Sådan Vælg katolske Wedding Hymns

Sådan Vælg katolske Wedding Hymns

For katolikker, ægteskabet mellem en mand og en kvinde reflekterer Kristi trofasthed og hengivenhed til hans kirke. Således vielsen - om gjort i en masse eller uden for masse - bør afspejle den samme troskab, lidenskab, gensidig respekt og kærlighed. Integral til dette er valget af musik og sange til brylluppet ceremoni. Denne artikel vil hjælpe dig med at vælge det rigtige bryllup musik og sange til din katolske bryllup.

Det allerførste, du skal finde ud af er, om din katolske bryllup kommer til at være lige et bryllup liturgi eller en bryllupsceremoni masse. Brylluppet liturgi indebærer kun ritus af ægteskab, men uden masse. En nuptial masse, på den anden side inkorporerer rite ægteskab i sekvensen af ​​massen. Naturligvis ægteskab liturgi kræver færre sange end vielsesceremoni masser. Med vielsesceremoni masser, skal du vælge passende salmer for de forskellige dele af massen, og for ægteskabet ritus. Så find ud af først, om du vil blive gift i en særskilt ritual eller i en bryllupsceremoni masse.

Den næste ting at finde ud af, er, om ægteskabet ritus eller masse vil følge den traditionelle latinske (Tridentine) rite formulering eller post-Vatikankoncil (moderne) recept. De to former varierer meget fra hinanden. For én, bruger Tridentine formuleringen latin alle i hele, mens det post-Vatikankoncil formular tillader anvendelse af den almindelige befolkning. Begge er smukke og hellige, men, men dit valg af musik og salmer kan mindske skønhed og hellighed ceremonien. Så skal du vælge omhyggeligt dit repertoire.

Katolske kirke udtalelser, anordninger, og forfatninger begrænse dine valg for, hvad der er passende musik på liturgi. Originale soundtracks, pop ballader, moderne romantisk musik og populære hits vil derfor højst sandsynligt ikke i mange af de kriterier, bekendtgjort af dokumenter vedrørende passende kirkemusik for katolske tjenester. For at undgå at skulle gå gennem besværet med at søge gennem mængden af ​​Kirkens retningslinjer, kan du kontakte din sognepræst, sogn koordinator, eller din sogn musik minister. Begrænsningerne er sat på plads og håndhæves for at bevare hellighed den liturgiske fejring.

Du kan prøve at kigge op musikalbum som indeholder Kirke-godkendte musikalske repertoirer passende til brug i en bryllupsceremoni liturgi eller masse. Sådanne albums indeholder normalt godkendte salmer for de forskellige dele af brylluppet masse samt musikstykker, der kan afspilles eller synges før og efter masse eller liturgi. Traditionelle Marian salmer som "Ave Maria" ("Hil dig Maria") og "Salve Regina" ("Hil Holy Queen"), for eksempel, er almindelige salmer synges før og efter masse. Der er mange latinske salmer, som du kan vælge fra, samt kirken-godkendte sange i folkemunde. Vær opmærksom dog, at ikke alle klassisk musik sammensætninger kan være passende for en katolsk liturgisk fejring af ægteskab.

Dit valg af musik til din katolske bryllup bør afspejle hellighed ægteskabets sakramente samt ærbødighed, at du viser for uadskillelige obligation at ægteskabet skaber mellem dig og din ægtefælle. Det er derfor vigtigt at planlægge din katolske bryllup sange og musik meget godt.