Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Sådan Wear lyse farver og Flower Print
Thereâ € ™ re masser af kvinder, der vælger tøj fra farven. Har du nogensinde står følgende situation? Du ser en meget flot t-shirt, eller sko, eller jakke, uanset hvad, det passer dig perfekt, ville du bære det hver dag, og alle dine venner vil være misundelig på det. Du elsker bare alt i det! Alt, men farven. Du har aldrig båret sådanne lyse farver, måske kun i barndommen. Og ærligt, du har ingen idé om, hvordan at bære dem, og hvad at kombinere med det. Men ita € ™ s ikke så kompliceret. Iâ € ™ ll forsøge at hjælpe dig med det, så du bære, hvad du kan lide, men ikke hvad youâ € ™ re vant til.

Sådan at bære tøj af lyse farver

  • Hvis den grundlæggende tøj vare er lyst (pink, for eksempel), bør tilbehør være af samme farve gamma.
  • Du kan også kombinere flere beklædningsgenstand elementer af lyse farver.

Her er nogle eksempler, der viser, hvordan man kan kombinere lyse farver i tøj:

Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Hvis dit valg er en blod rød jakke, men du donâ € ™ t vide, hvad at kombinere med det, bære det over en sort kjole. Dit lyse jakke vil ligne en juvel i en streng ramme. Du kan også bære den over en kjole med en blomst print. Kig på billedet, hvordan det ser ud og være opmærksom, at lyse farver se mere attraktiv end kedelige dem, selv om kvinden er smuk.

Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Sådan Wear Tilbehør af lyse farver

Hvis den lyse ting du kan lide, men kan ikke gøre op dit sind til at købe, er et tilbehør, er du velkommen til at bære den med hvid-sort gamma beklædningsgenstande. Og omvendt, slid farvestrålende tøj med tilbehør lakoniske farver.

Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Tasken kan være tilbehøret, der giver tone til hele dit billede. Men at vælge en pose af en lys farve, husk, at i dette tilfælde det ville se bedst som en del af tøj af lakoniske farver.

Sådan Wear Tøj med Floral Print

Denne sommer vil du se en masse tøj med blomster print både på butikker hylder og slidt. Du tror, ​​ita € ™ s for lyse for dig? Hey, donâ € ™ t være så beskeden, det ser elegant, hvis du bære tøj med blomsterprint korrekt.

Billedet nedenfor viser en dona € ™ t fra Stefanel: to typer blomsterprint er for meget (pose og påklædning).

Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Og her er de grundlæggende tips til den kommende sommer:

  • bære en blomst trykt kjole med en pose og sko uden en blomstret print.
  • kombinere en en-farve kjole og en pose (eller en anden tilbehør) med blomster print.

Det samme kan siges om andre prints, f.eks striber:

Sådan Wear lyse farver og Flower Print

Nu ved du, hvad de skal gøre med lyse farver og forskellige former for print. Donâ € ™ t være bange for tøj med modige udskrifter eller brogede tøj. De er ekstremt trendy dette forår-sommer sæson.