Sådan vasker en kaste Blanket

Spurgte: Hvordan rengør jeg eller passe et tæppe, der kaster over alt? Jeg har for nylig købt et tæppe til min søn, og det er at kaste over arkene og hans tøj. Den siger det er lavet af polyester, og jeg vasket og tørret det kun for at gøre noget rod i vaskemaskine og tørretumbler. Jeg tog derefter en lint pensel for at få det meste af det ud af sengen, men tænkte på om der var noget jeg kunne sætte i tørretumbleren med det at indsamle ekskrementer. Tak.

Mens super bløde tæpper er fantastisk til styrketræning op i, kan de gøre en reel rod af din vaskemaskine. Der er et par ting, der kan gøres i løbet af de første par gange for at minimere fnug og fjerne det fra vaskemaskine og tørretumbler. For tips om vask tæpper, se vores guide Sådan Vask Tæpper. Hvis der er for stor fnug stadig dækker din vaskemaskine og tørretumbler, se forslagene i vores vejledning Sådan fjernes Overdreven Lint fra Tøjvask.

Yderligere Tips og råd

  • Tilføjelse ½ - 1 kop hvid eddike til vask kan hjælpe med at reducere mængden af ​​fnug, som frigives.
  • Til opsamling af løse fnug, så prøv at placere en "lint opkøber" såsom fløjlsbukser, fløjl og permanent tryk tøj. Toss et gammelt Klædebon lavet af en af ​​disse stoffer i tørretumbleren med udgydelse tæppe. Det vil hjælpe til at fange den løse fnug, som ellers ville holde i tørretumbleren.
  • Hvis det er muligt, hænge tæppet udenfor til tørre. Dette vil give brise til at ryste nogle af de løse fnugfri og blæse det væk.
  • Under dit tæppe professionelt renset vil spare dig tid og hovedpine. Prisen er normalt rimeligt, afhængigt af størrelsen af ​​tæppet. Det kan være værd ikke at skulle beskæftige sig med alle de fnug.
  • Håndvask vil også mindske mængden af ​​fnug, der er oprettet. Vask tæppe i vasken eller badekar med et mildt rengøringsmiddel.