Sådan Vælg sten udskæring Tools

Carving er en kunst, der ikke alene kræver tålmodighed og dygtighed, men også rette værktøjer og udstyr. En carving værktøj kan ikke bruges til alle typer udskæring og klipper. Det skal matche din stil, dit mål og vigtigst, rock, du bruger. Faktisk dygtighed og tålmodighed er ikke nok til en vellykket udskæring. Matchende det rigtige værktøj med den rigtige rock er af top betydning. Hvis du planlægger at starte udskæring, her er måder om, hvordan du vælger sten udskæring værktøjer.

  1. Overvej dine carving behov. Ved udvælgelsen af ​​en sav, som du vil bruge i at skære store overskydende dele og selve stenen, det eneste, du skal overveje, er den type sten du udskæring. Forskellige bjergarter kræver forskellig sav. For eksempel, hvis du bruger kugler eller granit, kan du bruge en motorsav, fordi disse sten er de hårdere dem. Løvsav eller nøglehullet eller andre små håndsav kan anvendes til lettere sten som fedtsten, etc.
  2. Få en pitching værktøj og en hammer til at slå ned enorme pakker. Når du allerede har stenen skal udhugget, så brug en pitching værktøj og en hammer til at skære ned enorme dele og gøre det tættere på din rettet figur. Ligesom save, bør også vælges pitching værktøjer og hammer baseret på den form for sten, du bruger. Harder sten brug tungere hammer. En hammer for dette normalt vejer 2 til 4 pounds.
  3. Få dig alle former for mejsler. Mejsler er også vigtige redskaber i udskæring. Der er forskellige former for mejsler. Alle har forskellig brug. Vær sikker på at få dig alle disse. Prøv hver enkelt og opfinde din egen stil. Denne del vil være en trial and error at se, hvilke af disse mejsler passer til din stil, kanterne, du ønsker, og din komfort samt den form for sten, du arbejder på.
  4. Gør dig bekendt med de forskellige raspe og filer. Bemærk, at raspe og filer har forskellige kvaliteter til forskellige former for sten. Raspe og filer med større tænder er gode til udjævning hårdere klipper. Lettere og blødere sten kan være godt med de mindre. I bedste fald gøre dig bekendt med forskellige grove af filene og filer og personligt afgøre, hvilke af dem er bedst til dine udskæringer.
  5. Forbered alle de tunge udstyr til granit. Husk, at granit er den sværeste rock. Så når du arbejder med det, skal du sørge for at sikre dig selv med de rigtige tunge udstyr som et sæt af hårdmetal spids. Et sæt af dette omfatter tunge filer og raspe, og mejsler egnet til en granit type. I bedste fald forberede andre magtfulde carving værktøjer samt ved arbejde på en granit sten, ligesom pneumatisk hammer.
  6. Korrekt håndtering af carving værktøj. Carving værktøjer skal håndteres med al omhu for at forlænge dets levetid. Det bør kun anvendes i en lang enkelt retning slagtilfælde. Ellers sine vinger vil kedelig på ingen tid.

Matchende dine udskærings færdigheder og tålmodighed med de rigtige udskæring værktøjer kan udgøre forskellen mellem en god skulptur og en dårligt udført kunst. Så vær bevidst og opmærksom på forskelligt carving udstyr.