Sådan Vælg et album Storage System

Hvis du er en, der er ligeglad meget for teknologi, kan du gå den traditionelle rute. Du kan tage dine fotos, få dem trykt og holde dem i et fotoalbum. Dette album display vil altid være på hånden, når besøgende kommer fra, og du kan vælde frem for alle de steder, du har rejst til, dele historier, mens du har en god tid mageligt på sofaen. Du kan have en god tid skære materialer til scrapbooking, hvor du har masser af muligheder for at fremvise dine kunstneriske evner. Men ved at vælge at gå på denne måde, ville du nødt til at huske nogle af de ting nedenfor for at holde det album print sikkert og intakt.

  • Dit album bør ikke være på et sted, hvor det kunne være i direkte kontakt med vejret. Sollys og regndråber kan beskadige albummet plus de billeder, du sætter så højt. Put det i et sted, hvor det ville være sikkert som en bogreol eller sætte det i en kasse specielt designet til opbevaring. Placer den i området levende og ikke i dele af dit hus, hvor der er ekstrem temperatur.
  • Jage rundt for butikker, hvor du kan købe negative opbevaring sider eller blot købe konvolutter eller mapper med lommer. Købe noget, hvor du kan kategorisere dine negativer og sørg de er beskyttet af plastik for at forhindre skader. Tjek en online butik som NexTag, hvor du kan finde forskellige typer lagerplads til dine album.

Online fotoalbum

Dette system gør det muligt for dig at tage tusindvis af billeder og få dem uploadet over internettet. Der er online scrapbog sites med kreative muligheder på side layout. Der er mange online sites, der tilbyder gratis lagerplads, og du kan endda dele et link til dine venner. Nedenfor finder du to af de mest populære album oplagspladser.

  • Photobucket - Registrer for at få dit gratis medlemskab, hvor du kan uploade tusindvis af billeder, endda videoer til at holde eller dele med venner og familie. Du kan endda designe dine sider ved at tilføje tekst og specielle effekter, der vil helt sikkert imponere andre. Tilføjelse af musik kan være en mulighed også.
  • Shutterfly - Du skal være Gratis bruger for at begynde at uploade billeder. Du kan vælge at foto af dig selv i den dumme Halloween kostume som din albumcover eller blot noget, du har lyst til at gøre i én. Du kan organisere dine fotos, som du ønsker det uden megen besvær.

Uanset hvilken album storage, du vælger fra oven, kan gøre disse sjove tider mere end blot billeder i dit hoved. Har begge så du kan drage fordel af at have disse minder virkelig bevaret. Når du føler dig ned, kan du altid huske og se disse vidunderlige billeder, der kan inspirere dig endnu en gang.