Sådan Vind en High School Valg

Sådan Vind en High School Valg

Hvis du har planer om at køre for studerende kontor, du ønsker at vide, hvordan man vinder en high school valg. Sætte plakater op og stole på din popularitet er ikke nok til at sikre dig en gevinst. Find ud af hvad du ellers har brug for at gøre for at sikre, at du kører en ren og effektiv kampagne til sejr!

Kom godt i gang på Sådan vinder en High School Valg

Vide, hvordan man vinder en high school valg betyder, at du bliver nødt til at gøre forskning og tage skridt, der tidligere valgte skole embedsmænd har taget. Overvej følgende centrale elementer i en kampagne.

Lær om din skole

Før du kan være en person til din klasse, skal du vide om din klasse og skolen som helhed. Du kan ikke gøre en forskel, hvis du ikke ved, hvad der skal ændres. Spørg din skolens administration om en kopi af den studerende vejledning og alle andre oplysninger, de har om historie samt gældende regler og statistik for skolen.

Bliv involveret Før vinde valget

Hvis du ønsker at foretage ændringer i nogle af reglerne i skolens politik, er du nødt til at komme på administrationens gode side. Bed om at deltage i på møder med skole embedsmænd. Det er også en god ide at få at vide nogle af forældrene til de studerende, der vil stemme for dig.

Du kan gøre dette ved at deltage PTA møder. Mens han var på disse møder, ikke være en passiv deltager. Stil spørgsmål og give din mening, så du skiller sig ud. Gør dig selv til kende over for administrationen, fordi det vil hjælpe dig, når du forsøger at overtale dem til at foretage ændringer senere.

Få at vide Deres vælgere

Mød så mange gymnasieelever som muligt og forsøge at gøre gode førstehåndsindtryk på dem. Vær dog forsigtig, behøver du ikke ønsker at virke falsk, fordi så vil folk ikke stemme for dig. Du skal blot sige goddag og lade folk vide, at du kører for uanset kontor, du vælger. Hvis de synes interesseret i dig, vil fortsætte samtalen, hvis ikke, bakke ud. At være nøjeregnende er en anden ting, der vil miste dig stemmer.

Gode ​​måder at opfylde de studerende er at tilslutte sociale klubber og sport. Igen, ikke deltage, hvis du ikke er interesseret i gruppen. Bare gøre en ekstra indsats for at gøre flere fritidsaktiviteter, du nyder.

Saml dine venner til kampagnen

Du kan have til at bestikke dem eller gøre en tjeneste for dem, men at få dine venner involveret med din kampagne vil helt sikkert få dig foran. Du får brug for hjælp med at få dit budskab ud og uddele information. Jo flere mennesker, du kan få til at støtte dig, jo bedre er dine chancer for at nå flere af de studerende.

Et andet vigtigt aktiv for at få dine venner involveret, er, at de kan hjælpe dig komme med dine mål, slogan, og visioner for klassen. Det er klogt at have forskellige opfattelser af, hvad du skal medtage i din kampagne, så du kan nå ud til så mange menneskers begær som muligt.

Kampagne Værktøjer til at vinde et valg

Efter at få din tilhængere og møde så mange mennesker på din skole, er det tid til at få dit budskab ud til dem. Begynde at indsamle og skabe de følgende værktøjer til at hjælpe dig med at vinde valget:

Din vision for Change

Hvad vil du ønsker at ændre om din skole eller klasse? Hvilke mål har du?

Hvis du har brug for hjælp til dette, kan du bede din tilhængere om hjælp. En anden god måde at målrette, hvad vælgerne virkelig ønsker, er at spørge dem! Opret en undersøgelse og spørge lærerne, hvis du kan give det i løbet homeroom eller anden periode. Derefter kan du se det igen og vælge, hvad du tror, ​​du kan udrette, mens i office. Gør ikke løfter om, at du ikke vil være i stand til at følge op på at vinde valget. Studerende vil vide, hvis du er bluffe om at få dem ud tidligt for sommeren eller noget andet, som skolebestyrelsen aldrig vil gå til. Bare en falsk løfte kan koste dig din integritet og valget.

Få ordet ud

Der er mange måder at få ordet ud om din vision. Her er nogle af de mest almindelige måder:

  • En tale

Skriv en tale om, hvad du gerne vil se forandringer. Spørg dine lærere og / eller hovedstol, hvis du kan holde en forsamling eller give dit indlæg under frokost. Når du gør til stede, skal du sørge for du taler op og holde hovedet højt op. Din tillid er lige så vigtig som ordene i din tale.

  • Plakater

Hvis du ikke er kreative eller kunstneriske, spørg en af ​​dine venner til at hjælpe dig. Du ønsker dine plakater at være attraktive, så det stikker. Du vil have folk til at se din plakat i deres sind, når de vælger, hvem de gerne vil vælge.

Tænk på et slogan for dine plakater, som du kan gå under valget. Den fængende slogan er - jo bedre!

  • Flyers

Flyers er ligesom walking plakater. Forskellen mellem en flyer og plakat er, at du bør indeholde flere oplysninger om dine mål, så folk ved, der udsteder du fokuserer på. Igen, hvis du ikke er kreativ eller kunstnerisk, bede nogen om at hjælpe dig.

  • Gaver

Folk elsker at få ting. Invester i nogle blyanter, knapper, magneter, eller noget, som du kan have personlig. Du kan have enten dit slogan eller blot "Stem på ..." med dit navn. Lige så længe vælgerne ved, hvem gav dem de "gaver".

Husk, ideen er at holde ud i elevernes bevidsthed, kan du også bringe i cookies eller slik at passere ud. Pak dem op i nogle Saran wrap, binde det med noget, og omfatter et stykke papir med igen, dit slogan eller navn.

Lad dig Shine

Ligesom tillid er nødvendig under præsentationen, er det også vigtigt hver dag. Stå høj, smile og være venlig. God fornøjelse med Deres valg, fordi de studerende vil have en, der er reel og tilgængelig. Med disse tips og værktøjer, vil du sætte dig selv i en god position til at vinde din high school valg.