Sådan Value Antikvariske bøger

Antikvariske eller gamle bøger, kan ofte være en vanskelig ting at værdi. Der er ingen bog eller forening, der har en liste af gamle bøger og deres nøjagtige værd. Der er ikke engang enighed om, hvor gammel en bog skal tages i betragtning antikvariske.

Hvis du har en gammel bog, og du er nysgerrig dens værdi, her er nogle måder, du kan være i stand til at afgøre det.

  1. Ikke alle gamle bøger er værdifulde. Hvad gør en bog værdifuld er, at det er ønskeligt at samlere. Den første og hurtigste måde at se, hvad en bog er sælger for, er at tjekke sin salgspris på websteder som alibris eller BookFinder.

De oplysninger, du har brug for fra din bog til at gøre en søgning på en af ​​disse hjemmesider er navnet på bogen, navnet på forfatteren, udgivelsesdatoen og edition og udskrivning. Søg efter en bog, der har den samme information til din bog. Du kan få flere resultater, bare en eller to, eller nogle gange ingen.

Når du får resultater, så tjek bogens beskrivelse i hvert resultat. Er det i den samme eller lignende tilstand som din? Kig efter ting som at skrive i bogen, tårer til bogen og smudsomslag, lugt mv

Hvis kopien på hjemmesiden har et smudsomslag og din gør ikke, kan du ikke sammenligne priser. En bog med en smudsomslag vil være mere værd end en bog, der mangler sin smudsomslag.

Hvis du lykkes med at finde en bog eller bøger ligner din, så kan du få en idé om, hvad de boghandlere opkrævning. Du kan blive overrasket over at se, at forskellige boghandlere opkræver meget forskellige mængder.

  • Hvis du er interesseret i et mere præcist billede af, hvad din bog er værd, er der prisoversigter, der udskrives baseret på, hvad forhandlerne sælger bøgerne for. En af de ældste og bedste guider er Bookman s Price Index, der udkommer to gange om året.
  • En anden ressource for at finde værdien af ​​en bog er en pris guide, der indsamles af enkeltpersoner baseret på deres ekspertviden. Den ene mest almindeligt anvendte indsamles Bøger: Vejledning til værdier.
  • Det er muligt at have bøger professionelt vurderes men bedømmere opkræve et gebyr for deres ydelser. Hvis du har en række bøger, som du mener kan være værd at penge, kan en professionel taksator være værd at bruge tid. Hvis du kun i besiddelse af et eller to bøger, som du er på udkig efter en værdi på, er det nok mere økonomisk at gøre den undersøgende selv. Hvis du mener, du har noget, der er værdifuldt, så tag i en taksator.
  • En gang imellem, vil en organisation eller samfund holde en bogmesse. Nogle gange vil de have en taksator på messen, som vil vurdere bøger gratis eller for et symbolsk gebyr. Den taksator kan ikke være i stand til at give dig bogens nøjagtige værdi ret off the bat, men han kan være i stand til at lade dig vide, om bogen er værd at undersøge eller ej.

  • Tips:
  • Hvis du opdager, at du har en bog, der er værdifuldt, holde det i god stand til at bevare sin værdi.