Sådan Vælg poolborde

At vælge et poolbord eller billardbord kan være en vanskelig opgave. Der er mange forskellige størrelser, stilarter og typer af tabeller. Siden købe et poolbord kan være en pebret investering er det meget vigtigt at vælge det bedste bord til dine behov. Her er et par tips om, hvordan man vælger et poolbord.

Det vigtigste at huske på er, at et poolbord er et stort møbel, der vil tage en masse plads i dit hus. Når du vælger poolborde, er det vigtigt at holde udseende i tankerne. Stoffet på sengen i tabellen kan komme i mange forskellige farver. Liget af bordet kan også komme i forskellige typer og nuancer af træ eller endda metal. Sørg for at vælge et poolbord, der vil se godt ud i det rum, du har valgt.

Som nævnt før, kan poolborde være dyr. Hvis dit bord det meste vil være for rekreativ brug med din familie og børn, så kan du ikke ønsker at købe en top af linjen tabellen, da det kan blive misbrugt. Det kan være en bedre egnet til din familie, hvis du vælger et poolbord omkring $ 1.000-mærket. Hvis du er en professionel pool spiller og har brug for en high-end bord til praksis, du kigger på 3000 dollar dollars eller mere.

Vær sikker på at overveje størrelsen af ​​det rum, hvor du vil være at holde poolbordet. Pool og billard ringede i størrelse fra 6 "x 3 'til 12A € ™ x 6A € ™. Fra kanten af ​​bordet på væggen, skal du have en cue stick længde plus mindst 6 inches til at forlade rigelig plads til dine slag. En gennemsnitlig cue stick er omkring 54 inches. Du skal måle dit værelse, før du køber et poolbord at gøre sikker på, at du får en, der vil passe.

Det er vigtigt at gøre en masse forskning, før du køber et poolbord; du kan finde de fleste af de grundlæggende oplysninger om de bedste mærker af poolbord for forskellige typer spil på internettet. Det foreslås, at du går til en forhandler, der har specialiseret sig i poolborde og være sikker på du spørger sælgeren eventuelle spørgsmål, du måtte have. Spørger også, om du kan spille på demonstration tabeller for at sikre, at du kan lide fornemmelsen af ​​bordet. Spørg om vejledning, når du vælger du køen, så godt. Pool tabeller kan være den perfekte element i dit spil værelse eller alrum.