Sådan være på forkant med din eBay Konkurrence

Når det kommer til online-markedet, eBay er måske den mest populære og succesfulde af alle auktionssider. Det er ikke overraskende, at mange sælgere på denne hjemmeside allerede tjener nok til at leve komfortabelt. Du kan være en novice eBay sælger, men det er aldrig en grund til at bo bag konkurrencen. Mere erfarne sælgere har udtænkt store strategier for at sælge godt online. Disse strategier er gennemtænkt og studeret nøje. Du kan udtænke dine egne strategier også med en vis kreativitet og omhyggelig undersøgelse, og bo på toppen af ​​spillet. Prøv et eller flere af følgende måder om, hvordan at være på forkant med din eBay konkurrence:

  • Brug nøgleord omtanke. Sæt dig selv i skoene af potentielle kunder og tænke over mulige sætninger, som du ville bruge til at søge efter dine produkter. Produktet mærke eller titel ikke nødvendigvis at være den bedste søgeord. Hvis du sælger slankende kaffe for eksempel, behøver du ikke bare lægge sit mærke, især hvis det ikke er meget populær endnu. Brug i stedet "slankende kaffe", "effektiv kost," eller "kost kaffe" som din søgesætninger. På denne måde vil dit produkt ikke kun være søgbare på eBay, men på Google så godt.
  • Giv bedre værdi til dine produkter. Bedre værdi betyder ikke altid en billigere pris. Der er bedre måder at tilføje værdi til dit produkt, end ved blot at sænke omkostningerne. Tilbyder gratis produkter sammen med produktet, eller give bedre tilbud som gratis forsendelse, for at købe en vis mængde fra din eBay butik. Når der tilbyder bonusser, sørg for at de er relateret til produktet, eller i det mindste interessant at køberen. Tilbyder en gratis bærbar computer taske med en bærbar computer giver mere mening end at tilbyde en gratis æske chokolade med det.
  • Hold din registrering side kundevenlig. Udforsk eBay produkter. Du vil indse forskellen mellem en kundevenlig synlig og dårligt udstyr på listen. De fleste erfarne eBay sælgere vil sende billeder af elementet med de nødvendige vinkler og proportioner, og vil give alle relevante oplysninger om det. Begyndere vil typisk have dårlige eller ufuldstændige data om produktet. De har også en dårlig præsentation af notering.
  • Lav en bedre notering. Vurdere din konkurrents lister og se, om der er nogen smuthuller. Sørg for at lave de samme fejl på din egen liste. Bedre endnu, skabe en meget bedre notering såsom udstationering gode billeder eller skrive mere interessante beskrivelser.
  • Akkumuler hjælpsom feedback. Du skal blot bede købere til at give dig feedback på eBay. Du kan tilbyde gratis digitale emner som en e-bog for at tilskynde dem. Efter alt, er det ikke alle købere gerne give feedback, selv om de er tilfredse med dine tjenester. Du kan også tilbyde udveksling feedback, hvilket betyder præcis som der står.
  • Sørg for god kundeservice. Mange undersøgelser har vist, at kunderne vil købe fra en virksomhed med bedre kundeservice. Det er ikke så svært at forstå. Du er nødt til at gøre det til en vane at tjekke din eBay-konto, mindst en gang hver dag. Svar alle forespørgsler i en venlig tone. Vær så imødekommende som muligt, så potentielle købere ikke får alt for intimideret til at byde.

Konkurrencen er en kendsgerning i enhver virksomhed - det være sig på eBay eller andre steder. Den nederste linje er, det er altid den ene foran konkurrenterne, der får flest overskud. Vurdere din virksomhed vaner og lære af andre mennesker, også. Kontinuerlig læring er vigtigt at holde dig i live på dette meget konkurrenceprægede virksomhed.