Sådan Virkelig ren en hund

Sådan Virkelig ren en hund

Ønsker du at lære, hvordan man virkelig rense en hund? Følg trinene, der er fastlagt i denne artikel, og en knirkende ren pooch er præcis, hvad du ender med!

Mission: Hvordan man virkelig ren en hund

Vi alle elsker vores hunde venner, men ingen ønsker at være omkring en hund med en dårlig lugt. Dette gør regelmæssige hund grooming sessioner et must for alle kæledyr.

Når vi taler om at få en hund rent, vi taler om et par meget specifikke opgaver.

 • Vi vil have ham til at lugte rent.
 • Vi ønsker, hans pels at se ren.
 • Vi vil have ham til at blive vist godt holdes.

Ganske vist, det er sværere at opnå med nogle racer end andre. Nogle hunde er af typen "vaske og slid" sort, mens andre kræver omfattende børstning og klipning for at gøre dem til at se deres bedste.

Strigler Steps

De grundlæggende trin i grooming en hund er skitseret nedenfor:

Børstning

Børstning er enhver hundeejer første forsvarslinje i kampen for at holde en hund rent. Denne opgave bør udføres på en ugentlig basis for korte-belagt hunde, og mindst hver anden dag i lange coatede racer.

Børstning fjerner løs pels, forhindrer måtter, slipper af eksisterende måtter, og hjælper med at fjerne skidt og snavs. En grundig børstning er afgørende, før de giver din hund et bad.

Ear Rengøring

Snavsede ører kan forårsage lugte og føre til infektioner. Nogle ejere foretrækker at rense ud en hunds ører før en fuld bad, men du kan altid tage sig af denne opgave efter badning, hvis du prefer.To rense ører:

 • Soak et stykke vat i kommerciel hunde øre vask løsning.
 • Begynd ved at tørre ud indersiden af ​​øret læder.
 • Træk forsigtigt små dele af hår, hvis din race er en, der vokser en masse hår i kanalerne. Dette forbedrer luftcirkulationen, hvilket gør kanalerne mindre velegnede til bakterier og mider.
 • Når overskydende hår er fjernet, sættetid en vatpind i rengøringsopløsningen, og forsøge at fjerne eventuelle rester du måske finde lidt dybere i kanalen. Pas på ikke at gå i alt for dybt.

Tandbørstning

Ingen grooming session er komplet uden at give din hunds tænder en god børstning. Du kan vælge at bruge vovse tandpasta eller blot bruge vand. Start på bageste tænder og forsigtigt arbejde børsten mod tænderne i en cirkulær bevægelse, der tager sig at rense tandkødsranden særligt godt. Husk at rense for- og bagside.

Badning

Badning er det vigtigste skridt i, hvordan man virkelig rense en hund. Det er ærligt bedre at give afkald karbad fuld af sæbeskum til fordel for en sprøjte oprettet. Det vil være lettere at se, om du virkelig får din hund ren når han ikke under vand.

 • Indstil din vandtemperaturen til en komfortabel indstilling.
 • Har din shampoo, valgfri creme rinse og håndklæde ved hånden.
 • Placer din hund i karbad, og bruge sprøjten til fuldt ud våd ham ned. Vær ekstra forsigtig omkring dit kæledyrs hoved, så du ikke oversvømme øjnene, næsebor og ører.
 • Når din hund er grundigt våd, anvende shampoo. Start ved din hunds hoved og arbejde din vej tilbage gennem halen. Dernæst sæbe hans understel og ben. Glem ikke at vaske mellem hans trædepuder.
 • Starter ved hovedet, skyl alle sæbeskum vores af din hunds pels. Gentag shampoo processen en gang til for at sikre, at han er knirkende ren.
 • Efter shampoo, kan du vælge at arbejde nogle fløde skyl via din hund frakke på samme måde som shampoo. Selvom det ikke er alle frakke type kræver creme skyl, vil de fleste få gavn af det. Dette produkt er afgørende for lang belagt hunde, da det vil gøre det efter badet børstning lettere.
 • Skyl cremen skyl, og give din hund en sidste gang over at sikre, at du har fjernet alt synligt snavs.
 • Pres så meget overskydende vand som muligt, og håndklæde tørre din hund. Pas på ikke at skrubbe lang pels eller det kan blive sammenfiltret.

Tørring

Nogle mennesker foretrækker at springe tørretrinnet, og i nogle tilfælde er det acceptabelt. , Føntørring har dog giver pelsen et færdigt look, og er nødvendig for lange frakker for at holde din hund fra at blive kølet. Det gør det også nemmere at børste ud måtter.

Nail Clipping

Når din hund er rent og tørt, er det tid til at foretage enhver klipning han muligvis.

Først undersøge din hunds negle til at se, om de har brug for at blive trimmet. Nogle mennesker foretrækker at gøre dette før badet, men det efterlader skarpe kanter på neglene. Hvis du vil undgå at blive ridset, forlade denne opgave til efter badet.

Kun trimme neglene op til den lyserøde "hurtig" lige knap synlige gennem neglen. Hvis du går videre neglene vil bløder og din hund er sikker på at Yip. Når man har med sorte negle, bare fjerne tips.

Fur Trimming

Nogle ekstra trimning kan være nødvendigt at hjælpe din hund forblive clean. Kontrollere hans pads at bestemme, om hår mellem dem skal trimmes en smule. Overdreven pad hår kan blive sammenfiltret og også fælde debris.

Du kan også vælge at trimme en lille mængde af hår væk fra anus en lang belagt hund til at holde afføring fra at blive fanget.

Endelig vil en lang belagt hund gavn af at have den samlede længde af hans frakke trimmes niveau med gulvet. Du kan også afrunde poterne for at give dem et rent, færdigt look.

Konklusion

Nu ved du, hvordan man virkelig rense en hund ligesom professionelle groomers gør. Med lidt øvelse, vil ingen være i stand til at fortælle, at du oplært din hund dig selv!