Sådan vinder du i Madden

Omkring nationen, er der tusindvis af Madden turneringer spilles hver måned på lokalt plan. Dette kan variere fra dig spille EA bestseller med dine venner til meget større arrangementer. EA selv har en turnering at krone deres egen Madden mester. Hvad jeg vise dig her, vil ikke gøre dig til en mester selv. Du kan ikke lære enhver situation i fodbold, og Madden fodbold gør et stort stykke arbejde med at simulere dette. Jeg giver dig tømmer. Jeg giver dig de værktøjer. Sæt på din hjelm, vi kommer til at bygge din arv, trin-for-trin:

 1. Find et hold, og holde sig til det. Ignorer alle de statistikker, dårlige optegnelser, og sådan. Hvert hold i Madden fodbold kan være godt. Hvert hold har sin egen personlighed. Må ikke bare bruge de 97 bedømmelser af New England Patriots. Eksperimenter med andre hold. Eksperimentere med "dårlige" hold så godt. Husk, at selvom du kan besidde det bedste hold, vil dine modstandere bruge de bedste hold også. De har formentlig erfaring at vide, hvor hullerne i Patriots er, såsom manglende hastighed, linebacker (hvilket betyder stramme ender kan køre hjørner og dybe indlæg). Selvom du kan være den bedste med alle hold, er der nogle, der er sværere end andre at håndtere.

  • Easy hold: Disse hold har få svagheder at dække op. Disse hold er nemme at bruge, selvom du er uerfaren: Patriots, Steelers, opladere, Jaguars, Colts, Eagles, Cowboys, Seahawks.
  • Vanskelige hold: Disse hold har nogle holdninger dygtighed, og er kun for eksperter. Personer, der bruger disse hold er for det meste fans af disse hold. Hvis det at være en elsket fan af dit team er, hvad du vil, så holde fast i dit team til at holde dig motiveret. Hvis du ikke er en fan af disse hold, holde sig væk fra dem: regninger, Jets, Raiders (min team!), Buccaneers, løver, vikinger.
  • Moderate hold: De fleste hold har mindst flere personligheder, som du kan bruge i dit spil planer. Hold i Madden fodbold kræver, at du noget om deres spillere, samt den overordnede skimmel af, hvad du har ved (de fleste af dem høje, har de hurtigt brede modtagere?). De bedste hold i denne kategori er bjørne og Rams i min udtalelse. Hold som de brune og delfiner er tættere på vanskelige.
 2. Lær, hvad du er god til. Spil mod AI for lidt og finde ud af, hvad du er god til. Gå tilbage til tegnebordet, prøv spiller, du ikke prøve før. De fleste mennesker, der ikke klarer sig godt, når man spiller menneskelige spillere på Madden gør det, fordi de forsøger at enten ringe den samme spille flere gange, eller fordi de forsøger alt for mange ting uden at have en plan. Fokus på hele spiller og hvordan de kører mere end blot en rute til en enkelt spiller.

  Randy Moss kan være hurtig, og han kan have gode hænder, men han må ikke have brændt hele forsvaret for et touchdown, medmindre der tight end på hans side kørte en stilling, som besatte opmærksomhed safeties. Forskellige hold er gode til forskellige ting, og forskellige mennesker har forskellige filosofier. Lad ikke nogen fortælle dig en spiller er god uden faktisk at forsøge det selv.
 3. Vide noget om det hold du spiller mod. Du og din kammerat taler lussing til hinanden. Han siger, at han kommer til at sparke din bag med San Diego Chargers. Mens du taler smack tilbage, har på bagsiden af ​​dit sind, hvordan du kommer til at angribe dette team. Du vil sikkert huske, at du er nødt til at begrænse Antonio Gates og stoppe LaDanian Tomlinson fra at dreje hele din forsvar i hans personlige højdepunkt hjul. Altid ved stjernerne og playmakers.
 4. Være et spil manager. Betyder ikke, du er nødt til at spille en langsom, konservativ spil, men ved, hvordan de skal håndtere en hel omgang og alle de situationer, der opstår. Selvom teorien om Madden er at være et felt generelt det første skridt mod at styre et spil er ikke i selve spillet. Har en plan for flere situationer. Forsøg at visualisere spillet. Har et billede i dit hoved af, hvordan din udfordrer kommer til at spille dig, og vide, hvordan du kommer til at beskæftige sig med det. Her er nogle tips om hvordan man kan være et godt spil leder:

