksættere

Du gør også være interesseret i disse sæbe making opslagsværker:

 • Soapmaking for Fun & Profit: tjene penge gør hvad du elsker! af Maria Nerius
 • Den Crafts Forretning facitliste: Fra, adm, og markedsføring af et homebased Kunst, Håndværk, eller Design Business af Barbara Brabec
 • Sådan Start en Home-baseret Craft virksomhed ved Kenn Oberrecht