Sådan vasker tøj med Dekorationer

Spurgte: Hvordan kan jeg vasker polyester tøj med sten? Jeg kan se, at jeg kan vaske mine polyestermateriale kjole, men det har sten på det alene med brodering. Hvordan kan jeg holde disse sten, små glasstykker, i at komme ud. Jeg ville påtage sig disse glas stykker er limet på. Hvordan skal jeg vaske det og tør det? Tak for din hjælp.

Når det kommer til fancy sten og dekorationer, håndvask er den sikreste vej at gå. Hvis pasningsvejledning siger ita € ™ s sikkert at maskinvask og tørre, så materialerne er designet til at modstå bevægelse og rengøring af en maskine vaskemaskine. Uanset hvad, er der forholdsregler, du kan tage for at sikre, at din brik kommer ud intakt og stadig får ren.

Du skal bruge:

 • Stor taske beklædningsgenstand eller Pudebetræk
 • Vaskemidler
 • Elastik

Skridt til at vaske tøjet:

 1. Start med at inspicere stykket omhyggeligt at kontrollere for eventuelle løse sten eller svage områder på tøjet.
 2. Hvis alle stykker er fast intakt og broderiet viser ingen løse tråde, det er sikkert at fortsætte.
 3. Anbring tøjet i en stor beklædningsgenstand taske. Hvis der ikke taske er tilgængelig et stort pudebetræk vil arbejde (bare placere det inde og binde enden lukket med en elastik). Dette vil holde det stykke selv fra at blive viklet med omrøring af vaskemaskine og beskadigede.
 4. Fyld maskinen med den anbefalede temperatur på vand og tilsæt den passende mængde vaskemiddel.
 5. Indstil skiven til den blide cyklus og gør det muligt at vaske.
 6. Når det er færdigt, skal du fjerne tøjet fra posen eller pudebetræk.
 7. Hæng elementet tørre. Hvis pasningsvejledning siger, at maskinen tørring er okay, så smid det i tørretumbleren og tør på en lav-varme indstilling.

Yderligere Tips og råd

 • Selvom mange tøj med dekorationer ikke kan tåle normal vask metoder, der er nogle, kan. Kontroller pleje tags for præcise rengøring instruktioner.
 • Hvis tøjet skal vaskes i hånden, se vores guide Sådan Håndvask beklædning.