Sådan Vågn op Fresh & Beautiful om morgenen?

For ikke at se ældre end du egentlig er, men se temmelig frisk og smuk om morgenen, skal du følge vores råd.

Sådan Vågn op Fresh & Beautiful om morgenen?

Luft rummet 15-20 minutter før sengetid, vil det give et stærkt og sundt søvn. Desuden oxygen er meget nyttigt for huden.

Inden vi går i seng, skal du vaske dit ansigt grundigt, for at slippe af snavs og kosmetik. Påfør natcreme i et meget tyndt lag; ellers vil det virke som en maske, der forhindrer huden i at ånde.

Du bør ikke drikke meget før sengetid. Det provokerer hævelse. Spis ikke salt mad, som de holder væske i kroppen, og det er den vigtigste årsag til hævelse og poser under øjnene.

Inden vi går til at sove, tage et bad med havsalt - det vil få dig afslappet. Efter badet, anvende anti-cellulite produkter.

Koffein puster nyt liv nervesystemet for meget, så det er tilrådeligt ikke at drikke kaffe efter 4 pm. Du må ikke drikke alkohol eller ryge i mindst 4 timer før sengetid.

Gør ikke ponytails eller fletninger i seng. Eventuelle klip og hår bands skader hår under søvn. Sove på silke puder, silke med til at bevare din frisure. Hvis dit hår er meget lang, bedre flette en løs fletning, men helst uden knuder eller hår bånd. Dit hår skal være rene fra alle stylingprodukter, som dit ansigt er ren makeup. Hvis der er for mange stylingprodukter, bedre vaske dit hår, hvis ikke - kam det grundigt.

Puder bør være lav, og madrassen - selv og stive nok til at holde ryggen ret. Sove på ryggen. Efter at sove på siden dit ansigt bliver røde striber fra puden. Tage vitamin B hver morgen.

Om morgenen, er det nyttigt at tage en kontrast brusebad. Bedre vaske dit ansigt med kamille. Tør ikke det, men suge med en fluffy håndklæde. Hvis der syntes mørke rande under øjnene, fjerne dem med hjælp fra regelmæssig te bryg. Efter te, kan du anvende en fugtighedscreme; det vil gøre dig ser sundere og udglatte fine rynker.

For at være munter om morgenen, drikke en kop grøn te med citron.

Glade og kærlige mennesker sover bedre og stærkere, så kærlighed, og sove ved siden af ​​din elskede. En glad person kan ikke være grim, og at vågne op smuk du har brug for at gå i seng smukke.

Vær glad, og du vil være smuk!