Sådan Vælg smykker til en jobsamtale

Jobsamtaler stole på attitude, evner og udseende. Mens holdning og aptitude er målt gennem interaktion, udseende er vigtigt, fordi det er det første indtryk. Normalt skal jobansøgere klæde sig smart og pæn. Men afhængigt af jobbet, der skal anvendes, skal du kjole i overensstemmelse hermed. For eksempel er det ikke hensigtsmæssigt at klæde sig i jakkesæt og slips, hvis du søger som en skovhugger.

Smykker er oftest højdepunktet i udklædning. Valg af smykker til en jobsamtale er meget vigtigt. Som udgangspunkt skal du ikke sætte på ekstravagante smykker, da det kommer på tværs som negativ i et interview indstilling. Produkter af smykker skal være enkel endnu ikke synes billige eller prætentiøst.

  • Pearl smykker. En type smykker, der passer til de fleste tilfælde er perle. Perler overbringe enkelhed og elegance. Men perler se anderledes på grund af indstillinger og indstilling designs. Pearl smykker vil formidle, at du er smart og har potentiale. Desværre vil en udsmykkede og elegant perlekæde eller øreringe blive ildeset - gør du synes overlegen eller sippet (ikke godt første indtryk). Hold tingene enkle og klassiske.
  • Cubic zirconia smykker. Cubic zirconia smykker er billig endnu imponerende. Den er enkel og klassiske endnu fremstår som diamanter. Det kan også være konstrueret og kombineres med andre perler eller perler til et varieret udseende. Denne form for smykker udstråler selvtillid.
  • Ringe. Ringe normalt bæres som de præsenterer engagement. Mest ringe betyde engagement i et forhold. Selvfølgelig den slags ringe er normalt sølv eller guld og er absolut acceptabelt (selvom en forlovelsesring er en smule for prangende til denne lejlighed). Anvendelse af andre former for ringe kan være en dårlig idé - plast, gummi eller andet pynt ringe.
  • Armbånd. Mange kvinder bruger armbånd eller fodlænker og er det er okay, afhængigt af deres udformning og mængde. På dette tidspunkt, antallet og udformning afhænger af det samlede udseende af person. For eksempel kan én kvinde nemt trække et ensemble af flere armbånd med en smart kjole jakkesæt, mens en anden kan ikke. Det hele kommer ned til, hvordan det er slidt, og hvem der bærer det.
  • Sølv. Den enkleste endnu mest elegante smykker er sølv. Noget sølv, så længe det ikke er for omfattende eller udsmykket, vil kun accent bæreren. Der er mange forskellige mønstre og typer af sølv smykker. Og de kommer i en billig pris.
  • Shopping for smykker. Det bedste sted at få smykker er fra lokale handlende eller smykker butikker. Online butikker kan være upålidelige. Kvaliteten af ​​smykker kan ikke ses online. Endnu vigtigere er, shopping online kan ikke garantere dig en perfekt levering til tiden. Husk, at din samtale tidsplan ikke kan være fleksible for dig.

Når du er i en jobsamtale, iført smykker er ikke en regel. En mere hensigtsmæssig regel om at bære en i en jobsamtale er dog "Less is more". Husk, dine kvalifikationer og færdigheder skal skinne mere end dine smykker på den pågældende dag, men kunne lige så godt færdiggøre pakken inde og ude.