  • Mentalt script dit første drev. Du behøver ikke at skrive det ned, men tænk over, hvordan du kommer til at angribe på din første offensiv kørsel af spillet. Tænk på, hvad forholdet mellem run-to-pass du ønsker at bruge. Din første køretur dikterer tempoet i spillet. Selv hvis du bare ønsker, at alle kørsler, skal du sørge for du holder dig til det. Mislykkede spiller stadig tvinge din modstander til at se på, hvad du laver, så aldrig omstrejfende hurtigt fra, hvad du ønsker at opnå.
  • Afspil lyd situationsbestemt fodbold. Hold styr på spillet ur, stykket ur, ned, distance, yard-linje, og have en generel idé om, hvad de andre hold forsøger at udrette på overtrædelsen eller forsvar. Enkelte situationer er forklaret nedenfor.
  • Hold øje med tendenser. Dette er bundet i situationsbestemt fodbold. Se, hvad din modstander gør i konkrete situationer. Er han smider på først ned mere end køre? Er han kører på tredje og længe? Hvad med anden og kort? Husk tendenser i tankerne, men går ikke på kompromis din defensive integritet! Enten vælge en specifik spiller, som vil hjælpe udrette, hvad du ønsker (hvis du er god til at styre forsvaret eller lovovertrædelsen), eller vælg et spil, hvor en person vil være i bedre position i defensive filosofi.
  • Hold indenfor grundlæggende defensive designs. Det er ikke til at sige, du skal ringe til de samme spiller over-og-over, men holde dine mål enkel og bred som udtømmende. Må ikke bare sige "Jeg ønsker at spille for at stoppe lige udenfor køre dette spil." I stedet blot sige "Jeg ønsker at stoppe kørslen", mens udkig efter situationer, hvor din modstander kan bruge lige udenfor kørsler, og kalder den rette spiller til at stoppe kørslen på den side af feltet.
 5. Kend de særlige kontrolforanstaltninger. Næsten alle mennesker har fart brast, juke og spin-knapper i deres rene muskel hukommelse, hvis du har spillet Madden længe nok, men at spørge din højre hjørne for at skygge inde på en kort skrå er ikke noget du tror om (dækning hørbar + knappen for defensive back + L / R til skygge til venstre eller højre). Vær sikker på at vide, hvordan man kan manipulere dine linebackers, og ved, hvordan man kan manipulere din defensive linje. Tilsløre dækning (Dækning hørbar R). Blitz eller falde tilbage linebackers (R for linebacker hørbar, op / ned på højre tommelfinger stick), bestået / Run begå (op / ned på højre tommelfinger umiddelbart efter starten af ​​spillet). Der er alt for mange små ting til listen på her.
 6. Forståelse momentum. EA var strålende at simulere de faktiske mennesker på en fodboldbane lige siden sin første Madden. Det var noget gjort ved ingen andre spil, og ingen andre spil siden har dybden af ​​kunstig intelligens, Madden gør. Spillerne spiller bolden på tredje og lang, og de forsøger at stoppe kørslen i 4. kvartal, hvor de er bagud. En ting tabt i dette, men er team og spiller momentum.

  Når et hold får en stor leg, får en stor stop, konverterer den 4. ned, får en omsætning, osv ... momentum er opnået ved dette hold. Momentum er den usynlige effekt af spillet på spillere, som EA ikke bragt i en statistik eller taler meget om, men er der. Spillere er langt mere sårbare over for at køre forfalskninger og tællere på forsvar, eller faldt gennemløb, dårlig kast, og fumler på lovovertrædelse. Momentum er noget, jeg ikke kan vise dig, men er noget, du bliver nødt til at lære og ved, det er der.
 7. Ingen kan lide en cheeser. "Cheesing" er den handling at begrebet afskaffes Madden for at udnytte fejl i spillet, eller at bruge de samme eller lignende spiller med den hensigt at finde noget, der er umuligt at stoppe på det spil. Desværre en anslået 10% af spillerne falder ind under denne kategori. Må ikke være en af ​​dem. Du vil dog nødt til at lære, hvad de skal gøre i visse åbenlyse ost situationer, og her er et par eksempler:

