Sådan Vælg udendørs møbler til din terrasse

Den varme sol udenfor er vinkede som en let brise blidt blæser. Men hvordan kan du vælge at bo uden for dit hjem, hvis alt du har, er nogle affældige & ubehagelige strandstole liggende i skyggen? Du vil hellere ligge hovedet tilbage inde og blive hængende på dit komfortable lænestol, mens dåse klimaanlæg blæser på. Men så kan du gå og hævder, at uden plads, hvis du har de rigtige møbler til din dæk eller gårdhave.

  • Omkostninger. Der er en masse af mulige valg for havemøbler eller haven sæt. Men før du vælger nogen møbler, være sikker på, hvor meget du er villig til at betale for det. Et stort budget betyder, at du kan vælge enhver havemøbler, der fanger din fantasi. Hvis dit budget ikke er så stort, er der stadig masser af muligheder at vælge imellem. Der er møbler butikker, der har rabat på deres møbler sæt. Du kan også nødt til at begrænse dit valg til møbler til noget lavet af billigere materialer.
  • Størrelse. Man kan bare ikke sat sig for at købe møbler sæt til din terrasse, hvis du ikke kender sine nøjagtige mål. Få størrelsen og formen af ​​din værftet og bemærk det. Når du går til butikken, kan du dobbelttjekke, om din foretrukne møbler sæt passer terrassen ved at måle den i butikken.
  • Brug. Når eller for hvad lejlighed har du planlægger at bruge din udendørs havemøbler? Hvis du planlægger at tilbringe rolige sommeraftener udendørs, vil du ønsker at have havemøbler, der er en lille smule elegant. At få møbler i stof, en veranda swing for to, eller teak møbler til din terrasse ville være et bedre valg. Men hvis den udendørs møbler er til børnenes grillfester, sommerfugl sæder fremstillet af billigere materiale som rørformet aluminium burde være fint.
  • Nummer. Når du siger du vil have udendørs møbler til din terrasse, og du planlægger at have en tabel, så tænk på hvor mange mennesker vil blive siddende på én gang. Du kan være planlægger at få et bord stor nok til at rumme hele familien og et par gæster. Bare vær sikker på, at det kan passe på din terrasse.
  • Ønsker du at lyse op din værftet ved hjælp af moderne møbler, som du har købt til den udendørs terrasse? Farve. Eller er det din plan at have alt bare passe ind i det overordnede tema og farve af farverne i din have? Vær sikker på at du har en klar idé om, hvad farve dit sæt vil være, før du går til butikken for at gøre dit køb.
  • Vedligeholdelse. Det ville være bedst, hvis de møbler, du vælger bare får brug for lejlighedsvis støv-up eller tørre ned. Spørg i butikken om, hvordan møblerne skal renses, så du kan blive vejledt. Sørg for at spørge om der er nogen materialer, der kan beskadige dine møbler.

En masse flere ting skal overvejes, når du vælger møbler til din udendørs terrasse, men disse pejlemærker bør være nok. Bare sørg for at afprøve stolene først i butikken, før du foretager den endelige beslutning om at købe det.