  • DET ENGAGE OTTE CHEESER: Engage otte er et opspil der sender alle spillere på ad banen hurtige kontroller undtagelse af de to udvendige hjørner og den frie sikkerhed. Det er den letteste ting at stoppe, hvis du forstår, hvad der forlades. Tight end lejligheder, outs, kroge alt fungerer godt, men den bedste måde at bekæmpe engagere otte, jeg har fundet, er en skrå til din højre side modtager. Hvis du kan få noget tid, kigge efter din tight end i hjørnet, som efter en brudt tackle han er sandsynligvis at score.
  • DET Michael Vick RUNNING CHEESER: Oh yeah, falke nogle gange gør du ønsker at trække dit hår ud, ikke? Løsningen er simpel. Brug indeholder, og quarterback spioner (små orange cirkler på dit spil kald). Jeg næsten altid køre nikkel dækning mod Falcons baseret på deres hastighed runningback, især hvis nikkel tilbage er en anstændig tackler. Overraskende, kan trykket på midten også ondt en Vick runner, hvilket gør ham løbe tilbage koster ham yardage som.
  • De dybe BOMB CHEESER: Det er de mennesker, der næsten altid kaste bolden dybt til deres hurtige modtagere. Heavy blitzing er normalt svaret på denne type cheeser, da den stramme ende og kører backs normalt ikke ser således, at hvis en person ikke se på dem. Vær opmærksom på den grad, at det sker også, da der bør afgøre, hvor ofte eller tung du blitz mere end to personer.
  • Mållinien RUNNING / FB DIVE CHEESER: Dette er en sjælden form for cheesing at jeg kun har mødt et par gange. Afspilleren linjer op i mållinien (han normalt vipper det, så den stærke side er til venstre) og bruger en køre af runningback. Folk, der gør dette, kan sub deres start running back og placere ham på runningback, mens placere en hurtig runner som den nye start halfback. Imod mållinien, tænker du mållinien forsvar, ikke? Nej. Jeg foreslår at fortsætte standard 4-3 eller 4-6 Normal, og crashe din defensive linje. Blitzing ene eller begge safeties fungerer godt, fordi safeties have hastigheden at fortsætte løber på ydersiden, hvis halfback er en modtager bolden.
  • DET KVARTAL DEFENSE CHEESER: Folk, der kører kvartal forsvar hele tiden brug bombede med defensive backs til at stoppe kørslen. Play handling virker ikke så godt på grund af hastigheden af ​​bombede forsvar og på grund af den hurtige pres de anvender. Der er et par måder at køre mod en fjerdedel forsvar som dette: Du kan smide ham ud af hans rytme ved at køre i mållinje dannelse et par gange. Dette vil formentlig medføre, at han mister sin filosofi ret off the bat. Tight ender virker bedre end fullbacks mod spredning forsvar formationer.

   Vildledning kører arbejde godt så godt. Du vil måske også kunne bryde enorme kørsler ved at matche hans spredes med en spredning på dine egne, og køre bolden ud af det. Måske en ture bundt formation ville fungere så godt, men jeg kan ikke fortælle dig resultaterne af denne. Giv ikke op på at køre mod denne cheeser og spille ind i hans spil plan afskrækker sådan.
  • Punt / FG BLOCK CHEESER: Det handler om snap af bolden en irske pund, og mange spillere har indtastet, når din kick meter starter. Spillere tid tiden mellem, når du starter dit apparat, og når de synes, det er i toppen, derefter hoppe snap af bolden. Nøglen til at stoppe dette er ikke at køre maksimal beskyttelse af dine forbrugerkampagnen, men snarere at variere styrken i dine spark. Vent, indtil måleren når toppen, så halvvejs bakke ned for at tvinge en offsides straf.

Disse tips skal hjælpe dig, men de vil ikke gøre dig til en stor spiller. Du er nødt til at kombinere din egen viden med dine erfaringer, og tilføje det med din personlighed at skabe en unik spiller. Alle generaler historie har deres egen personlighed, og ingen af ​​de bedste er nogensinde anklaget for at kopiere ud af hinanden, så hvorfor kan du ikke være et felt generelt for tiderne? Der er ingen grund til, at du ikke kan være, så lad os gøre det!

Nødvendigt værktøj:

 • Madden NFL fodboldkamp

Tips:

 • Spil spillet trygt, men spiller ikke det hensynsløst